Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 11:59:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на pebbles - 06.06.2009г.
Страници: [
1
]
2
3
...
11
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на pebbles - 06.06.2009г. (Прочетена 48058 пъти)
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
Сватбата на pebbles - 06.06.2009г.
«
-:
май 03, 2009, 23:51:08 »
Честита ти темичка!
Ето, че започва и твоето последно месече за подготовка! Наслади му се максимално и ни споделяй как върви подготовката
«
Последна редакция: май 03, 2009, 23:56:45 от Amelia
»
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
Отг: Сватбата на pebbles - 06.06.2009г.
«
Отговор #1 -:
май 04, 2009, 10:03:29 »
Честита темичка.
Ще очаквам с нетърпение да разбера докъде сте я докарали и какво остава за довършване
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #2 -:
май 04, 2009, 10:43:50 »
Благодаря, момичета, трогната съм, че сте се сетили за мен
Докъде сме я докарали?
Ами до под кривата круша.
Имаме ресторант, ритуална зала, фотограф, ДЖ, сватбена агентка, която ще се погрижи за украсата на ресторанта, тя ми препоръча фризьорка и гримьорка, от услугите на които смятам да се възползвам, но още не съм ходила на пробни. Почти всички покани са раздадени, тези които не са, са под юрисдикцията на младоженеца и родителите му, на тези хора аз не държа и мрънкам само по 2 пъти на ден, не по-често, че няма време и да се задействат. Започват да ми потвърждават присъствие, ама имам десетина и малко повече гости, които са на график, а той ще излезе в началото на месеца и не се знае дали няма да работят тогава. Неприятно, ама хората нищо не могат да направят да ме улеснят, професия!
Направила съм си късметчетата, бутониерите, имам обувки, чанта, бельо, за младоженеца - костюм с всичко и обувки. Започват да ми работят роклята в булченския салон и скоро ще ме викат на първа проба. Имаме чаши, халки, аз имам бижута.
Остава ми да уговорим с ресторанта меню, да подредим гостите по масите (най-големия ми кошмар), да купим част от алкохола, да проверя как стои въпросът с изборите - ако някой има актуална информация - ще съм благодарна. Трябва да си направя номерцата за масите, украса на чашите и шампанското, да довърша рамките за снимките, които ще раздаваме на гостите, пробни грим и прическа, да направим медицинските за ритуалната зала, да уточним с агентката букета и бутониерките за младоженеца и кръстниците.
Малко ми се губи цялостната картинка още, ама се надявам едно по едно нещата да си дойдат на мястото. Ако нещо съм забравила - подсещайте, да няма големи излагации когато дойде момента
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #3 -:
май 04, 2009, 11:29:54 »
Е, ама вие май сте почти на финалната права - като гледам големите неща са вече готови
Между другото си позволих да погледна в галерията ти - много ми хареса всичко, особено бутониерките
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #4 -:
май 04, 2009, 12:38:25 »
Браво, момиче, ти си почти готова!
Единственото, което не видях да си написала, че е готово са кошниците за късметите, подноси за халките, торта липсваше и етикетите за бутилките. Може и просто да не си го написала.
Като гледам малко нещо ви остават и сте готови. Браво на теб!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #5 -:
май 04, 2009, 12:54:54 »
Теми за сватбени събития се пускат/правят
не по-рано
от 1 месец
преди събитието!!!
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #6 -:
май 07, 2009, 16:04:10 »
Хайде, мила ето, че и ти си на финалната права вече! Още малко и още една госпожа ще имаме тук
Не ти е останало още кой знае колко работа, така че споко! Пожелавам ти да имаш и малко време само за теб и един незабравим празник с много, много настроение
, усмивки и любов!!!
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #7 -:
май 07, 2009, 16:26:11 »
Ей, бонбон, честита темичка
! Толкова си организирана, стига се притеснява излишно, че ще има
. Избрахте ли си менюто, мен ми е много интересно, защото скоро трябва и аз да го уговоря с ресторанта. О, направо като гледам колко много неща си отхвърлила, чак започвам да се притеснявам колко се бавя с моята организация.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #8 -:
май 07, 2009, 16:43:21 »
Честита темичка и от мен, адашке
Да ви върви всичко по вода и гледам, че сме горе - долу еднакво напреднали, значи няма място за притеснение
Всичко ще бъде прекрасно в деня ви!
А каква ще бъде роклята ти, че нещо май съм пропуснала?
Активен
Ani
Професор
«
Отговор #9 -:
май 07, 2009, 19:06:46 »
честита темичка и от мен pebbles
Много късмет ти желая @}->--Наистина доста сте напреднали,Браво :bravo:По въпроса с изборите,наистина разпитай по-отрано.Наши приятели ще се женят на 07.06. и нещо имаше проблем
Така ,че колкото по-навреме,толкова по-добре
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #10 -:
май 07, 2009, 21:32:00 »
Честита темичка pebbles, движите се чудесно по график, давайте все така и всичко ще е ОК, аз нещо съм изпуснала какъв е проблема с изборите, но се надявам да не ви засегне и всичко да е наред
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #11 -:
май 07, 2009, 21:54:16 »
Сладурка, честита тема! Чакаме те да я запълниш със снимки на готовите неща за сватбата! Приятно искарване на последните ти моменти като госпожица!
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #12 -:
май 08, 2009, 08:09:03 »
Пебълсче, честито ти предсватбено местенце!
Мисля, че се справяш страхооотно с организацията, всичко ще си идва на мястото едно по едно и в същинския ден ти пожелавам да си най-лъчезарната и спокойна булка на света.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #13 -:
май 08, 2009, 11:11:05 »
Честита темичка, мила. Стискам палци в оставащата подготовка. Това с подредбата на гостите наистина не е лека задача, но вие ще се справите. Ще следя с интерес
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #14 -:
май 08, 2009, 22:26:08 »
Момичета, много ми е мило да чета, че се вълнувате с мен и ме подкрепяте!!!
Кошничките за късметчетата ми ги е купила кумата, това е отметнато. Тортата май сме избрали от къде да я поръчваме - Краси Бекярова, колегите ни са много доволни от тази сладкарница. Избрахме си един семпъл модел с маргаритки, които ние ще си кръстим гербери, защото такива цветя ще имам и по мен и по масите
. Етикети на бутилките няма да слагаме. Сега се сещам, че трябва да се погрижа за кутия за пликчета, тъй като смятам гостите да си оставят подаръците с влизането в ресторанта на определено място.
Менюто ще ходим в понеделник да го уточняваме, като имам резултат ще се похваля.
Всичко, което си имаме за сватбата съм го снимала и ми е в галерията. Нищо ново нямам, ама и това ще се поправи, надявам се скоро, с рокля за мен и за дребното ми сестриче
. А роклята ще е, живот и здраве, 7/8-ми дължина, моделът на черната рокличка в галерията ми. Ама още не съм ходила на проба, очаквам следващата седмица да ми се обадят.
Сега съм подгонила всички приятели и роднини да ми потвърждават и да ми казват дали и колко нощувки трябва да им запазвам. Малко се чувствам като цербер, ама то толкоз хора как се организират иначе
Трябва дисциплина в тази работа.
И дисциплина, дисциплина, на младоженеца приятелите още са си на 40% без покани. Да си имам дисциплината!
Стига мрънкала, отивам да надничам вие как се справяте
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
11
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg