Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 19:40:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 5 част  (Прочетена 187222 пъти)

skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #450 -: октомври 02, 2009, 12:09:16 »

Така си е, в крайна сметка все ки си преценя "на място" както се казва.
Просто ние нямаше как да ги даваме лично, защото тогава някой трябваше да върви след мен я с кашон от телевизор, я с някоя строителна количка sarcastic - просто ни бяха по- обемисти подаръците pardon
Активен
atsuki
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #451 -: октомври 02, 2009, 12:16:50 »

lionelsa без амбиция да ти налагам нещо, но те съветвам да им даваш подаръците на посрещане а не на изпращане.
колкото и неприятно да звучи, малка част от нашите гости си тръгнаха без "чао". дали защото така са си решили или защоно не са искали да ни притесняват, 2 от тях бяха прекалили с напитките, може пък да сме били и на дансинга - незнам. бяха казали чао на родителите и кумовете, но нас не са ни "намерили". ако бяхме оставили подаръците за накраята, нямаше да можем  да им дадем за спомен на тези гости.  pardon
от тази гледна точка те съветвам.
/надявам се не се обиждаш от съвета   blush give_rose/
« Последна редакция: октомври 02, 2009, 12:20:18 от atsuki » Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #452 -: октомври 02, 2009, 12:49:02 »

atsuki, ако не искам мнения няма да пиша  Wink

Не се бях и замислила, че може някой да си тръгне, без да поздрави  Oh my ....
Но и моите подаръци се очертават да са обемни. Освен това ще е кетеринг и няма да има къде да ги оставят... Hmmm

Сещам се за два варианта:

• на тези, които ще са с преспиване, да ги оставим в стаите им. Току виж, някои от тях решат да ги използват повреме на сватбата.
blush
  • в поканите да впишем програма на вечерта и да споменем и подаръците

Какво е вашето мнение?
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #453 -: октомври 02, 2009, 13:03:28 »

Аз ли съм пропуснала, но сподели какви ще са ви подаръците. Взе да ми става много любопитно.
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #454 -: октомври 02, 2009, 13:19:44 »

Да и аз съм любопитка, какви ще са подаръците, lionelsa ? tease
Определено гостите трябва да са наясно с програмата за сватбата за да няма напрежение smile
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #455 -: октомври 02, 2009, 16:05:38 »

Подаръците ще са терлициblush
Ще са опаковани в кутия или пакет, но като се има предвид размера на мъжкия крак и в сравнение с другите сватбени подаръци, си е голям размера.

Ако им ги подарим при посрещането (както казва atsuki), няма ли да бъде като намек да се събуят?
Активен
atsuki
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #456 -: октомври 02, 2009, 16:08:11 »

ууупс, аз незнаех, че са терлици  blum
че то може пък и много весело да се получи, може да го приемат като сватбена игра или нещо такова  funnytooth

както решиш мила, важното е на теб да ти е комфортно с решението ти  good
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #457 -: октомври 02, 2009, 16:14:31 »

atsuki, благодаря за идейката, мила! give_rose

Може и да измисля някаква игра с тях като са на градус гостите и тогава да им ги дам.
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #458 -: октомври 02, 2009, 16:32:04 »

Подаръците ще са терлициblush
Ще са опаковани в кутия или пакет, но като се има предвид размера на мъжкия крак и в сравнение с другите сватбени подаръци, си е голям размера.

Ако им ги подарим при посрещането (както казва atsuki), няма ли да бъде като намек да се събуят?

Bravo lionelsa , подаръка е много оригинален и имайки предвид че сватбата е зимна.
Чудя се дали не може да са в някакви кутиики вързани с панделка (цвят според темата на сватбата) и благодарствена картичка. Не знам нещо такова ми се върти в главата и може да се дават на гостите от шаферите на влизане pardon Wink
п.с. подаръка е интересен и практичен good
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #459 -: октомври 02, 2009, 16:48:52 »

petrova83, благодаря за милите думи! give_rose
И аз си ги представям така опаковани.  good А на всяка благодарствена картичка мисля да напиша текста на различна народна песен.

П.П. Темата ни е битова. Ние, шаферите и кумовете ще сме в носии, празненството ще е в механа, ще използваме изцяло стари обичаи - за това се спряхме на терлици.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #460 -: октомври 02, 2009, 20:42:08 »

А може и да минете по масите с една голяма кошница, и да поднесете на всеки подаръка...
Активен
voyager
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #461 -: октомври 05, 2009, 16:37:14 »

lionelsa , много нестандартна идея. Но пък и доста интересна. Все пак някои гости могат и да си ги носят. И след като сватбата ви е в битов стил -  good много подходящо измислено
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #462 -: октомври 05, 2009, 16:52:15 »

П.П. Темата ни е битова. Ние, шаферите и кумовете ще сме в носии, празненството ще е в механа, ще използваме изцяло стари обичаи - за това се спряхме на терлици.
Еха, за първи път ще гледам такива снимки, много нестандартна идея с носии, Bravo Bravo lionelsa , да си призная, нямам търпение Wink
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #463 -: октомври 05, 2009, 16:59:02 »

Lionelsa, аз лично много бих се накефила на такъв подарък girl_wink И ще си го ползвам, тъй като жените сме пословични със зиморничавостта си. Така че дерзай и всичко ще бъде наистина много оригинално! good
Аз да ви се оплача, в събота бях на сватбата на една приятелка и на тръгване просто забравих да си взема подаръчето :huh:Сега много ме е яд, не за самия подарък, ами за това, че щеше да бъде мил спомен за мен - виждаме се много рядко, тъй като живее в чужбина cray
« Последна редакция: октомври 05, 2009, 17:00:57 от velvet » Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #464 -: октомври 05, 2009, 19:33:26 »

velvet, едва ли ще мога да заменя подаръка от сватбата на приятелката ти, но ще предвидя един чифт терлици за тебе  Girl_hide

Ти поговори ли с нея? Може да имат някое подаръче в повече и да ти го дадат.

Аз проверих по магазините за стъклените форми - 5 до 10 лв според размера. Тази седмица ще мина и по складовете. Там предполагам ще са по-евтини.
Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: