Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 07:36:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 5 част  (Прочетена 187354 пъти)

♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #345 -: юли 25, 2009, 22:31:48 »

нашите подаръчета вчера пристигнаха  blum. гърненца глинени за мед-толкова са сладки, едни мънички такива Bravo.много съм доволна  yahoo

Jewel, ако не е тайна, може ли да споделиш от къде ги купихте и колко струва 1 бр., защото аз си харесах такива в сайта на магазин Мънисто, но едно гърненце струва 5 лв. и на мен ми се вижда много скъпо  sad
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: юли 26, 2009, 13:24:53 »

Jewel, и аз се интересувам откъде ги купи тия гърненца, че и аз замислям гърненца с мед и бадеми за подаръчета на моята сватба smile
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #347 -: юли 27, 2009, 07:45:40 »

гърненцата са от троян-натурал е фирмата.едното ни излезе 0.90 лв + 5-10 лв. куриер-за доставката.аз лично мн си ги харесвам.хората са супер отзивчиви и мн любезни.изпълниха поръчката за 15-20 дни.мн се радвам,че им се доверих  good.тея дни даже ще пълним бурканчетата с мед и ще ги запечатваме с восък-чак незнам как ще го направим това с восъка,ама айде  crazy   smile
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: юли 27, 2009, 10:15:06 »

girl_wink момичета ето моите подаръчета за гости вече всички са готови за мъжете синичко с благодарствено послание а за жените червеноо  yahoo   give_rose

* fdsfds.jpg (57.66 KB, 365x450 - видяно 315 пъти.)
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: юли 27, 2009, 14:18:38 »

гърненцата са от троян-натурал е фирмата.едното ни излезе 0.90 лв + 5-10 лв. куриер-за доставката.аз лично мн си ги харесвам.хората са супер отзивчиви и мн любезни.изпълниха поръчката за 15-20 дни.мн се радвам,че им се доверих  good.тея дни даже ще пълним бурканчетата с мед и ще ги запечатваме с восък-чак незнам как ще го направим това с восъка,ама айде  crazy   smile

Jewel, много благодаря за информацията heart Не намирам обаче никаква информация за това ателие в нета, освен телефони sad, та не мога да разгледам какво предлагат nea Ако снимаш гърненцата, когато имаш време, ще съм ти адски задължена give_rose Ти за восъка не се притеснявай, нали вече имаш почти готови подаръчетата, малко остава да станат съвсем завършени smile
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #350 -: юли 27, 2009, 15:27:46 »

Jewel, много благодаря за информацията heart Не намирам обаче никаква информация за това ателие в нета, освен телефони sad, та не мога да разгледам какво предлагат nea Ако снимаш гърненцата, когато имаш време, ще съм ти адски задължена give_rose Ти за восъка не се притеснявай, нали вече имаш почти готови подаръчетата, малко остава да станат съвсем завършени smile

обади им се и им обясни какво искаш.те ще ти изпратят снимки на мострички на гърненца направени от тях  Wink.избираш си кой цвят ти харесва.след няколко дни ти пращат снимка на готово гърненце в твоя желан цвят и надпис,ти казваш дали ти харесва.ако да-те пускат поръчка,правят ги,пращат ти ги и след 2 седмици имаш най-готините подаръчета за гости  Bravo.
май им станах рекламно лице,ама как да кажеш на хубавото,че е лошо,а  blush  blum
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: август 05, 2009, 16:51:00 »

Ще си сложа и тук мнението като бивша булка...Искам да ви попитам какво правите вие с подаръчетата от сватбите на които ходите? Аз съм ходила на 10 за последните 2 год и съм ги сложила в една кутия на дъното на шкафа, защото ми е жал да ги изхвърля...Миналата година беше на сестра ми сватбата...от 130 подаръчета, си прибрахме около 50!!! Моят съвет е ако искате наистина на гостите да им остане спомен е като излезете от църквата и в ресторанта да гледате да се щракнете със всеки един или семейство и после след сватбата с писмо да им благодарите със снимка...излиза 90 стотинки на човек...и си спестявате около 200 лева...Половината гости, особено мъжката част и възрастните въобще не им обръщат внимание...или пък им направете малка заря, нещо такова...
Активен
NansyCraft
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #352 -: август 06, 2009, 08:58:15 »

Здравейте, след поредната си обиколка по магазините за дреболиики из Пловдив попаднах на идея за подаръчета-пръчици канела декорирани с панделка за щастие, за мен това е ново...вие попадали ли сте на коментари за подобни подаръчета...мисля че ми харецва... smile
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: август 06, 2009, 14:08:19 »

Ще си сложа и тук мнението като бивша булка...Искам да ви попитам какво правите вие с подаръчетата от сватбите на които ходите? Аз съм ходила на 10 за последните 2 год и съм ги сложила в една кутия на дъното на шкафа, защото ми е жал да ги изхвърля...Миналата година беше на сестра ми сватбата...от 130 подаръчета, си прибрахме около 50!!! Моят съвет е ако искате наистина на гостите да им остане спомен е като излезете от църквата и в ресторанта да гледате да се щракнете със всеки един или семейство и после след сватбата с писмо да им благодарите със снимка...излиза 90 стотинки на човек...и си спестявате около 200 лева...Половината гости, особено мъжката част и възрастните въобще не им обръщат внимание...или пък им направете малка заря, нещо такова...
напълно споделям това мнение, всички подаръчета от сватби , които съм получвала съм ги изхвърлила, харесвали са ми, държала съм ги известно време , но после започват да прашасват и ги хвърлям, това е, ние също подарявахме снимка като спомен от сватбата,който гостите няма да хвърлят със сигурност. добър вариант е бутилка вино, както и бонбониерки,
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: август 06, 2009, 15:02:21 »

Поради същата причина аз се спрях на гел-свещи /а може и всякакъв друг вид свещи, просто тези са ми много красиви/ - човек може да си я запали като реши и да си я ползва, а не просто да събира прах - хем практично, хем красиво.
Другото, което ми беше като идея, но не можах да я реализирам, беше магнит за хладилник - пак е полезно и няма да го изхвърлят със сигурност.
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: август 07, 2009, 12:32:20 »

Аз ще подарявам канелени пръчици аранжирани, първо защото такав е идеята на сабитието ми, а после по съображенията споделени от roumyana. Канелата е ароматна и всеки би могъл да и намери приложение в дома си (е ако на някои му е непирятно коша е наблизо Wink) та това за дамите, а за мъжете по една хубава пура. Случих на госит пушачи без изключение. Единственото което искам гостите ми да помнят от нашата сватба е че са се забавлявали yahoo, а другото си е от значение само за нас.
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: август 07, 2009, 12:39:06 »

Аз малко  Offtopic , ноо siss вие на какви пури сте се спрели? Че на нас това ще ние е една от изненадите, не като подарък, а просто така с хубаво питие  smoke drinkz
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: август 07, 2009, 14:49:53 »

пурите са много добра идея, бях на една сватба на която на мъжете даваха пури и беше супер, но на жените даваха порцеланови раковини sad и аз исках пура  beating
Активен
Jorjiana
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #358 -: август 09, 2009, 17:53:12 »

Здравейте момичета,

имам идея на нашата сватба да поръчам от "100 грама сладки" да ми направят шоколадова кутия с по 2 бонбона, за подаръци за гостите, някой поръчвал ли е от там?
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #359 -: август 10, 2009, 18:14:45 »

Tedi_bg, можеш ли да пуснеш снимчици да ги видим, защото и аз имам такава идея, но ми се иска да видя как изглеждат  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: