Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:11:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките!!!! част 4  (Прочетена 171730 пъти)

sunflower_mv
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: юни 04, 2009, 20:50:13 »

girl_wink Нали са като бижу!? Купих ги от Варна, бразилски са, от един магазин, където продават чанти на Samsonite. Ако не се лъжа верига магазини ATG. Имат и в София - бул. Климент Охридски № 150, Сити център София, І-ви етаж, ул. Раковска № 117, бул. Патриарх Евтимий № 86, Централни хали (под арката). В Бургас - ул. Христо Ботев № 70 и Ямбол - ул. Търговска № 32.
Това пише на плика, с който ми ги дадоха, но дали в тези магазини продават само чанти или има и обувки - не мога да кажа! Искам да ви напътя, дано да съм била полезна!  smile Успех!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: юни 04, 2009, 21:41:32 »

Ехе sunflower_mv супер си за информацията, ми аз всяка седмица поне по веднъж съм в Сити център, ама на кино, за хапване, но със сигурност и за обувки  yahoo
Ще споделиш ли и цените да съм подготвена  blush
Активен
sunflower_mv
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юни 04, 2009, 21:48:34 »

Когато има инфо, давам! А цените мога да кажа, че са народни - тези струват 75 лв.  good Пак предупреждавам, за да не останете разочаровани - може това да са адреси само на магазини на Samsonite!  smile
Активен
Maetto
Любопитен
*
Публикации: 32

Проекто-Попова

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: юни 06, 2009, 19:26:31 »

Да ви се оплача-три дни обикаля магазините за обувки в София и нищо не си харесах - или моделът е този, който искам, но цветът не е, илил няма номер, или са угасно високи. Обиколих и най-скъпите магазини-нищо.Накрая в едно малко магазинче си харесах едни сладки сандалки-токът е такъв, какъвто го искам и са ми ужасно удобни.Ето ги и тях:

* shoes.jpg (48.42 KB, 180x135 - видяно 2864 пъти.)
Активен
Maetto
Любопитен
*

Проекто-Попова

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юни 06, 2009, 19:33:02 »

Ето ги малко по-отблизо

* shoes01.jpg (71.85 KB, 253x189 - видяно 2840 пъти.)
Активен
LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: юни 06, 2009, 19:59:31 »

И аз обикалях днес цял ден...резултат няма....или много ниски или много високи....и като цвят белия не го видях често за модела който търся...
« Последна редакция: юни 06, 2009, 23:23:29 от LOSHKA » Активен
Maetto
Любопитен
*

Проекто-Попова

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: юни 06, 2009, 22:19:03 »

Купих ги good и съм много щастлива, защото са ми много удобни.
И аз не видиах почти никакви бели обувки по магазините, иначе черни и сребристи колкото щеш.
Активен
sunflower_mv
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: юни 06, 2009, 23:44:08 »

Вярно е, че по магазините НЯМА разнообразие!  pardon Ако искаш да си купиш официални светли обувки, ще трябва да направиш ГОЛЯМ компромис или да обиколиш България, защото не се знае къде какво се предлага ...  girl_wink Доста е неудобно!  sad
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: юни 09, 2009, 16:01:28 »

Най-сърдечно ще помоля момичета от София за малко помощ,проблема ми е следния :тук в Пловдив не мога да намеря такива обувките,каквито искам,скоро ще идвам в София и ако някой може да ме ориентира къде мога да намеря такива обувки ще му бъда адски балгодарна give_rose.Моля ви момичета,ако някоя от вас е виждала подобен модел обувки като тези от снимката/без топчета отгоре/ нека да сподели къде.Благодаря ви предварително! give_rose

* obuvki [1024x768].jpg (45.87 KB, 952x768 - видяно 403 пъти.)
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: юни 09, 2009, 16:23:57 »

lady_in_love да не те разочаровам, ама аз скоро бях в Пловдив, поне там по главната магазините са същите като в София, все ми се струва, че такъв класически изчистен модел трябва и в Пловдив да има
проверява ли в Джани? Или заради цвета е?
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: юни 09, 2009, 17:10:39 »

Мила никъде няма бели,има черни,златни,но бели не,затова надеждата ми е да намеря в София!
Активен
bubeto_bu
Ентусиаст
**
Публикации: 101

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: юни 09, 2009, 17:33:02 »

Hmmm мисля, че гледах от този тип на Граф Игнатиев, като се тръгне от попа към Шишман, от дясно в първите 2а магазина за обувки. Това показвах на майка ми, че искам такива ама да не са на висок ток pardon. Но не помня бели или екрю бяха...
Вместо да ти помогна, само да не те объркам, ако някоя мацка е минавала скоро от там, нека каже...
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: юни 09, 2009, 23:57:38 »

Няма бели вярно е голям кошмар е, нали и аз си купих два чифта ама не баш за сватбата!!!
 bubeto_bu както описваш ако съм разбрала правилно пак става въпрос за джани и следващия след него, не се сещам за името, и третия за обувки в редицата е ботичели - същите ги има и в пловдив и на lady_in_love не й вършат работа  sad
как да кажа, освен да си отделиш повече време, да минеш по Графа, Витошка, Мола и Ситицентър друго не знам какво да те посъветвам  pardon
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: юни 11, 2009, 17:50:06 »

lady_in_love, http://www.angelfootwear.com/index-bg.html в този сайт има нещо подобно, но не толкова изчистено.
В сайта на M. Tyler има сходни модели. Виж , може да ти хареса нещо.
Успех! smile
« Последна редакция: юни 11, 2009, 17:53:46 от lunno_momiche » Активен
bubeto_bu
Ентусиаст
**
Публикации: 101

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: юни 12, 2009, 10:22:12 »

Сега се връщам от аутлета на Пепина М и си взех от там страхотни обувки същия модел yahoo, но почти равен и видях, че има точно такива, каквито търсиш lady_in_love, бели, без нищо отгоре, много изчистени, на тънко токче за 90лв.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: