Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 00:31:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 5 част  (Прочетена 187735 пъти)

graciella
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #60 -: май 16, 2009, 20:59:15 »

a мислиш ли че ще се хареса на гостите...поне ще им остане спомена от подаръка нали.. blush
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: май 16, 2009, 21:17:34 »

graciella, и на мен много ми хареса идеята ти. Различно от масовите и оргинално   give_rose
Определено мисля, че няма да остане незабелязан и без да прашасва на някоя витрина  Bravo
Само помислете как ще ги съхраните "в търговски вид" докато им ги подарите на хората  good
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: май 16, 2009, 21:20:29 »

a мислиш ли че ще се хареса на гостите...поне ще им остане спомена от подаръка нали.. blush

Определено!!! На мен поне много би ми харесало, както казах е много различно и оригинално!!! good

Малко Offtopic, аз мисля за "открадна" идеята и да направя нещо подобно за годишнината на родителите ми! Ако се получи ще покажа снимки!!! Wink
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: май 18, 2009, 08:44:54 »

Аз мисля, че всеки гост, който има какъвто и да е снимащ дивайс под ръка по време на сватбата ти, ще се натиска да има снимка на и със подаръка си! Според мен си заслужава!  good

Ииии сега да кажа на момичетата, които търсят бурканчета с мед. Видях много сладурски малки бурканчета за 80 стотинки в Халите на първия етаж, на един щанд от страната откъм синагогата. То си е на фирмата производител, така че предполагам, че могат да се пазарят отстъпки.
Активен
delpierod
Ентусиаст
**
Публикации: 56

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: май 18, 2009, 08:45:41 »

момичеата,ето 2 сайта,които може и да са ви полезни,
http://www.cosmopolis-bg.com/modules/sgallery/gallery.php?view.13.1.4
http://artmax-bg.com/modules/sgallery/gallery.php?view.19.1.3
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: май 18, 2009, 09:08:30 »

То тия сайтове хубаво, ама да бяха дали някакви цени... иначе особено от първия, тези неща ги има във вълшебните магазинчета на Илиянци. На мен примерно би ми било полезно да сравня цените.
Активен
Mini
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #66 -: май 18, 2009, 15:34:55 »

graciella това би било страхотен подарък, нещата са невероятни  Bravo  Bravo  Bravo Пък и аз специално съм привърженик на практичните неща, какво от това, че след сватбата няма да им остане нищо, но поне няма да го изхвърлят или сложат някъде да събира прах. А защо не сладко изкушение за дамите и бутилчица алкохол за мъжете smile
Активен
marianna
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #67 -: май 18, 2009, 21:38:56 »

На какъв текст се спряхте?
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: май 18, 2009, 21:52:52 »

Момичета здравейте, попаднах случайно на един саит и сам вазхитена има мн добри неща и торбички на ниски цени сърчица и какво ли не...  yahoo yahoo *YAHOO*надявам се да ви хареса
http://www.suvenir.bg/page/18
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: май 18, 2009, 22:02:49 »

Аз мисля, че всеки гост, който има какъвто и да е снимащ дивайс под ръка по време на сватбата ти, ще се натиска да има снимка на и със подаръка си! Според мен си заслужава!  good

Ииии сега да кажа на момичетата, които търсят бурканчета с мед. Видях много сладурски малки бурканчета за 80 стотинки в Халите на първия етаж, на един щанд от страната откъм синагогата. То си е на фирмата производител, така че предполагам, че могат да се пазарят отстъпки.

Супер си, къде ги намери тези бурканчета на по 80 ст. Bravo Bravo Bravo Най-евтиното, което съм намирала досега е на 2,50 лв.
Ще пратя веднага някой да провери, благодаря ти много!  give_rose
И пак  ще попитам, че вече в чудо се виждам с тези бутилчици blush някой знае ли къде мога да намеря малки бутилчици ракия? Или празни малки бутилчици, а ние ще ги пълним после?
Бяха ми казвали в метро, но нещо не мога да намеря...
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: май 19, 2009, 08:47:46 »

Ох и аз го гледах този линк и даже ходих да търся адреса тука във Варна, но не мога да го намеря. Някоя варненка ако ми каже къде е защото просто 2 пъти ходя и го няма shok
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: май 20, 2009, 10:01:30 »

На мен идеята на petrova83 много ми хареса и смятам малко да си я открадна blush,дано да нямаш нищо против миличка,но определено много ми допадна да идеята да купим 10 бутилки хубаво вино,да ги направим на всеки със специален етикет и да ги подарим на най-близките си хора в сватбения ни ден.
Wink Няма проблем мила, радвам се, че идеята ти допада. Дано само се съгласят в Любимец да ми направят етикети за толкова малък брой.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: май 22, 2009, 14:33:40 »

ето и нашите подаръчета са спомен за гостите. 79бр. малко е под бройката на всички , но сме се разбрали на най-близките семейста да е по едно за да има за по- далечните.

* podara4e.jpg (17.15 KB, 336x448 - видяно 285 пъти.)
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: май 22, 2009, 14:52:56 »

браво Валя страхотно се е получило  Bravo
Активен
mariana_popova
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #74 -: май 22, 2009, 20:46:30 »

http://www.fruitylux.com/show_article.php?id=508

за май юни това е чудесен сладък подарък.... жалко, че не оснава спомен от него
Активен