Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 08:58:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 5 част  (Прочетена 187399 пъти)

minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: юли 08, 2009, 20:35:13 »

jewel Ще споделиш ли моля колко ти излязоха гърненцата?
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #316 -: юли 08, 2009, 22:21:16 »

Момичета, з астъклените шишенца - тези с мини папирусчетата - сега четох в друг форум и имаше доста адреси дадени. Ще ида на обиколко, може би утре, и ще пиша после какво е станало. Стискайте ми палци! След провала на детелинките, сега отново съм на този вариант.
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: юли 13, 2009, 11:40:48 »

Не знам в коя тема да го напиша и затова го слагам тук. Кумът ни има идея на сватбата да се проведе една игра с неомъжени двойки,няма да изпадам в подробности за играта,защото не знам кой гост чете във форума, но идеята е който най-добре се справи да има и награда т.е. двойка на 1-во, 2-ро и 3-то място. Проблема е че не мога да измисля какви да са наградите.Помагайте моля blush
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: юли 13, 2009, 11:55:09 »

Това за което се сещам на прима виста е бутилка шампанско или сувенир  от медения месец на младоженците. А може ли пратиш на лични каква е тази игра, че аз сега съм на тази тема - чудя са какви игри да има huhhuh.gif
Активен
tweety
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #319 -: юли 13, 2009, 18:33:02 »

Kristinka имаше такава игра, надиграване на двойки на различни стилове музика. Едната награда до колкото си спомням беше бутилка уиски, а другата пръстен. Като й разглеждах снимките от сватбата се виждаше, че се е получило шоу :-)
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #320 -: юли 13, 2009, 21:59:55 »

Момичета, само д ави кажа,че в Рая има страхотни чашки с красиви морски елементи по тях за 1.50лв. Много красиво са направени  истават за идеален подарък. Аз вече за нещо такова се замислям, защото е ясно, че с бурканчетата също няма да ми се получи. Днес отидох на единия адрес за шишенца - цялата сграда е срутена  girl_impossible
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: юли 13, 2009, 22:03:02 »

Така е и аз вдигнах ръце от тези бурканчета и бутилчици... и взех че ги поръчах от един чужд сайт - но 60 евро доставка. А сега остава и здрави да пристигнат...
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: юли 14, 2009, 09:21:44 »

Ако може и на мен да пратиш каква е тази игра  blush
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: юли 14, 2009, 09:36:18 »

Милички, и аз понеже се отчаях от търсенето на стакларии и тотално променихме плана за действие и състояние  pleasantry Нашите подаръчета ще са снимка с нас и гостите, примерно с всяка двойка или семейство и т.н. Ще бъдат направени след церемонията, по време на уелкъм дринк-а  girl_wink Проблем се оказват обаче картичките, понеже тези, които прави дъщерята на фотографката хич не ми допаднаха, та ще трябва сама да си ги поръчвам от някъде.
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #324 -: юли 17, 2009, 08:08:50 »

нашите подаръчета вчера пристигнаха  blum. гърненца глинени за мед-толкова са сладки, едни мънички такива Bravo.много съм доволна  yahoo
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: юли 17, 2009, 08:50:20 »

Наградите за победителите в играта могат да бъдат: кошница с шоколадови изкушения, бутилка вино, някакви сексиграчки би било много забавно (белезници, или нещо друго от сорта pleasantry).

Пък за подаръчетата, аз харесах ето това (хем холдър за картичката с името, хем пък ще остане за спомен и ще се ползва като вазичка, а в деня мога вътре да сложа по едно миниатюрно стръкче цвят):

От ето този сайт: http://www.weddingfavours.ca/pc/1490/PH/Mini+Vase+and+Place+Card+Holder.html

Проблемът е че са американски обикновено, и нямат доставки до тук. И се чудя crazy дали ще пристигнат здрави huhhuh.gif
Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: юли 17, 2009, 09:04:09 »

Здравейте, мацки!

Виждам, че тук изобилства от идеи за подаръчета!  Bravo Супер сте!

Аз преди време бях споделила, че съм се ориентирала към малките бутилки вино на Любимец. Вчера са ми ги доставили на адреса на нашите, и майка ми ги показа в скайп, ама леко да се оплача... (само леко, тъй като не е болка за умиране, ама...)

Аз бях поръчала 30 бутилки Каберне & Мерло и 30 Мискет. Та леко ме разочарова бутилката на мискета - в сайта е една хубавинка, леко тумбеста в долната част... Абе кефи! А моето са го сложили в мини вариант на голяма бутилка. Червеното е ок, ама това другото....  sad  Малко ме е яд, ама карай - това да ми е най-големият проблем!  smile Така или иначе, предстои да бъдат леко украсени, та "проблемът" ще го разрешим.

Лек петък ви пожелавам!   good
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: юли 17, 2009, 09:20:31 »

Winkvelvet,мерси за идеиките мила. За кошниците с шоколадовите изделия и винцето няма как да стане зщото това ще е изненада за родителите ни, като благодарност, че ги има и естествено ще танцуват ръченица blum Но идеята за "сексиграчки" ми допада.
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: юли 17, 2009, 12:45:07 »

ние ще наградим победителите в играта с танци с вечеря  (първа) на новото семейство good
Активен
lizi_beti
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #329 -: юли 17, 2009, 17:46:56 »

Здравейте, мацки!

Виждам, че тук изобилства от идеи за подаръчета!  Bravo Супер сте!

Аз преди време бях споделила, че съм се ориентирала към малките бутилки вино на Любимец. Вчера са ми ги доставили на адреса на нашите, и майка ми ги показа в скайп, ама леко да се оплача... (само леко, тъй като не е болка за умиране, ама...)

Аз бях поръчала 30 бутилки Каберне & Мерло и 30 Мискет. Та леко ме разочарова бутилката на мискета - в сайта е една хубавинка, леко тумбеста в долната част... Абе кефи! А моето са го сложили в мини вариант на голяма бутилка. Червеното е ок, ама това другото....  sad  Малко ме е яд, ама карай - това да ми е най-големият проблем!  smile Така или иначе, предстои да бъдат леко украсени, та "проблемът" ще го разрешим.

Лек петък ви пожелавам!   good

За съжаление вече Мискета е вече в нови бутилки ,не като тези в сайта.Бях писала по-назад в темата за това ,защото ние когато поръчвахме ни предупредиха за това,но беше отдавна и сигурно не си видяла поста.Не се ядосвай,така семействта ще имат различни.Пак и с украса...Весела сватба ви желая  Сватбаааа
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: