Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 07:53:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Подарък за гостите като спомен от сватбата - 5 част
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 5 част (Прочетена 187366 пъти)
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
Отг: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 5 част
«
Отговор #345 -:
юли 25, 2009, 22:31:48 »
Цитат на: jewel в юли 17, 2009, 08:08:50
нашите подаръчета вчера пристигнаха
. гърненца глинени за мед-толкова са сладки, едни мънички такива
.много съм доволна
Jewel, ако не е тайна, може ли да споделиш от къде ги купихте и колко струва 1 бр., защото аз си харесах такива в сайта на магазин Мънисто, но едно гърненце струва 5 лв. и на мен ми се вижда много скъпо
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #346 -:
юли 26, 2009, 13:24:53 »
Jewel, и аз се интересувам откъде ги купи тия гърненца, че и аз замислям гърненца с мед и бадеми за подаръчета на моята сватба
Активен
jewel
Ентусиаст
Публикации: 100
«
Отговор #347 -:
юли 27, 2009, 07:45:40 »
гърненцата са от троян-натурал е фирмата.едното ни излезе 0.90 лв + 5-10 лв. куриер-за доставката.аз лично мн си ги харесвам.хората са супер отзивчиви и мн любезни.изпълниха поръчката за 15-20 дни.мн се радвам,че им се доверих
.тея дни даже ще пълним бурканчетата с мед и ще ги запечатваме с восък-чак незнам как ще го направим това с восъка,ама айде
Активен
kateto87
Професор
«
Отговор #348 -:
юли 27, 2009, 10:15:06 »
момичета ето моите подаръчета за гости вече всички са готови за мъжете синичко с благодарствено послание а за жените червеноо
fdsfds.jpg
(57.66 KB, 365x450 - видяно 315 пъти.)
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #349 -:
юли 27, 2009, 14:18:38 »
Цитат на: jewel в юли 27, 2009, 07:45:40
гърненцата са от троян-натурал е фирмата.едното ни излезе 0.90 лв + 5-10 лв. куриер-за доставката.аз лично мн си ги харесвам.хората са супер отзивчиви и мн любезни.изпълниха поръчката за 15-20 дни.мн се радвам,че им се доверих
.тея дни даже ще пълним бурканчетата с мед и ще ги запечатваме с восък-чак незнам как ще го направим това с восъка,ама айде
Jewel, много благодаря за информацията
Не намирам обаче никаква информация за това ателие в нета, освен телефони
, та не мога да разгледам какво предлагат
Ако снимаш гърненцата, когато имаш време, ще съм ти адски задължена
Ти за восъка не се притеснявай, нали вече имаш почти готови подаръчетата, малко остава да станат съвсем завършени
Активен
jewel
Ентусиаст
Публикации: 100
«
Отговор #350 -:
юли 27, 2009, 15:27:46 »
Цитат на: soulless в юли 27, 2009, 14:18:38
Jewel, много благодаря за информацията
Не намирам обаче никаква информация за това ателие в нета, освен телефони
, та не мога да разгледам какво предлагат
Ако снимаш гърненцата, когато имаш време, ще съм ти адски задължена
Ти за восъка не се притеснявай, нали вече имаш почти готови подаръчетата, малко остава да станат съвсем завършени
обади им се и им обясни какво искаш.те ще ти изпратят снимки на мострички на гърненца направени от тях
.избираш си кой цвят ти харесва.след няколко дни ти пращат снимка на готово гърненце в твоя желан цвят и надпис,ти казваш дали ти харесва.ако да-те пускат поръчка,правят ги,пращат ти ги и след 2 седмици имаш най-готините подаръчета за гости
.
май им станах рекламно лице,ама как да кажеш на хубавото,че е лошо,а
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
«
Отговор #351 -:
август 05, 2009, 16:51:00 »
Ще си сложа и тук мнението като бивша булка...Искам да ви попитам какво правите вие с подаръчетата от сватбите на които ходите? Аз съм ходила на 10 за последните 2 год и съм ги сложила в една кутия на дъното на шкафа, защото ми е жал да ги изхвърля...Миналата година беше на сестра ми сватбата...от 130 подаръчета, си прибрахме около 50!!! Моят съвет е ако искате наистина на гостите да им остане спомен е като излезете от църквата и в ресторанта да гледате да се щракнете със всеки един или семейство и после след сватбата с писмо да им благодарите със снимка...излиза 90 стотинки на човек...и си спестявате около 200 лева...Половината гости, особено мъжката част и възрастните въобще не им обръщат внимание...или пък им направете малка заря, нещо такова...
Активен
NansyCraft
Любопитен
«
Отговор #352 -:
август 06, 2009, 08:58:15 »
Здравейте, след поредната си обиколка по магазините за дреболиики из Пловдив попаднах на идея за подаръчета-пръчици канела декорирани с панделка за щастие, за мен това е ново...вие попадали ли сте на коментари за подобни подаръчета...мисля че ми харецва...
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #353 -:
август 06, 2009, 14:08:19 »
Цитат на: m_eleva19 в август 05, 2009, 16:51:00
Ще си сложа и тук мнението като бивша булка...Искам да ви попитам какво правите вие с подаръчетата от сватбите на които ходите? Аз съм ходила на 10 за последните 2 год и съм ги сложила в една кутия на дъното на шкафа, защото ми е жал да ги изхвърля...Миналата година беше на сестра ми сватбата...от 130 подаръчета, си прибрахме около 50!!! Моят съвет е ако искате наистина на гостите да им остане спомен е като излезете от църквата и в ресторанта да гледате да се щракнете със всеки един или семейство и после след сватбата с писмо да им благодарите със снимка...излиза 90 стотинки на човек...и си спестявате около 200 лева...Половината гости, особено мъжката част и възрастните въобще не им обръщат внимание...или пък им направете малка заря, нещо такова...
напълно споделям това мнение, всички подаръчета от сватби , които съм получвала съм ги изхвърлила, харесвали са ми, държала съм ги известно време , но после започват да прашасват и ги хвърлям, това е, ние също подарявахме снимка като спомен от сватбата,който гостите няма да хвърлят със сигурност. добър вариант е бутилка вино, както и бонбониерки,
Активен
Kiksi
«
Отговор #354 -:
август 06, 2009, 15:02:21 »
Поради същата причина аз се спрях на гел-свещи /а може и всякакъв друг вид свещи, просто тези са ми много красиви/ - човек може да си я запали като реши и да си я ползва, а не просто да събира прах - хем практично, хем красиво.
Другото, което ми беше като идея, но не можах да я реализирам, беше магнит за хладилник - пак е полезно и няма да го изхвърлят със сигурност.
Активен
siss
Професор
«
Отговор #355 -:
август 07, 2009, 12:32:20 »
Аз ще подарявам канелени пръчици аранжирани, първо защото такав е идеята на сабитието ми, а после по съображенията споделени от roumyana. Канелата е ароматна и всеки би могъл да и намери приложение в дома си (е ако на някои му е непирятно коша е наблизо
) та това за дамите, а за мъжете по една хубава пура. Случих на госит пушачи без изключение. Единственото което искам гостите ми да помнят от нашата сватба е че са се забавлявали
, а другото си е от значение само за нас.
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #356 -:
август 07, 2009, 12:39:06 »
Аз малко
, ноо
siss
вие на какви пури сте се спрели? Че на нас това ще ние е една от изненадите, не като подарък, а просто така с хубаво питие
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #357 -:
август 07, 2009, 14:49:53 »
пурите са много добра идея, бях на една сватба на която на мъжете даваха пури и беше супер, но на жените даваха порцеланови раковини
и аз исках пура
Активен
Jorjiana
Любопитен
Отг: Подарък за гостите като спомен от сват
«
Отговор #358 -:
август 09, 2009, 17:53:12 »
Здравейте момичета,
имам идея на нашата сватба да поръчам от "100 грама сладки" да ми направят шоколадова кутия с по 2 бонбона, за подаръци за гостите, някой поръчвал ли е от там?
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #359 -:
август 10, 2009, 18:14:45 »
Tedi_bg, можеш ли да пуснеш снимчици да ги видим, защото и аз имам такава идея, но ми се иска да видя как изглеждат
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...