Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 01:24:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 8 част  (Прочетена 128907 пъти)

Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: май 11, 2009, 12:56:27 »

Чудя са дали ще успея да си направя такива клечки за плодовете на welcome drink-a. Може би трябва някак си да ги уплътня (да напълня раковинките с нещо) и после да лепя за клечката. Ще залепнат ли с лепило според вас или може би силикон?

* klechki s racheta.jpg (37.86 KB, 330x330 - видяно 2909 пъти.)
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: май 11, 2009, 13:06:41 »

Според мен, по - добре да ги напълниш със силикон и след това да сложиш клечката и да ги оставиш да съхне. Незнам дали ще се получи, но пробвай! Успех  good
ПП: с лепило не мисля, че ще се стане.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #32 -: май 11, 2009, 13:14:00 »

Със силикон съм почти убедена, че ще стане. Стига да стигне до клечката. Но с лепило със сигурност няма да се получи. Или поне ще има много паднали после. Иначе идеята за тези клечки е страшна!  Bravo
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: май 11, 2009, 13:32:41 »

Дано не ви се стори смешен въпроса ама това същия силикон във флаконите, който се използва за уплътнение ли е или си има специален за декорации? С какво се нанася и къде да го намеря - в строителните хипермаркети ли?
« Последна редакция: май 11, 2009, 13:43:40 от Bianka » Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #34 -: май 11, 2009, 13:36:55 »

Не е смешен въпроса. Не е същия. Този силиконе е на едни тънички пръчици и те се слагат в едни пистолетчета за силикон. Те имат  метален накрайника като шприц с различни по големина отвори и ако искаш по-финна работа да извършваш си взиме с малка дупчица. Тоест малко пистолетче. Има професионални такива и са скъпи. Аз имам не професионално за 2лв от магазин за 1лв.

Ва магазини за украса, но от типа на рая и Рам има и в магазинчетата за левче, в художествени магазини може да има и в такива като Бриколаж. За други не се сещам.
Активен
dundi8
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #35 -: май 11, 2009, 13:45:19 »

dundi8 , направо съм възхитена от дреболийките ти, а украсата на чашите ме плени! Обожавам перли и всичко страшно ми хареса!  Bravo
Браво, момичета :bravo:Страхотни красоти сте сътворили:)

Късметчетата са много оригинални и красиви, направо страхотни smile

Браво момочета и от мен! Нещата, който сте си сътвори са страхотни и уникални.  Bravo good give_rose
Благодаря ви много ,радвам се ,че са ви харесали.  Good luck
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #36 -: май 11, 2009, 14:06:33 »

Bianka, става със силикон, Ц - 20, канцеларско бяло, "Хелметекс" (ама е жълто) и повечето добри канцеларски лепила. Със силикон става най - бързо и има най - добър вид. Лепила съм със всички горепосочени, в зависимост от ситуацията и досега разлепени морски джиджавки няма. Amelia е права, силиконът е различен. Ако ти трябва само и единствено за сватбата ти, си вземи от магазинчетата за левче. Ако принципно постоянно лепиш и майсториш нещо, използвай сватбата като повод, да си вземеш професионален.  blush  При евтините е въпрос на късмет, аз имам и евтин и скъп и двата работят безотказно. Но понякога евтините дават фира много бързо. За еднократно не мисля, че има риск и евтинко да си вземеш.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: май 11, 2009, 15:09:37 »

момичета дайте идеи за бутониери, май се отказах от естествени и ще си ги направя
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: май 11, 2009, 15:14:36 »

момичета дайте идеи за бутониери, май се отказах от естествени и ще си ги направя

Аз като гледам ще направим от естествени цветя само на милото и на кумовете. За останалите - на родителите и на брат/сестра мисля да ги направя от едни малки розички, които купих за да сложа по 1 на късметчетата. Но те са 144бр, понеже ги купих на едро. Та мисля с тях и от онази меката, цветна тел - че те са белички. Готовите ми се виждат прекалено натрупани и брокатени  angry
Ако искаш, ще ти покажа снимки на розичките, но мога най-рано утре вечер.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: май 11, 2009, 15:32:46 »

Аз като гледам ще направим от естествени цветя само на милото и на кумовете. За останалите - на родителите и на брат/сестра мисля да ги направя от едни малки розички, които купих за да сложа по 1 на късметчетата. Но те са 144бр, понеже ги купих на едро. Та мисля с тях и от онази меката, цветна тел - че те са белички. Готовите ми се виждат прекалено натрупани и брокатени  angry
Ако искаш, ще ти покажа снимки на розичките, но мога най-рано утре вечер.
и аз се каня да си ги правя и съм взела мисля същите розички, ще ми е интересно да видя какво ще сътвориш, мога да открадна някоя идейка  girl_wink
аз се чудя какво да правя с телта на розичката, с какво да я увия и въобще как да ми изглеждат бутуниерките, нищо не съм решила още  pardon
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: май 11, 2009, 15:42:00 »

Ами аз мислех да сложа по 5 розички, а дръжките да ги увия с цветарското тиксо - това двустранно лепнещото, зелено което е, за да не се разделят. Незнам само дали няма да стои добре някакви листенца да има, но хич не ми се занимава да търся  blush 
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: май 11, 2009, 15:52:23 »

пет не са ли много
като направиш пусни снимка да видя
аз мислех да ги нанижа с мънисти и да вържа панделка и да са с по една розичка
само да дръжките се чудех какво да правя и аз като теб за листенцата, но не помня да съм виждала само листенца някъде
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: май 11, 2009, 15:58:30 »

и аз мисля да си ги направя. Ох, тези традиционните въобще не ми харесват. А от естествени цветя по 4-5 лева за бутониера и то тя ще увехне .... в жегата.
На кого се слагат бутониери  blush
Активен
dodo5
Ентусиаст
**
Публикации: 61

« Отговор #43 -: май 11, 2009, 16:17:36 »

късметчетата ние сами ще си правим...но незнам как да си направя имената и датата на сватбата на тях някой има ли идея
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: май 11, 2009, 16:21:16 »

Такива лентички с имената по принцип се поръчват. Не си спомням някой в предишните части на тази тема искаше да си ги надпише. Само, че аз поне не знам дали е станало
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: