Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:01:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките!!!! част 4  (Прочетена 171717 пъти)

jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #105 -: юни 19, 2009, 09:53:43 »

тъкмо се чудех crazy.мисля на пробите да меря роклята с по-високи обувки.обаче искам да си взема и равни за танците.тогава няма ли да се получи кофти-роклята да се влачи sad.средна дължина ли трябва да избера или... sad
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: юни 19, 2009, 12:40:08 »

smile и при мен ще се влачи с ниските сандалки, ама не ме притеснява предпочитам да ми е удобно и да си танцувам на воля,ако трябва ще повдигам роклята с ръце...и без това като разглеждам снимки от сватби гледам,че булките все ги вирят докато танцуват.... banana
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #107 -: юни 19, 2009, 13:19:35 »

ами тогава сигурно ще си купя и двата чифта обувки и така ще отида на пробата pardon.и някакъв среден вариант на дължината да направим..или май-не  nea.вече тотално ще се побъркам.имам чувството,че меденият ни месец ще го прекарам в някой психодиспансер  tease Girl_hide insane crazy Eeager Hide
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юни 20, 2009, 11:13:19 »

Момичета помогнете,ще ходя другата седмица в София за сандали,роклята е шампанско и е цялата в камъчета,така,че ми трябват сандали целите в камъчета,от къде да започна,дайте предложения и ако може до 150лв.да се вмъкна ще е най-добре.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #109 -: юни 20, 2009, 12:33:34 »

А няма ли опасност камъчетата на обувките да не си съвпаднат с тези на роклята? Или пък да стане претрупано? Все пак не съм виждала роклята и може и да греша  pardon

Относно височината на обувките и дължината на роклята и аз споделям вашите протеснения huhhuh.gif
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: юни 20, 2009, 12:40:18 »

krisssy направо по графа, на книжния пазар на пл. Славейков има един магазин с по-офицялни обувки има голямо разнообразие, не знам точно такива дали има, защото рядко влизам там, но пробвай
провери и в M. Tylar
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #111 -: юни 20, 2009, 22:34:28 »

krisssy, сега се сетих за едни сандалки, които са в екрю и имат няколко камъчета отпред. Много са сладурски. Пробвах ги и са много удобни също. Някоя съфорумка ги беше показвала по-назад. Но магазинът е във Варна. Продават обувки и чанти на Самсонайт. Не знам дали има такъв магазин в София  pardon
Активен
princessdiki
Гост
« Отговор #112 -: юни 21, 2009, 15:48:49 »

И аз най-накрая си купих обувки след далго търсене и ядосване smile .
bubeto_bu  и аз си купих тези обувки от Пепина М само че лачени. Супер щастлива съм . Вчера ги пробвах и с роклята и се успокоих че се връзват smile

Докато обикалях ходих и в Младост в Моловете и там забелязах че има доста интересни и подходящи за сватба високи обувки - за тези които си търсят такива smile
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: юни 21, 2009, 18:02:16 »

А в M.Tyler какви са цените на обувките?
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: юни 21, 2009, 18:05:51 »

Ако мога да си намеря такива обувки ще съм най-щастливата.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юни 22, 2009, 10:11:55 »

по това, което са писали другите момичета мисля, че са около 150 лв в m.tylar
Активен
HaT
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юни 22, 2009, 17:12:19 »

И аз да се похваля вече си имам обувки. Намерих си ги съвсем случайно. Снимки в галерията и чакам мнения  danceg
Активен
princessdiki
Гост
« Отговор #117 -: юни 22, 2009, 23:13:55 »

И моите вече са в галерията  yahoo
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юни 23, 2009, 09:06:50 »

Ето защо обувки преди взимане на рокля не трябва да се взимат. Сега трябва да сменям обувките, момичета. Моите са в шампанско, а роклята е купена и е бяла. Направо.... sad ама какво да се прави
Активен
sunflower_mv
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юни 23, 2009, 09:42:29 »

Аз искам да споделя, че моите сандалки са изключително удобни! Сватбата мина, аз цяла вечер лудувах с тях без да ги събувам, така както съм в четвъртия месец и не ми направиха нито една рана!!!  danceg Краката естествено отекоха малко, но при тези горещини цял ден на ток няма друг вариант ...  pardon
Сандалките на Нат са много красиви! Трудно се намират такива елегантни и изчистени сандалки в светъл цвят. Добър избор!  Bravo
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: