Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 04:47:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките!!!! част 4  (Прочетена 173421 пъти)

mademoiselle
Сватбар
Публикации: 224

http://yordanovphotography.com

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: декември 03, 2009, 14:59:26 »

Аз нямам никакъв проблем с високите токове smile На бала ми изкарах 13 часа на крак с токчета - 12 см. Разбира се ще имам резервен вариант - бели пантофки в чантата на кумата blum
Активен
ralej
Сватбар
Публикации: 158

Най-щастливи на света!

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: декември 04, 2009, 16:00:58 »

Харесаха ми още едни...но излизат 60 лири  nea

Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: декември 05, 2009, 18:17:33 »

Ето обувките, в които съм влюбена... Единствено ме притеснява реалния цвят - Ivory (който дискутирахме в темата за роклите). Ще ги поръчвам... пък после ще му мисля, то се е видяло  diablo

Ralej, откъде ги намери тези обувки, защото много ми харестват, а и височината на тока ме устройва  Bravo
Активен
ralej
Сватбар
Публикации: 158

Най-щастливи на света!

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: декември 05, 2009, 18:19:49 »

ebay.co.uk, но са от Хонг Конг.. пращат с DHL, цената е 40 лири + 29 лири доставка  Oh my ... crazy
Активен
bibilqna
Сватбар
Публикации: 200

« Отговор #304 -: декември 06, 2009, 00:24:54 »

Момичета напишете в Ebay-Latin Dance Shoes, има модели подобни на този, но обувките са супер удобни и учудващо не са скъпи. Както каза Canas са супер меки и само за танци, а и винаги сами може да добавите по някое друго камъче или нещо което ви подхожда. Аз така мисля да направя. Купих си само да пробвам, но определено те ще са моите обувки, само че ще ги украся с няколко перлички  smile
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: декември 06, 2009, 18:25:45 »

ralej обувките в които си влюбена са невероятни...и аз се влюбвам в такива обувки  Bravo

ето това бяха моите...и тях си ги харесвам много и много ми бяха удобни...е...може би защото в ресторанта вече бяха захвърлени под масата и не помислих за обувка... sarcastic sarcastic но докато да стигнем до там си ми беше добре...

нещо снимката не се вижда...но я имам в галерията...
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: декември 10, 2009, 15:30:02 »

ebay.co.uk, но са от Хонг Конг.. пращат с DHL, цената е 40 лири + 29 лири доставка  Oh my ... crazy
  angry 4ovek vse edno pla6ta o6te edin obuvki  crazy Vse pak Hong Kong e dale4 de smile
Активен
simoneta
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #307 -: декември 10, 2009, 20:55:02 »

Аз все още не съм си харесала обувки. Досега в магазините нищо не открих. Пробвах 3 чифта в Проновиас, наистина са много красиви и най-вече удобни, но аз искам тип сандали. А там са обувки. Казаха ми, че ще получават английски обувки и сандали на марката Paradox, които са доста красиви. Мисля като пристигнат през януари да отида пак там и да пробвам.  А и вече като техен клиент имам 15% отстъпка от всички аксесоари и обувки, ако си харесам.   
Активен
jewel7
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #308 -: декември 11, 2009, 08:26:58 »

Аз все още не съм си харесала обувки. Досега в магазините нищо не открих. Пробвах 3 чифта в Проновиас, наистина са много красиви и най-вече удобни, но аз искам тип сандали. А там са обувки. Казаха ми, че ще получават английски обувки и сандали на марката Paradox, които са доста красиви. Мисля като пристигнат през януари да отида пак там и да пробвам.  А и вече като техен клиент имам 15% отстъпка от всички аксесоари и обувки, ако си харесам.   

Аз като бях в М.Tyler миналата седмица видях, че имат доста интересни и удобни сандали на няколко американски фирми, но не им запомних имената.  Виж, може да ги имат на техния сайт.  Иначе цените бяха много приемливи и харесах няколко чифта, но искам първо да избера роклята преди обувките. smile

* ELLE.jpg (51.12 KB, 360x197 - видяно 2594 пъти.)
Активен
mademoiselle
Сватбар
Публикации: 224

http://yordanovphotography.com

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: декември 11, 2009, 12:15:33 »

Вчера минах покрай магазина на Тенденз и видях на витрината белите обувчици, които бях харесала в сайта им. На живо са още по хубави!  yahoo Много ми харесват, направо се влюбих и се опасявам, че ако не си ги взема няма да си харесам друг модел. Днес смятам да ида да ги пробвам, пък ще видим как ще стоят на крака ми, дано да имам късмет и наистина да са "моите" обувки.  girl_wink
Активен
biersdorf
Ентусиаст
**
Публикации: 142

"Няма попътен вятър за кораб без посока." Чърчил

« Отговор #310 -: декември 11, 2009, 13:20:22 »

Нещо подобно ми харесва на мен.

Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180

« Отговор #311 -: декември 11, 2009, 18:45:15 »

Третото моделче много ми хареса...а откъде са всъщност  smile
Активен
biersdorf
Ентусиаст
**
Публикации: 142

"Няма попътен вятър за кораб без посока." Чърчил

« Отговор #312 -: декември 14, 2009, 08:02:29 »

Събирала съм ги от различни сайтове, за да добия представа какво точно ми харесва и какво да търся, но сайтовете не бяха български и откровено казано не помня кои. blush
« Последна редакция: декември 14, 2009, 08:04:17 от biersdorf » Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: декември 14, 2009, 08:55:40 »

biersdorf    и аз харесвам такъв тип обувки, но още се чудя дали няма да е по-добре да са затворени crazy
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: декември 14, 2009, 09:05:22 »

biersdorf    и аз харесвам такъв тип обувки, но още се чудя дали няма да е по-добре да са затворени crazy
зависи кога е сватбата, ако е лятото по добре сандали, че обувките трябва и с чорапи да се носят.
много е важно обаче сандалите да са удобни и стабилни-токът да е стабилен, добре да обхващат крака и да са леки, аз бях със сандали и съм много доволна
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: