Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 18:44:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките!!!! част 4  (Прочетена 171706 пъти)

anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: май 27, 2009, 11:28:54 »

Мерси  danceg
Да ви кажа днес се отбих в Мола на Стамболийски и в Хот Спорт има едни сватбени санадалки, ако някой още търси, бели, отпред с малко украса в сребристо. 199 лв. бяха.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #46 -: май 27, 2009, 13:24:56 »

Момичета, кажете какво да правя. Искам да имам обувки тип пантовки на равна подметка.  blush Обаче като гледам реакциите като го кажа и май ще се наложи да си взема първо някакви сандали на токче. Да го правя ли или д аси взема направо ниските обувчици? Аз не мога на ток да ходя е ще е голямо мъчение  sad мислите ли ,че е грозно да съм с такива обувки? Вие какво бихте направили?

П.С. Ми ние какво ще правим, бе момичета, ние ще подим като пренасящ се катун - с няколко дисаги с обувки, резервни ризи, грим, парфюми, чорапи, хилди дреболии и мъниста, чесън .........  crazy  Да тунмен по две домата и парче сирене и сме готови.  ROFL
Активен
dar4eto
Сватбар
Публикации: 156

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: май 28, 2009, 11:25:20 »

Ameli, най-важното е ти да се чувстваш удобно!!!
Като компромисен вариант може да намериш сандалки или обувчици на ток 1-2-3см. Дано да откриеш  good, а дори и да не намериш, няма смисъл според мен да купуваш и на токчета и да ги носиш 1 час и после краката ти дори и да са в равни обувчици да са вече изморени, тъй като не ходиш по-принцип на токове.
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: май 28, 2009, 12:38:01 »

Ameli,  аз си взех обувки с 3см. токче, именно поради причината, че аз ходя на ниски, дори равни!
Това токче 3см мога да ти кажа, че не се усеща изобщо.Все едно съм си на равни. Но да ти кажа трудно се намират.  Аз моите ги намерих на чист късмет в един магазин, в който влезнахме да гледаме за майка обувки!

Имам няколко снимки в галерията, ако искаш, погледни!
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #49 -: май 28, 2009, 12:46:33 »

Да, момичета май така ще направя. или напълно ниски, или като на Съни гърл с нисичко точке. Ох, някой беше казал, че обувките са по-голям проблем от роклята и е право момичето!!!
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: май 28, 2009, 13:51:53 »

Амелия аз въобще не се притеснявам. И аз не мога да ходя на токчета. Пък и милото е само с 5см. по-висок от мене и направо ще си стърча над него. Направо си взимам равни сандалки. Само си търся някои да са по-елегантни. В крайна сметка най-важното е да се чувствам добре и комфортно. Отатам нататък хич и не ме интересува. Пък и нали роклята е дълга.
П.С. А това за доматките и сиренцето по-скоро ще ми дрябва за след сватбата, че едва ли на нея ще хапна нещичко.
Активен
princessdiki
Гост
« Отговор #51 -: май 28, 2009, 22:14:20 »

И аз съм се отчаяла с обувките. И аз си търся ниски обувки и всички много ми се чудят. Аз неискам дори и с 3 см ток . Иска ми се ниски сандали да си купя обаче досега не намирам нищо подходящо за рокля цвят слонова кост. Има много хубави бели обаче нещо не ми се вразват с роклята. Не съм сигурна че дори и сандали ще отиват.  cray

Обувките на всички ви са страхотни .

bubeto_bu откъде са твоите
anbibian  и твоите са страхотни жалко че няма друг цвят
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: май 29, 2009, 07:13:23 »

princessdiki и аз като теб искам нисички обувки, но май наистина това на много хора им се вижда странно. Сватба било трябвало едно токченце да има, да станело елегантно smile Ама как да стане елегантно бе хора като аз сам 1.80м-да стърча над всички :)За това реших вземам си едни на токче пък ако ще и 10см да е( и без това на работа с високички ходя, нищо че всички ме гледат с недоумение), за в началото (милото в тях да слага паричките) а после скачам в някои пантофки да си денся цяла вечер:)
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: май 29, 2009, 08:19:45 »

Amelia  идеята ти е чудесна и моята беше такава,но понеже не открих такива пантофки,само в нета,но неможех да се наглася да поръчам и си взех обувки на ниско токче,които ми бяха скапали краката(аз бях и бременна в 6-я месец все пак) и затова още на 5-тата минута в ресторанта бях боса  blush
Таака,че за мен принципно най-важно е удобството....На една приятелка братовчедка е много висока и на сватбата беше с пантофки супер сладки снежно бели,просто защото сложеше ли ток щеше да стърчии мнооогооо над мъжлето .....Та мисълта ми е изглеждаше прекрасно  good
Активен
bubeto_bu
Ентусиаст
**
Публикации: 101

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: май 29, 2009, 08:49:16 »

И аз съм се отчаяла с обувките. И аз си търся ниски обувки и всички много ми се чудят. Аз неискам дори и с 3 см ток . Иска ми се ниски сандали да си купя обаче досега не намирам нищо подходящо за рокля цвят слонова кост. Има много хубави бели обаче нещо не ми се вразват с роклята. Не съм сигурна че дори и сандали ще отиват.  cray

Обувките на всички ви са страхотни .

bubeto_bu откъде са твоите
anbibian  и твоите са страхотни жалко че няма друг цвят
princessdiki, знам за какво говориш... angry Аз се бях отчаяла до толкова, че бях готова да купя каквото и да било - само да е равно. Тези ги намерих съвсем случайно като бях тръгнала към ЦУМ. Та за въпроса - магазинчето се намира като тръгнеш от спирката на трамвай 20,22 на Централна баня (Халите), посока Младежки театър от лявата страна. На ул.Искър преди ул. Сердика.Първо има някакви заведения, после едни разкопки и след това са един ред магазини... някъде по средата се пада и този (в него продават и дрехи и обувки).
 Offtopic Впрочем там имаше едни перфектни...с много ниско токче 2,3 см.и с една много финна каишчица... идеални просто, но cray 41номер.
Дано да си намериш ... аз лично направих компромис с моите pardon
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #55 -: май 29, 2009, 15:35:49 »

Amelia  идеята ти е чудесна и моята беше такава,но понеже не открих такива пантофки,само в нета,но неможех да се наглася да поръчам и си взех обувки на ниско токче,които ми бяха скапали краката(аз бях и бременна в 6-я месец все пак) и затова още на 5-тата минута в ресторанта бях боса  blush
Таака,че за мен принципно най-важно е удобството....На една приятелка братовчедка е много висока и на сватбата беше с пантофки супер сладки снежно бели,просто защото сложеше ли ток щеше да стърчии мнооогооо над мъжлето .....Та мисълта ми е изглеждаше прекрасно  good

Оооо, Данитка, това, което казваш толкова много ме зарадва и така ми върна увереността в моята си идея, че изобщо май няма да гледам кой как реагира, а ще си нахлузя пантофчетата! Щом казваш, че и на нисък ток не е приятно, тогава нямам друг вариант. за на бала на сестра ми бях уж на ниски сандали, но караката накрая най-безсрамно си ги поливах със студена вода, да не болят толкова. Все пак беше преди година и се залъгвам, че няма да е така на сватбата, но...ти върна спомена за болката  sarcastic Май остават като вариант пантофчиците.

Сега се моля да не стане като винаги при мен кат отръгна за нещо, да се прибера със съвсем различно и наистина да си взема такива обувчета!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: май 29, 2009, 17:24:47 »

Момичета я да ви питам, някоя ходила ли е в магазина на Steve Madden в София? Чудя се дали имат сватбени обувки и какви са им цените? И къде точно се намира магазинът? Знам, че е на пресечка с Витошка, ама коя точно не помня.
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: май 29, 2009, 19:36:03 »

anbibian аз ходих когато го откриха - миналата година май беше. Ама тогава не съм си търсила сватбени обувки и не съм гледала за това. Магазина, око не ме лъже паметта се намира на солунска, някъде в близост с пресечката на борис. Почти на 100% съм сигурна че беше там. Стига да неса го преместили обаче, че нещо напоследък почнаха да ми се губят някои любими магазини.

момичета, аз днес нещо малко съгреших. Днес си вървя аз по Витошка и изведнъж гледам в
Саламандъра 50% намаление. Я да видим, си казах. И видях там сватбените обувки на мечтите ми. Пустото му обаче има ток - не е висок, ама от тези дето ти се набива петичката. Отказах се. Но намерих следните сандалки (прилагам снимка по-долу) Я кажете могат ли да минат за сватбени или малко са прекалено спортнички. Иначе са невероятно удобни и струват само 76 лева. То това "само" не е много евтино, ама все пак е Саламандър
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #58 -: май 29, 2009, 19:50:08 »

На мен са ми много спортни за сватбени. Ама това си е мое мнение.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: май 29, 2009, 20:03:40 »

Мърче ти нали си висока и без това искаш равни обувки, а ако роклята ти е дълга и ги крие какъв е проблема, важното е да са ти удобни.
Утре имам малко работа по центъра ще проверяза за магазина, ако не умра от студ преди това  angry
Гледах в сайта им има два чифта, които много ми харесват и съм чувала, че поддържат еднакви цени за цял свят, ще видим като отида  blum
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: