Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:21:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките!!!! част 4  (Прочетена 171860 пъти)

Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: юни 25, 2009, 09:01:02 »

jewel от paolobotticelli са обувчиците. Мисля че ще са ти удобни, аз поне имам подобен модел който само минава покрай глезена и не ми се вади smile а и каишчицата се регулира. Дано съм била полезна :)Ако намеря още нещо ще се включа :)Успех
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #136 -: юни 25, 2009, 12:01:25 »

тъкмо влизам вкъщи..и нямам търпение да ви се похваля. danceg имам си сандалки  yahoo yahoo yahoo http://www.angelfootwear.com/index-bg.html  .немога да им кача снимката-ама в колекцията са-на първият ред,петите подред. червени са, с камъчета -точно каквито исках  girl_wink god
Активен
*Bibi*
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: юни 25, 2009, 16:07:20 »

Биби от къде си намери ветрилото?(Малко съм Offtopic)Обувките ви прекрасни момичета,дано и аз да си намеря.Вчерах гледах в няколко магазина ама нищо не ми допадна. cray

Offtopic от един магазин на колхозния (за панделки,апликации,дантели и др.джунджурийки ) има голяма витрина,незнам как се казва,намира се до цветарски магазин
« Последна редакция: юни 25, 2009, 16:57:57 от *Bibi* » Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: юни 25, 2009, 21:01:15 »

Биби, миличка... Не знам как се чувстваш, но предполагам. Надявам се да се справиш със ситуацията, но в постигането на нещо хубаво е нужен много труд. Дано се справиш с всичко и да мине добре. Няма да падаш духом Wink
Активен
betina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: юни 27, 2009, 16:09:10 »

След цял ден обикаляне по магазините най-сетне си купих сандали, danceg , но си бях харесали един два модела от паоло ботичели но във Варна ги няма, но имам ходене към Търново тия дни и там ще погледна ако ги има ще си ги взема. снимките са в галерията
Активен
*Bibi*
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юни 27, 2009, 16:48:48 »

Бетина и аз ги видях същите сандали когато си търсих за мен  girl_wink много са готини  smile
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: юни 27, 2009, 23:46:23 »

Аз да ви се оплача,че не си намерих обувки,нищо не ми хареса,много малко имаше в цвят шампанско,нямаше с камъчета,обиколила съм доста места като за два дни в София.
Направо не знам какво ще правя.
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #142 -: юни 28, 2009, 10:11:28 »

Мила  krisssy вчера аз си търсих обувчици и видях 2-3 модела цвят шампанско с камъчета!Този които и нопрови впечатление беше като обувка,но отпред отворено!Дано си добиеш представа за какво говоря!А става въпрос за магазинчетата по Пиротска!Този модел за които ти говоря е от моделито които бяха пуснти по баловете и ги има в синьо,червено и бяло и шампанско!Ако имаш възможност провери!Късмет ти желая!
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: юни 28, 2009, 10:18:58 »

Рубин,вчера съм обиколила всички магазини по пиротска и не съм видяла такива,но пък ако е с ниско токче,възможно е да не съм му обърнала внимание,защото си търся с висок ток.
Дори по витошка нямаше нищо.
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: юни 28, 2009, 13:27:06 »

Мацки ето ви предложения  http://www.shoes-bg.com/ladies_elegant_shoes/11689.html ,http://www.shoes-bg.com/ladies_elegant_shoes/11606.html, http://www.shoes-bg.com/ladies_elegant_shoes/10821.html, аз си харесах тия http://www.magazinzaobuvki.com/?p=catalog&id=656&category_id=28,
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: юни 28, 2009, 15:21:18 »

Emili85 обувките от първия сайт са направо страхотни,още утре ще звънна да видя дали имат моя номер и ако да ги поръчвам,благодаря ти.
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: юни 28, 2009, 15:52:23 »

Радвам се, че съм помогнала  Bravo danceg Ето още- тук само дето няма цени и немогат да се видят отблизо http://www.maurogiuli-bg.com/prodotti.html
« Последна редакция: юни 28, 2009, 16:19:47 от emili85 » Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: юни 28, 2009, 21:37:19 »

Ох, голяма мъка е търсенето на обувки беее! crazy Аз направо бях пред отчаяние в един момент  smile
Исках да не са много високи, ама все пак с токче, че не съм от много порасналите  blum Освен това не търсех сандали, защото не стои добре да се показват голи пръсти изпод роклята ми... Абеее, много изисквания, много нещо, ама аз не съм лесна де  pardon 

Накрая да се похваля и аз, сдобих се с моите обувчици най-сетне и съм доволна - много даже!  yahoo

Сложила съм си ги в галерията - голям напредък, досега снимки не бях качвала, хихихи!  Bravo

Засега пожелавам успех на тези, които продължават да търсят обувки - то си е направо приключение май!  give_rose
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: юни 28, 2009, 22:23:32 »

Svilena,да знаеш колко ти завиждам,че си намерила твоите обувки,то наистина си е приключение,ама не от приятните.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: юни 28, 2009, 22:44:47 »

Svilena, поздравления за обувките. И на мене ми предложиха такива но бели изчистени, докато мерех роклята си. Не знам защо отказах. Излеждат много хубавки, тези които си взела ти. Явно мъките са си заслужавали good
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: