Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:58:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 5 част  (Прочетена 187253 пъти)

vessselu6ka
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #360 -: август 11, 2009, 12:43:19 »

и аз съм ЗА практичните подаръци. тези дето съм получила по сватби не съм ги изхвърлила, че ми е жал, но са наредени в една витрина в нас и са заплашително много  pardon
а днес поръчах нашите бутилчици вино от вила любимец  Bravo
решихме на мъжете червено вино, а на дамите - бяло (дано да няма сърдити  blum
етикетите си ги направих сама, че техните предложения не ми се връзват със сватбата, пратих им ги и почват да ги печатат. само се притеснявам дали самото вино е хубаво, че нещо много евтино излиза - за 130 бутилчици - 234 лв. crazy
някой пробвал ли го е??  give_rose
Активен
Proletina_1983
Любопитен
*
Публикации: 47

Нищо не се случва....преди първо да е било мечта!!

« Отговор #361 -: август 12, 2009, 11:53:06 »

Здравейте момичета,аз на скоро се регистрирах в този сайт и много се радвам,че ви открих.До моята сватба има още много време планували сме я за 10.04.2010 но мисля,че ще е добре да се захвана с организацията от по раничко..Във връзка с подаръчетата и аз мисля да са бутилчици с вино искам да попитам момичетата който са ги поръчвали вече какво представлява самата бутилка пластмасова или стъклена,с коркова тапа ли е или не...Благодаря ви за отговора предварително!
Активен
lizi_beti
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #362 -: август 12, 2009, 13:14:56 »

Здравейте момичета,аз на скоро се регистрирах в този сайт и много се радвам,че ви открих.До моята сватба има още много време планували сме я за 10.04.2010 но мисля,че ще е добре да се захвана с организацията от по раничко..Във връзка с подаръчетата и аз мисля да са бутилчици с вино искам да попитам момичетата който са ги поръчвали вече какво представлява самата бутилка пластмасова или стъклена,с коркова тапа ли е или не...Благодаря ви за отговора предварително!

Здравей,нашите бутилчици са оттам.Ето тук може да ги видиш:  http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,18578.0.html

Бутилките са стъклени,с капачка като на бутилка с ракия или водка-не са коркови.
Предлагат три вида.Може да ги видиш тук :http://www.villalyubimets.com/products.php?lang=bg&cat_id=5
но имай в предвид ,че бялото а мисля че вече и розето не се предлага в тези бутилки,а в такава като нашата.(бутилката отляво)
« Последна редакция: август 12, 2009, 13:16:27 от lizi_beti » Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: август 12, 2009, 14:07:55 »

Здравейте, момичета!
Нашата сватба вече мина и ми трябваше почти месец да успея да снимам и нашите подаръчета (е и медения полу-месец си изигра ролята, но...) Ето ги:
кутийка със зелено капаче (темата на сватбата), в нея имаше ето такава "диплянка" от наши снимки - от бебешки до "наши дни", а на задната страна на снимките бяхме написали някои годишнини, на които гостите ни да се сетят за нас и да ни поздравят. Освен това имаше и по две шоколадчета с нашите имена, пеперудка и датата. А бях направила и едни зелени папирусчета на които имаше откъс от песента ни "Огън от любов" и благодарност, за това че са споделили с нас мига. Ето и как изглеждаше (ама какво връзване на панделки падна вечерта преди сватбата - 200 диплянки и 200 папирусчета...) blush

« Последна редакция: август 12, 2009, 14:26:29 от rosi09 » Активен
Mini
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #364 -: август 12, 2009, 14:52:51 »

rosi09  Bravo страхотно, сигурно всички са останали много очаровани. А имената ви върху шоколадчетата ли са или върху опаковката им, къде ги поръчва, много ми хареса тази идея и с шоколадчета.
Активен
Тулумба
Любопитен
*
Публикации: 46

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: август 13, 2009, 07:41:19 »

Роси, много оригинално, поздравления Bravo
В последно време много мисля върху един въпрос pardon Ако подаръчетата са еднакви за всички гости, как се процедира със семействата? По едно на семейство ли се дава или на всеки член на семейство се полага подарък?
Влюбих се в идеята на Роси за снимките и се питам, ако на едно семейство е 2-3-4 членно и всички са на сватбата, няма ли да има едно  ненужно натрупване на снимки?  girl_impossible
Или пък на фигурки / ако са такива подаръчетата/...
Голяма дилема...помагайте girl_wink
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: август 13, 2009, 09:07:03 »

Ами Светле, на нашата сватба бяха кристални розички и реших за всички да има, защото някой може да се почувства ощетен. Но ти си решаваш. Гостите толкова ги харесаха, че някои си беше взел тези от масата във фоаето, а други бяха взели и на гостите, които не бяха дошли Wink Обаче ако да кажем вашите подаръци са много по скъпи, много ясно, че на семейство по едни е добре. На една сватба младоженците подариха увити в целуфан плочки, мисля от тесто с техните лица. Страшно ефектно.

* 0.jpg (48.82 KB, 367x551 - видяно 350 пъти.)
Активен
Poli_85
Ентусиаст
**
Публикации: 61

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: август 13, 2009, 09:25:09 »

О страхотни са тези розични. :bravo:Аз също мисля за подобни подаръчетармакар и да ми е много рано.В Слънчоглед (който момичета наскоро коментираха) гледах в сайта че има подобни стъклени (нещо като капки ) и с красива панделка, става много красиво, подобно на твоето.Вижде в сайта -там има украсено една такава.
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: август 13, 2009, 09:46:46 »

Радвам се че ти харесват Поли. А и хората от фирмата бяха много експедитивни и любезни, направиха ми 140 бр. за една седмица. Малко бях скептична, че не можех да ги видя на живо и само по телефона и e-mail кореспондирахме, но точно едни месец преди сватбата откриха шоурум в София yahoo Така си спестих доставката, а и можех да ги видя преди поръчката. На живо са още по-хубави.
Активен
Poli_85
Ентусиаст
**
Публикации: 61

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: август 13, 2009, 09:53:34 »

Ако не е тайна колко пари ти излезе бройката?
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: август 13, 2009, 10:16:54 »

Не е тайна разбира се Wink На бройка - 2,37 лв. Но това е с труда от тяхна страна, защото аз нямах време да връзвам панделките и те ми ги бяха направили готови, направо ги занесохме в ресторанта и декораторката ги нареди по масите. Розата само е 1.70 лв. Ако искаш мога да ти пратя на пощата ценоразпис за всичко.
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: август 13, 2009, 12:04:35 »

Ами ние гледахме в зависимост от семействата да ги даваме - на по-малки семейства - до 3-членно давахме по едно, а на по-големи - 4 и нагоре давахме по две. Не ни излезнаха много скъпо - 1лв за снимките, 1лв за кутийката, 50ст за две шоколадчета в кутийка и папирусчето не мога да го сметна, защото сама си го правих, та подарявахме ги така именно, за да не се натрупват снимките, защото ако на едно семейство подарим 3-4 такива поодаръчета щеше да е прекалено мисля.
А и още - вече почти месец след сватбата получаваме поздравления за тия подаръчета и все ни питат дали не са останали още - добре че имахме резерв малко  Girl_hide
И някой ме пита за имената - върху шоколадчето са, не върху опаковката.
 give_rose
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: август 13, 2009, 14:17:54 »

Пристигнаха паспартутата за снимките-подаръчета.  danceg danceg danceg Картона е релефен със златен ранд. И макар че не са точно това, което поръчах, пак си ги харесвам.  Bravo Bravo Bravo Сложила съм снимката, която ни даде фотографката за размер.  girl_wink

* P1040325.jpg (72.42 KB, 1309x990 - видяно 289 пъти.)
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: август 13, 2009, 14:19:30 »

Ето още веднъж...

* P1040327.jpg (63.46 KB, 1414x1038 - видяно 303 пъти.)
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: август 13, 2009, 14:23:18 »

Bravo не се съмнявам, че гостите ще останат доволни от подаръчетата ви vesince , на мен много ми харесва тази идея - снимка. А аз сега трябва да вадя и да пращам снимки на всичките си гости pardon
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: