Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 11:49:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Обувките!!!! част 4
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Обувките!!!! част 4 (Прочетена 171975 пъти)
kungfupanda
Ентусиаст
Публикации: 92
Отг: Обувките!!!! част 4
«
Отговор #225 -:
август 12, 2009, 22:35:39 »
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/kungfupanda/IMG_0032.JPG.html?action=gallery
ето ги и моите обувчици! много са семпли, но доста високи, ще видя зор,ама страшно ми харесаха, а и имах няколко дни до 1вата проба, за която ми поискаха да съм с обувките!
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #226 -:
август 12, 2009, 22:48:53 »
kungfupanda , супер са обувчиците
. Изглеждат ми удобни
, нищо че са високи
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #227 -:
август 12, 2009, 22:58:26 »
Цитат на: kungfupanda в август 12, 2009, 22:35:39
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/kungfupanda/IMG_0032.JPG.html?action=gallery
ето ги и моите обувчици! много са семпли, но доста високи, ще видя зор,ама страшно ми харесаха, а и имах няколко дни до 1вата проба, за която ми поискаха да съм с обувките!
много са хубави обувките, и не ми се виждат много високи, но зависи на какъв ток си свикнала да ходиш и дали са удобни
най-добре ги обувай вкъщи винаги, когато имаш възможност, за да ги разтъпчеш добре
Кунг фу Панда ми е любимият анимационен филм от както излезе насам, даже бях на офицялната премиера с покана
няма друг по-добър и много се кефя на картинката ти
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #228 -:
август 12, 2009, 23:17:55 »
мдаа, това с "разтъпкването" е
Аз мойте си ги нося в офиса и си претропвам с тях през деня
Активен
kungfupanda
Ентусиаст
«
Отговор #229 -:
август 12, 2009, 23:27:03 »
благодаря ви момичета, и аз си ги харесвам, ами напоследък все се подмятам с "лепки", та съм поотвикнала да потропвам, но "кеф цена няма" ,както се казва, та ще търпя за хубост. а за кунг фу панда няма какво да кажа, много ми е любимо, уникална панда, и самото филмче.даже на "мъжото" бях поръчала една тениска по нет-а, там, където правят разните щампи, та вкъщи се подвизава и с пандата
Активен
pepitta_84
Ентусиаст
Публикации: 67
«
Отговор #230 -:
август 17, 2009, 14:22:49 »
Сега разбирам защо толкова по - отрано започвате с търсенето на обувки от толкова рано.Днес три часа обикалях за обувки във вс възможни магазини влезнах но нищо не михареса може би защото е краен сезон вс е обрано и вс е на разпродажба.Но ще продължавам ще ходя до Кж през седм дано там има нещо ако ли не в Пловдив отивам там няма начин да не си харесам нещо.Нокупя ли нещо първо тук ще се похваля
Активен
kungfupanda
Ентусиаст
«
Отговор #231 -:
август 17, 2009, 14:47:09 »
Pepita, знам как е с обувките, на мен ми ги поискаха за 1вата проба,която беше 4-5 дни след поръчката.Да уточня първо нещо - мразя да трамбовам много по магазините, та... трябваше за нула време да откиря...естествено, след миналите вече абитурентски и в разгара на лятото, когато осножно чехличките зареждат,познай официални, изчистени обужки , пък и в подходящ нюанс все пак. Накрая ,след 2дневно гледане в моловете по К.Райчо и по всички магазини и магазинчета на Ив.Вазов, се върнах в Гранд-а, където бях видяла първите и единствени обувки ,които ми харесаха. Мога на лично съобщение да пратя сайта, защото проверих фирмата ,доста е читава и явно зареждат на няколко места в Пловдив (този вГранд-а явно беше фирмен).но избор по споменатите места няма. По по-луксозните магазини не съм ходила ,защото предположих,че ще са по изчанчени, т.е. неподходящи за случая...
Активен
pepitta_84
Ентусиаст
«
Отговор #232 -:
август 17, 2009, 15:05:55 »
Супер ще съм ти благдарна за сайта ако няма да те затрудня и ако си харесам направо в Плд идвам и да купувам от Х-во определяно няма да е избор нулев в момента.
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
«
Отговор #233 -:
август 18, 2009, 10:01:01 »
И аз да пиша за моят "опит" с обувките...аз също като търсех започнах още от май месец, но нямаше нищо подходящо и накрая реших да си взема сватбени пантофки от онези, които ги продават в булчинските магазини...то и без друго си купих едни за подписването, та реших да спестя....и каво направих
...реших че трябва да са от същият плат като роклята, та си ги поръчах да ми ги шият, но жената защо да ми припомни, че тази мостра я има от около 5 години и в нея са влизали хиляди крака и е добре да си взема един номер по-голями...та ето ме две седмици преди сватбата с обувките, които се оказа, че не са от същият плат като роклята, защото роклята не беше при мен да сравня, натова отгоре тесни и на цената на 3 чивта, ако си ги бях купила от готовите, или едни хубави....единственото, което им беше плюс, че от адреналина не усещах, че ми стискат, а те понеже са от плат се разпънаха на вторият час, и не ми стискаха...Не можах да повярвам на собствената си глупост...
Активен
me4enceto
Сватбар
«
Отговор #234 -:
август 18, 2009, 10:43:55 »
Момичета, разбирам че е малък ад с обувките! Аз имам следният проблем - април месец трябва да имам обувки - сандали разбира се, за да може да се стесни и подкаси роклята спрямо тях, но април, кой ти изкарва сандали, те хората още са с ботуши! И си мислех сега да си ги купя, ввъпреки че вече почнаха есенните колекции. Ходих в geox, харесах перфектните, но нямаше моят номер. Моля, кажете къде сте си намерили наскоро в София или Варна (към края на месеца отивам във Варна на една сватба на моя приятелка и съм толкова развълнувана
)
Активен
pepitta_84
Ентусиаст
«
Отговор #235 -:
август 19, 2009, 08:00:11 »
Имам си сандали , засега тези но продължавам да търся и обувки ако харесам нещо по хубаво, това е компромисен вариант.В галерията ми са снимките
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #236 -:
август 19, 2009, 09:07:13 »
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/beb4eto_na_me4o/beb4eto_na_me4o_008/100_0395.jpg.html?action=gallery
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/beb4eto_na_me4o/beb4eto_na_me4o_008/100_0396.jpg.html?action=gallery
И аз мога да се похваля с обувчици!!! Не са супер официални, както мислех, но са толкова удобни, а аз и без това трудно си намирам обувки, така че като ги видях, просто знаех, че това са те!!! А за късмет хванах някакво страхотно намаление и така се сдобих с обувки от естествена кожа с цял ток....за 24 лв!!! Какво мислите, харесват ли ви?
Активен
Milizandra
Любопитен
«
Отговор #237 -:
август 19, 2009, 09:20:33 »
beb4eto_na_me4o
, къде ги намираш тия намаления, бе
Мисля че са много хубави обувките, важното е да са ти удобни. Смяташ ли че ще издържиш от край до край с тях?
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #238 -:
август 19, 2009, 09:38:08 »
Ами в Пловдив ходихме за обувки, да си призная....Иначе едва ли ще издържа с тях цялата вечер, аз просто ходя основно на равна подметка и много трудно свиквам с токчета....Но днес ще видя дали ще издържа работния ден с тях, така че утре мога да кажа за сватбата
Радвам се, че ти харесват!
Активен
kungfupanda
Ентусиаст
«
Отговор #239 -:
август 19, 2009, 09:45:28 »
Супер са обувчиците, много удобни изглеждат, моите са много високи, трябва да ги разхождам само вкъщи, че са сатенени и не може с тях навън
мисля,че ще можеш спокойно да си ги носиш и в ежедневието!
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...