Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 08:48:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките!!!! част 4  (Прочетена 173291 пъти)

roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: януари 18, 2010, 11:15:18 »

знам,че на доста места можеш да си поръчаш сватбени обувки, ботуши, шият се по мярка, момичетата назад са писали къде са си шили, така ще знаеш, че ще са ти по мярка, каквото и да решиш, ботуш или обувка
Активен
gecumka
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #331 -: януари 18, 2010, 11:31:31 »

Благодаря ти roumyana smile Но съм шила по мярка при един от най-добрите в София и останах разочарована. Явно е, че аз съм крива, но все си мисля, че трябва да съм с обувки, които поне малко от малко ще са ми удобни, а не мога да рискувам да чакам да ми ги ушият и после да не стават. Просто нямам време. Сватбата е на 14.02 и все се надявах, че ще се появи нещо подходящо, но уви....
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: януари 18, 2010, 12:47:49 »

Момичета аз случайно си харесах обувки и си мисля дали да не си ги поръчам. Тъй като не съм фен на бялото и ми се иска да си ги нося и след сватбата, а в темата за чантите вече споменах за моето любимо розово, реших, че ако случайно си харесам розови обувки да си ги взема и после и такава чанта. Поне да им се радвам пълноценно, а ще бъдат и цветен акцент. По принцип бях решила да не давам пари за обувки, ако са модел, който едва ли ще сложа след това и да си взема някои от евтините китайски. Между другото в Асеновград има един много ценен магазин за такива неща, така че ако минавате от там и ви трябва нещо такова може да се спрете и през него.

Ето това са тези, които ми допаднаха :

http://www.megias.bg/7855pink-p-2827.html

Струват ми се удобни. Трябват ми нисички, защото не понасям високи токове, а и не трябва да стърча над мъжа ми.
« Последна редакция: януари 18, 2010, 12:59:46 от AlexiS » Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: януари 18, 2010, 12:50:03 »

Благодаря ти roumyana smile Но съм шила по мярка при един от най-добрите в София и останах разочарована. Явно е, че аз съм крива, но все си мисля, че трябва да съм с обувки, които поне малко от малко ще са ми удобни, а не мога да рискувам да чакам да ми ги ушият и после да не стават. Просто нямам време. Сватбата е на 14.02 и все се надявах, че ще се появи нещо подходящо, но уви....
ти наистина нямаш време, моя приятелка носи 35 номер и си купува от детски магазини обувки, даже на сватбата си беше с едни много сладки като пантофки, не бяха официални, но пък бяха удобни.
иначе в китайските магазини има такива номера, но са доста некачествени
Активен
gecumka
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #334 -: януари 18, 2010, 14:07:13 »

Поръчах си едни ботуши. Единствените, които открих в нета. Не са точно това, което търся, но май нямам друг избор. Утре като пристигнат ще докладвам. Благодаря още веднъж give_rose
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: януари 19, 2010, 13:35:18 »

момичета, случайно попаднах на този сайт. На някой може да му е от полза, има уникално красиви модели. Дано съм помогнала на някой  pardon blush

« Последна редакция: януари 19, 2010, 13:39:28 от ♥Сиси♥Петрова♥ » Активен
eva_87
Сватбар
Публикации: 178

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: януари 20, 2010, 23:58:09 »

След дълго колебаене реших да поръчам обувките от eBay.Вече са ги пратили от там,но още не са пристигнали.Като дойдат ще покажа снимка :girl_wink:Спрях се на обувки за спортни танци,че уж са по-удобни-7.5см. ток.И реших да са златисти.Ще съм със златиста тиара и на роклята ще има златиста лента.
Активен
Iwka
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #337 -: януари 25, 2010, 14:26:35 »

Аз умирам от притеснение за обувките. Имам чувството, че ще ми е по-трудно да си избера обувки отколкото рокля, защото изобщо не мога да ходя на токчета и искам пантофки, белички, но да са и малко по-интересни, с някаква бродерия или панделка, или нещо подобно отгоре... и направо не знам къде да търся. Не мога да си поръчам по интернет, защото освен всичко друго и номерът си не знам точно (имам от 36 до 38 номер обувки), а по магазините все още има само боти и ботуши. Чудя се дали мога да намеря някъде да ми ушият и колко ли скъпо ще ми излезе?
Активен
Proletina_1983
Любопитен
*
Публикации: 47

Нищо не се случва....преди първо да е било мечта!!

« Отговор #338 -: януари 25, 2010, 15:25:30 »

И аз имам същият проблен изобщо не мога да ходя на токчета,а навсякъде където съм търсила обувки са все някакви с висок ток ако пък намеря ниски то или нямат такъв номер(35-36) или цветът няма да е бял....и така,но търсенето продължава.... pardon
Активен
eva_87
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: януари 25, 2010, 20:57:19 »

От сайта който поръчах,няма проблем,че не си знаеш номера.Има си таблица с размери-колко см. на кой номер отговаря smile
Активен
eva_87
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: февруари 07, 2010, 20:55:40 »

Пристигнаха ми обувкитеееееее yahoo.Много съм доволна-точно каквито ги исках са!

Сложих още снимки в албума ми
Активен
bibilqna
Сватбар
Публикации: 200

« Отговор #341 -: февруари 07, 2010, 21:41:44 »

Браво eva_87.  Bravo  Да са ти честити и със здраве да си ги носиш. Удобни ли са ти?
Активен
eva_87
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: февруари 07, 2010, 23:38:01 »

Много са удобни!Тук във форума някой беше писал,че ще си купува обувки за латино танци,защото са удобни и са предназначени да дълги часове танцуване.Още тогава реших,че това е най-подходящото решение за мен.Подметката е невероятно мекичка и съм сигурна,че на сватбата ще изкарам цял ден с тях и краката ми ще се чувстват отлично blum
Активен
bibilqna
Сватбар
Публикации: 200

« Отговор #343 -: февруари 07, 2010, 23:54:18 »

Аз имам такива, но подобни. Просто са невероятно удобни за мен. Радвам се за теб  danceg
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180

« Отговор #344 -: февруари 08, 2010, 08:13:55 »

eva_87, страхотни са  Bravo...ти от ebаy ли ги беше поръчала  pardon
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: