Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 09, 2024, 23:23:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките!!!! част 4  (Прочетена 171459 пъти)

Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #30 -: май 24, 2009, 12:42:27 »

Зайо, ами точно подобни в екрю вчера видях в магазин Стил 99 в Надежда. много бяха сладки и аз искам да си взема, но на мен бели ми трябват / не за сватба, а за лятото/ . Бяха на малко по-ниско токче, но не много по-ниско, и беше по-нижно, отпред лентичката беше като набръчкана и нямаше цвете. останалото е същото. Цената беше нормална, дори ниска. Бяха много сладки!
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #31 -: май 24, 2009, 13:13:54 »

Магазинът се намира на Ломско шосе в квартал Надежда, от дясно като идваш то центъра. ако искаш ще ти опиша по-точно.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: май 24, 2009, 13:44:05 »

момичета а защо не си направите обувките като роклята ви не ви ли харесва повече така ..много ве завършено така
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #33 -: май 24, 2009, 14:15:02 »

На мен лично не винаги ми допада този вариант. А и преди  години си спомням като завършвахме приятелката ми и си поръча да и направят обувки  като роклята. Ами ако моите тогава струваха 35лв, нейните бяха 150. Не всеки би дал толкова пари за някакви обувки. Аз лично никога не бих. Сега не знам как са цените.
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: май 24, 2009, 17:02:43 »

Момичета и аз като вас обиколих цяла София и нищо, само кич, докато не открих между абитуриентските моите обувки, купени са от Графа за 89,00 лева от магазин на Тенденз. Снимки в галерияра ми, дано съм ви полезна, че това с обувките е по-голям проблем от роклята
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: май 24, 2009, 17:22:06 »

и аз доста гледах из между абитюренските но всичко беше със сребрист оттенък вместо бяло
обиколих днес - нищо интересно не видях, за мен си купих абсолютно равни бели сандали за всеки ден и за спасение на уморените краченца  girl_wink
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #36 -: май 24, 2009, 17:23:30 »

Момичета и аз като вас обиколих цяла София и нищо, само кич, докато не открих между абитуриентските моите обувки, купени са от Графа за 89,00 лева от магазин на Тенденз. Снимки в галерияра ми, дано съм ви полезна, че това с обувките е по-голям проблем от роклята
Готини са обувките smile За жалост не видях такива в Тенденз. Явно са свършили. Имам чувството, че всичко е обрано за баловете. Само на едно място си харесах обувки и бяха 35-ти номер:(
Активен
vesi792007
Любопитен
*
Публикации: 28

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: май 24, 2009, 17:24:03 »

tsvety_t страшни са сладки  Bravo Аз търся нещо подобно в екрю, защото такава ми е роклята. За тока искам да е малко по малък, че да издържа... Все още търся.
Амелия обясни по подрибно къде е този магазин, описанието ти и това, че има в екрю ми дават лъч надежда  Wink
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #38 -: май 24, 2009, 17:59:56 »

Веси, ще ти обесня, но да ти кажа, че те не са като обувките на Цвети - нямат такъв възел отпред, а е цяла лентичка и токчето е по-тънко. Абе като тези, които по-горе са показани.

значи качваш се на трамвай 1,7 или 6 и тръгвай посока Надежда и Обеля. Първата спирка на Надежда няма как да я сбъркаш, защото там започват блоковете, магазини и т.н., преди това е т.нар. спирка Триъгълника...Та влизаш в Надежда и това е първата спирка. Втората е с един магазин 345 на нея и една чешмичка, няма как да я сбъркаш. Третата има боклуджийски кофи и една банка ДСК малка на ъгъла.  sarcastic На нея слизаш. Продължаваш нагоре след трамвая и си стоиш на десния тротоар. След няколко метра ще забележиш ново блокче точно до дясното ти рамо, боядисано в кремав цвят. В него е този магазин и Първа Инвестиционна банка. Няма как да го подминеш просто. И магазинът се вижда, и банката. Ако искаш за ориентир - от ляво точно там ще ти се падне голяяяма пицария Капри, която всеки знае и дори да се объркаш като питаш, ще ти кажат къде е. лесно е и няма да се объркаш.  good
Активен
vesi792007
Любопитен
*
Публикации: 28

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: май 24, 2009, 18:13:56 »

Amelia мерси за подробното обяснене. Утре няма да мога, че котето рече, че съм била заета  huhhuh.gif но врорник тръгвам на лов. Ще пиша след това успешен ли е бил  pardon
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: май 24, 2009, 18:14:03 »

моите бяха направени като роклята цената бе 50лв май доста по евтини са от готовитве а ефекта бе голям
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: май 24, 2009, 20:19:40 »

да от там бяха страхотни обувки и си избираш модела височината на тока всичко и ефекта е УАУ
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #42 -: май 25, 2009, 07:19:33 »

Прибрахме се вече от сватбата и набързичко само да снеса едно полезно инфо. Взех си обувки за подписването от един магазин в Русе. Имаше много голям избор на всякакви цветове обувки и са мекички и удобни. Щях да си взема и за сватбата, обаче се оказа, че с моите крака май вече няма да мога да нося стандартните затворени обувки, а само такива с тъп връх. Бели имаше доста моделчета. Цените направо ме шашнаха, нямаше дамска обувка над 12 лева.  Oh my ...  crazy Учудващо за цената им се оказаха здрави, защото си взех и за сватбата на братчето на милото едни лилавички и я издържаха цялата без да мръднат. Беше пълно с абитуриенти аз като ходих. За жалост мъжки обувки има само три - четири модела. Почти всичко е дамско.

Понеже не съм от Русе ще обясня местоположението по ориентир. Като се тръгне от Практикер, Кауфланд и Бриколаж към центъра има едно кръгово, след него, като го минете, пак в посока центъра има някакъв подлез. На около 20 метра може би преди този подлез е магазинът от дясната страна на улицата. Точно на ъгъла на една сграда е магазинчето. Гледа към спирката на автобуса и на витрината пише обувки и чанти или нещо такова.
« Последна редакция: май 25, 2009, 07:35:20 от Su_to » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: май 25, 2009, 20:54:23 »

ето ги равните сандалки за всеки ден и за спасение в сватбения ден  danceg

* 17.JPG (36.59 KB, 448x336 - видяно 406 пъти.)
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: май 25, 2009, 21:40:45 »

Мерси  give_rose
От Карло Фабиани са (ако не бъркам името) на Графа. За 89 лв са. Харесвам го този магазин много имам боти от там две години не мръднаха и следващата зима ще им е трета и пак ще ги нося  smile
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: