Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 21:09:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 5 част  (Прочетена 187648 пъти)

Svilena
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юни 09, 2009, 12:49:34 »

Когато ние сме били на сватби (най-често в Италия обаче сме били), винаги са ни давали подаръците накрая  pardon
Здравей, inaxastra! На6ата сватба е то4но българо-италианска  danceg

Ина4е подаръ4етата 6те са малки бутил4ици вино от Любимец, и май засега съм най-привле4ена то4но от идеята за специално кът4е-маса, откъдето при напускане на тържеството, гостите да си вземат дар :-)
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #151 -: юни 09, 2009, 13:05:01 »

Ооооо, да! При това положение аз съм с две ръце за този вариант  good good good
И браво, че сте взели бутилчици с вино. Предполагам ще имате чужденци и да знаеш, че много ще им хареса  good Ние се спряхме на ракия, защото приятелите на Фабио са големи пияници  sarcastic и много бяха слушали (от него) за българската грапа  Wink

Имате ли ваши етикети на бутилките ?

ПП. Опитай се да си намериш Ч-то, модераторите не толерират четворки за ч give_rose
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: юни 09, 2009, 13:21:10 »

Мерси Тиера, ей сега ще погледна да видя как вървят цените.  good
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юни 09, 2009, 13:59:38 »

Момичета, вижте какво открих  danceg danceg danceg

* 6036_1.JPG (18.33 KB, 400x300 - видяно 3107 пъти.)
Активен
vesince
Сватбар

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: юни 09, 2009, 14:08:53 »

А така изглеждат отделните "парченца" вътре  yahoo Вижда ми се супер  Bravo
Да се подсладят гостите, плюс папирусче с няколко благодарствени думи от нас yahoo

* 99f5_1.JPG (12.77 KB, 400x300 - видяно 3068 пъти.)
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: юни 09, 2009, 14:56:53 »

vesince страхотна идея :)Много оригинално, а гостите няма как-ще останат без думи   Oh my ...
Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: юни 09, 2009, 19:16:55 »

Ооооо, да! При това положение аз съм с две ръце за този вариант  good good good
И браво, че сте взели бутилчици с вино. Предполагам ще имате чужденци и да знаеш, че много ще им хареса  good Ние се спряхме на ракия, защото приятелите на Фабио са големи пияници  sarcastic и много бяха слушали (от него) за българската грапа  Wink

Имате ли ваши етикети на бутилките ?

ПП. Опитай се да си намериш Ч-то, модераторите не толерират четворки за ч give_rose

Ина, привет  smile Да, чужденци ще имаме - майката на Валтер има още 11 братя и сестри, от които половината поне ще са на линия, наред с половинки и другари  DANCE Много са любопитни по отношение на българските традиции и са готови за купон  (то такъв предстои после и в самата Италия де... )  danceg

Ама стига спам, по темата - на бутилчиците ще имаме персонални етикети, и си мисля, ще имат успех като подаръци.

За Ч-то имаш право, ама засега се боря с копиране и "пействане", че имам една италианска клавиатура и не я намирам тая буква, и толкова!  bqsnasym Ама нЕма да се даваме :-)

Поздрави!  give_rose
Активен
vesince
Сватбар

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: юни 10, 2009, 13:49:44 »

Момичета, имам въпрос huhhuh.gif Вие подаръче на всеки ли ще подарявате? Аз си мислех на двойка по подаръче  smile Но милото вика: "Абе как така, то на всеки трябва да има!" Вие какво мислите по въпроса?
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: юни 10, 2009, 14:39:06 »

Веси, ами според мен няма проблем в това на "единаците" да са индивидуални, а на двойките (разбирай семейство, сгодени или сериозно обвързани) да подарите по едно подаръче.
Аз така смятам да направим.
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юни 10, 2009, 14:42:03 »

Да, особено ако са по-големички подаръците - не се тревожи изобщо за това  good
Активен
vesince
Сватбар

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: юни 10, 2009, 14:53:57 »

Ами то за голямото  blush  Да си кажа честно смятах да е едно "парченце"-кутийка с бадеми от "тортата", която бях пуснала по горе и по едно папирусче с благодарствени думи. Малко ли ви се струва?  pardon Аз май вече немога да преценя  girl_impossible
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: юни 10, 2009, 15:19:54 »

Веси, тези подаръчета са мил жест към гостите, които са ви уважили girl_wink Така че не количеството и размера са важни. Всичко е символика - бадемките не са за наяждане, та да мислиш дали е малко, или не good
Смятам че си го измислила добре и че всичко ще си е ок с общ подарък за двойките. Късмет! smile
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юни 10, 2009, 15:46:38 »

Ние с милото много се чудехме дали да са на семейство или на всеки - и в крайна сметка решихме да дадем на всеки. Стpах ни е в лудницата да не пропуснем някой, мислейки да дадем на половинката му и обратното. То зависи и от цената на подаръка, но като сметнахме и двата варианта при даване на семейство не се спестява много
« Последна редакция: юни 10, 2009, 16:03:22 от Мърче » Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юни 10, 2009, 15:55:07 »

Ние давахме на семейство по едно подаръче.Естествено където например братовчед ми не живее отделно от тхните, но пък и е на 25-26г. му дадохме отделен подарък.Да си има и той ;)Всичко вие си решавате. good
Активен
fifi```
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: юни 10, 2009, 16:08:02 »

Аз мисля, че трябва да има за всеки  good
Стува ми се доста тъпо по едно на семейство crazy...аз бих го разтълкувала, като жест, колкото да се отбие номера  slap slap
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: