Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:51:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
DJ, фотографи, видеооператори! 2
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: DJ, фотографи, видеооператори! 2 (Прочетена 65651 пъти)
michelle
Сватбен ШАМАН
Отг: DJ, фотографи, видеооператори! 2
«
Отговор #90 -:
ноември 15, 2010, 14:32:39 »
Да, недружелюбна е за съжаление. И никак не ми се коментира защо, все пак всеки ще има свое мнение. Имай предвид, че в повечето случаи изказване на ласкаво мнение било за фотограф, било за каквото и да е в тази сфера, от човек, чиято сватба, не е минала, се приема като реклама. От тази гледна точка ме притеснява, че и тази хубава тема, която си започнала, скоро ще бъде запълнена с всичко друго, но не и реални мнения на бъдещи младоженци. Затова те пренасочих.
Дано не съм права и темата да потръгне.
Активен
Mauve
Ентусиаст
Публикации: 66
«
Отговор #91 -:
ноември 15, 2010, 15:52:58 »
И все пак, въпреки че ми предстои щастливото събитие, мога да споделя кои фотографи ми направиха много добро впечатление от снимките публикувани в техните сайтове, фейсбук и блогове. Това са:
Влади Балевски
http://www.vladibalevski.com/
Петя Василева
http://www.pefostudio.com/
Калоян Спасов
http://www.360bg.net/
Камелия Атанасова
http://www.kameliya-atanasova.com/
Харесва ми различното им виждане за сватбения ден - движението, емоцията, динамиката.
Искрено се надявам да не се счете като реклама - споделям първи впечатления от разгледаните снимки. Вероятно изпускам много талантливи фотографи...
Активен
cremy
Любопитен
«
Отговор #92 -:
ноември 15, 2010, 16:33:17 »
Цитат на: Mauve в ноември 15, 2010, 14:26:03
michelle, благодаря ти за съвета. Забелязах много недружелюбни мнения в темата за DJ, фотографи и видеооператори... за съжаление... Затова реших да започна нова тема - току виж сме запазили добрия тон.
Ще разгледам всичко, което мога
Темите за ДЖ, видео и фото се окепазяват от сватбени ангенции и техни работници,които денонощно следят форума и го ползват за набиране на клиенти с безплатна реклама най-често представящи се за булки с истински имена снимки и профили, а всъщност са самите сватбени агенции дж-и видооператори и фотографи.....
Обикновено когато се спомене някой техен друг колега или агенция, който не е изгоден и не работи за тях започват скандалите и караниците. :no:Избягвам да чета този форум, често обаче хвърлям по едно око, понеже дори мнения се изтриват мистериозно, а се оставят само такива дело на агенции,на които повече от половината им работа идва чрез хитрата реклама тук. Нека е има нямам против, но преди всичко да бъдем хора и да уважаваме колегите си. Не само тези които работят за вас.
Винаги имайте едно на ум,че зад всеки профил може да се крие и самия фотограф,дж... или сватбена агенция!!!
Относно сватбената фотография и добрите фотографи аз лично обожавам сватбените снимки и се възхищавам на истинските професионалисти. Хубава темичка,дано не се опропасти и тя
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Dum spiro, spero!
«
Отговор #93 -:
ноември 15, 2010, 16:51:12 »
Момичета, а аз си мисля, че дублирате теми, макар и с хубави намерения. Ако някой е решил да си прави реклама, ще я направи навсякъде. Излишно е да се отварят нови теми, при съществуващи такива вече. В темите за фотографите, които и Мишел е предложила, има много препратки към сайтове, както и мнения. Неприятно е, че професионалистите се месят, за да се рекламират, но понякога могат и да помогнат. Аз, само от четене там, вече знам наизуст имената на по-известните. Така че въпреки някои неприятни мнения, които могат да се видят там, нека не правим по две теми, защото ориентацията ще стане много по-трудна, а това е също голямо неудобство.
Активен
Mauve
Ентусиаст
Публикации: 66
«
Отговор #94 -:
ноември 15, 2010, 19:43:07 »
Деничка Звездичка, съжалявам - не съм искала да дублирам теми... нито пък искам да правя реклама на някого! За мен сватбените снимки са изключително важи. Наистина споменатите фотографи ми направиха много добро впечатление със споделената си работа.
И сега може ли да ме "осветлите" за друго - фотографа и видеооператора предполагам са от различни фирми, защото преди си мислех че вървят в "пакет"
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #95 -:
ноември 16, 2010, 10:45:44 »
Да споделя и аз за Стоян Петров - на срещата човекът си пита и записва каква музика предпочитаме, дали искаме да надделява определен стил и т.н. Специално пита за кючеци и т.н., които явно знае, че не се харесват на всеки
така че не се притеснявайте, а направо си уговорете среща с него, за да не го изпуснете!
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #96 -:
ноември 16, 2010, 14:25:30 »
Майве
, фотографа и оператора може да са от една фирма, може и да са от различни.Според мен е добре да са екип но НЕ е задължтелно.Добре е да са в екип за да работят в синхрон и да не си пречат.Но това не означава , че ако харесвате фотограф и оператор поотделно от различни фирми, не трябва да ги наемете.Аз например снимам като оператор и познавам почти всички по-известни фотографи в София.Досега не ми се е случвало да не мога да се синхронизирам с някои, когато съм на работа.А и при повечето колеги е така.Повечето се познаваме.А особено за по-малките градове.Изключвам естесвенно възможността да уцелите хора които имат конфронтация по между си.Тогава е възможно да има проблеми, но това не е ваша работа.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #97 -:
ноември 17, 2010, 16:27:42 »
Цитат на: neviadv в ноември 15, 2010, 10:48:53
Здравейте на всички. Може ли някой който е ползвал услугите на DJ Стоян Петров да ми каже какъв стил е била музиката ?! Малко объркан въпрос, имам предвид следното- повече поп фолк или друг стил музика.Не съм сигурна дали при избора на DJ има значение това, но предполагам че е така.Понеже ако някой е свикнал да води сватби с предимно фолк звучене, предполагам ще е по-трудно и различно да се води такава без чалга или поне с изключително ограничено количество. Засега сме се ориентирали към този DJ поради изключително хубавите отзиви за него в този форум, но все пак ми се иска да сравня и за какъв тип сватби го предпочитат.
Благодаря предварително за отговорите.
neviadv
Когато става дума за сватбен Dj, така зададен въпросът няма да ви донесе никаква информация и яснота относно Dj и неговите качества и възможности. Един добър Dj, може и е задължен да е в час с всякаква по вид стил и друго определение музика. Ако това не е така или DJ-ят лично предяви претенции че даден вид или стил музика той не харесва или не пуска, просто на момента го сменете. Вие задавате параметрите на музиката а Dj трябва да ги приеме и да се придържа към тях. Ако той е запознат с чалгата или поп фолка(кой както го разбира) това в никакъв случай не означава че не владее и другата музика и няма да се справи добре, или обратно……
Всичко се свежда до уменията и познанията на този който сте наели.
Затова има добри и не толкова добри във всяка една професия. Добрите са търсени и заети, лошите сами се чудят как да се предложат.
«
Последна редакция: ноември 17, 2010, 16:40:18 от DjNick Mc
»
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #98 -:
ноември 17, 2010, 16:59:53 »
DjNick Mc
, много вярно!
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #99 -:
ноември 20, 2010, 21:32:42 »
Много моля, ако някой има координати на Петър Дянков, DJ, да ми ги прати на лични.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #100 -:
ноември 21, 2010, 12:25:14 »
svekarva,
Напиши го в гугъл и веднага ще ти излезе
Активен
neviadv
Любопитен
«
Отговор #101 -:
ноември 22, 2010, 09:47:00 »
Здравейте,
Благодаря за отговорите относно Стоян Петров.Въпросът ми не беше насочен за познаване на музиката, а по-скоро за манталитет на сватбарите.Както и да е вашите отговори ме насочиха, че специално с този DJ не би бил проблем стила музика и водене на сватбата. Благодаря още веднъж !
Активен
petya_petkova
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #102 -:
ноември 22, 2010, 18:02:44 »
:)Моля да ни препоръчате добър DJ за сватбата ,който да води едновременно добре и да пуска музиката. Имахме наш познат на който се бяхме спрели, но той работи само в дискотека и никога не е правил сватби и се отказваме от него. И така търсим си добър DJ за сватбата който да си разбира от работата. По възможност да е млад, че ще е по наясно с музиката. Съгласихме родителите ни да сме само с DJ ,че те искаха да имаме оркестър + DJ ,но ще ни струва доста по-скъпо ако сме с двете. Сватбата ни ще е в Кърджали през месец юни 2011
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #103 -:
ноември 22, 2010, 18:13:02 »
petya_petkova,
Правилно сте се насочили кам това вашият Dj да е сватбен Dj за да може наистина да се получат нещата както трябва. Като информация - ясно е че сватбата ви ще е в Кърджали, но трабва да се знае вие от къде сте и от къде искате да е Dj ви. За да може някой да ви даде правилната препоръка ще са нужни още няколко думи за стилът и начина на поведение на Dj. Все пак не се доверявайте на сто процента на тези препоръки. Всяка сватба е уникална и всичко което се случва също, а и вие сте по различни от всеки един който ще ви даде препоръка.
«
Последна редакция: ноември 22, 2010, 18:25:03 от DjNick Mc
»
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш
«
Отговор #104 -:
ноември 23, 2010, 23:08:38 »
Г-це Петкова. Не мога да върна отговор на Вашето запитване, което сте ми писали на лични, дава ми грешка или просто Ви е пълна кутията?! Изписва ми винаги това: Send report
PM could not be sent to 'petya_petkova' due to the max. PM limit.
За съжаление имам на Вашата дата вече ангажимент за друга сватба, но Ви препоръчвам сърдечно колегата си Ди-Джей ЖАН от гр. Пловдив! - ползвайте google има негов сайт и координати! А най-лесно е за Вас да се срещнете с колега или агенция от Вашия град, които се занимават с организиране и водене на сватби.
Весела сватба и късмет в правилния избор!
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...