Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 01:22:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 5 част  (Прочетена 187751 пъти)

anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: май 09, 2009, 07:15:47 »

LOSHKA виждала съм по 1 лв в книжарница Ориндж, за по-евтини не се сещам, освен да потърсиш празни шишенца и да си ги украсиш и да си направиш сама късметчета  girl_wink

soulless звучи много добре, какво мислите да сложите в сандъчетата, а снимка имаш ли тяхна да ги видим?
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #46 -: май 09, 2009, 09:04:48 »

И аз си поръчах подаръчетата yahoo. Още преди няколко месеца се бях спряла на малки бутилчици вино от "Вила Любимец". За жалост са сменили бутилките на бялото вино и поръчах червено и розе. За късмет поръчах и от последните бройки розе със старата бутилка. Следващите партиди ще са в бутилка като бялото вино. Казвам го, ако има момичета, които са се спрели на бутилчици от там.
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: май 09, 2009, 15:34:26 »

И ние си поръчахме бутилчици с вино от "Вила Любимец"  тази седмица girl_wink .
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: май 11, 2009, 17:00:15 »

И аз да се похваля, че избрахме подаръчетата - ще бъдат свещички - сърчица, опаковани в тюл или целофанче (не сме постиганли тук консенсус още с милото), с етикетчета към тях, на които пише нашите имена и датата на сватбата.
Имаме и още една дилема - дали всички да са лилави или на момиченцата лилави, на момченцата зелени. Като нюанси двете стоят много добре едно до друго, а зелените миришат на зелена ябълка и ми се виждат походящи за мъжете. Хем и всяка двойка ще си има две различни.
Какво ще кажете?
Активен
dodo5
Ентусиаст
**
Публикации: 61

« Отговор #49 -: май 11, 2009, 17:13:23 »

момичета искам свещички като торта но май няма такива тък в БГ нали...помогнете ако знаете
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: май 11, 2009, 17:56:01 »

аз много търсих тук но не открих..май наистина ги няма в България
Активен
lizi_beti
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #51 -: май 11, 2009, 18:50:44 »

момичета искам свещички като торта но май няма такива тък в БГ нали...помогнете ако знаете

такива свещи има в "Еником'' .Магазина се намира м/у Дружба 1 и 2.ул. "Кап Д. Списаревски"N24
понеделник - събота: 10:00ч до 20:00ч
неделя: 10:00ч до 17:00ч
Това е точният адрес. 
Изглеждат като украсена сметанова торта.Подарявала съм такава за един рожден ден.За точна цена не се сещам ,честно казано някъде около 5-10лв.
Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: май 15, 2009, 09:35:05 »

И аз си поръчах подаръчетата yahoo. Още преди няколко месеца се бях спряла на малки бутилчици вино от "Вила Любимец". За жалост са сменили бутилките на бялото вино и поръчах червено и розе. За късмет поръчах и от последните бройки розе със старата бутилка. Следващите партиди ще са в бутилка като бялото вино. Казвам го, ако има момичета, които са се спрели на бутилчици от там.

Зайо, а за колко време ти доставиха поръчката? Аз също съм се спряла на бутилчици от "Вила Любимец" и сега задвижвам нещата. Нашата сватба е на 15.08., така че време има, но проучвам ситуацията - аз съм родом от Търговище, та там ще е купонът.  smile
А, и още нещо исках да питам теб, и изобщо момичетата, които са поръчвали оттам - цената от 1.80лв. крайна ли е, в смисъл, включва ли и вино, и бутилка, и сватбени етикети?

Мерси предварително на всички!
Активен
Kami_Al
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: май 15, 2009, 10:19:18 »

Зайо, а за колко време ти доставиха поръчката? Аз също съм се спряла на бутилчици от "Вила Любимец" и сега задвижвам нещата. Нашата сватба е на 15.08., така че време има, но проучвам ситуацията - аз съм родом от Търговище, та там ще е купонът.  smile
А, и още нещо исках да питам теб, и изобщо момичетата, които са поръчвали оттам - цената от 1.80лв. крайна ли е, в смисъл, включва ли и вино, и бутилка, и сватбени етикети?

Мерси предварително на всички!
Здравей Свилена,
Ние също имаме бутилчици от Любимец. Ние сме от София, доставката беше за 2 седмици. Цената е крайна 1.80 лв. със сватбен етикет, а за поръчка над 100 лв, каквата беше и нашата - доставката е безплатна. Доставиха ни ги до вкъщи. Много съм доволна. Надявам се да съм била полезна  girl_wink
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: май 15, 2009, 13:04:37 »

Здравей Свилена,
Ние също имаме бутилчици от Любимец. Ние сме от София, доставката беше за 2 седмици. Цената е крайна 1.80 лв. със сватбен етикет, а за поръчка над 100 лв, каквата беше и нашата - доставката е безплатна. Доставиха ни ги до вкъщи. Много съм доволна. Надявам се да съм била полезна  girl_wink
А как става поръчката на етикетите с имената и датата ни??? Пращаш им e-mail, как искаш да изглеждат, или!? А има ли значение, че аз искам от вината в стандартните бутилки от 0,75л.,а не от 0,20 л. и то само 10бр. за родителите, за кумовете и за нас? Не питам за цената тя е различна, по-скъпи са,а питам дали правят етикети за тези бутилки и дали като са толкова малко броя, ще се съгласят да ми направят етикетите и да ми ги пратят. Моля ако някой има информация да сподели smile
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: май 15, 2009, 16:41:58 »

До като търсех разни неща из нета случайно попаднах на това. http://www.unikalni-podaraci.com/foto_ramki.html  На някого може да е от полза
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: май 15, 2009, 21:19:09 »

Здравейте, момичета!
Хайде и аз да се похваля, днес видях моите подаръчета за гости, поръчах си ги от сватбената агенция. Bravo
Нямам снимки още, но представляват торбички в екрю, в които е сложено цветенце, керамично нещо като лилийка, която е като основа и върху нея захаросани бадеми, към торбичката има сърчице с имената ни и датата на сватбата Bravo danceg, много са сладки и в същото време изискани.
Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: май 16, 2009, 10:29:28 »

Здравей Свилена,

Ками, много ти благодаря за отговора! И ние със сигурност ще направим поръчка за над 100 лв, така че ще намажем  Wink

Забелязвам, че доста бъдещи булки са се спряли на тези бутилчици - те наистина са нещо оригинално, а аз точно това търсех. Пък и винцето си е винце ...... хахаха!  nazdrave
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: май 16, 2009, 14:23:09 »

На мен идеята на petrova83 много ми хареса и смятам малко да си я открадна blush,дано да нямаш нищо против миличка,но определено много ми допадна да идеята да купим 10 бутилки хубаво вино,да ги направим на всеки със специален етикет и да ги подарим на най-близките си хора в сватбения ни ден.
« Последна редакция: май 16, 2009, 14:25:42 от lady_in_love » Активен
graciella
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #59 -: май 16, 2009, 17:45:48 »

аз си мисля за един малък плодов букет като подарък...ноняма да им остане за спомен...в пловдив има една жена която прави чудеса с полодовете става нещо уникално http://www.fruitylux.com/show_article.php?id=199 а това е върха http://www.fruitylux.com/show_article.php?id=508
« Последна редакция: май 16, 2009, 17:47:40 от graciella » Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: