Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 06:44:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на - elean - 10.05.2009 г.
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на - elean - 10.05.2009 г. (Прочетена 40908 пъти)
ERan
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватбата на - elean - 10.05.2009 г.
«
Отговор #120 -:
май 15, 2009, 00:29:36 »
В ресторанта чупихме единствено чашите и...оттам насетне всичко взе да се изнизва така бързо... Честно да си призная, беше адски весело - имахме много поздрави, много народни хора и доста сръбска музика (ама няма начин:)
Имаше и много рок, както и денс парчета. С две думи - диджея Емо Дрехаров си е перфектен!
Веселбата беше уникална, а на мен отново толкова моменти ми се губят, добре че ще имаме ДВД-та
Имахме речи от кума и от кумата поотделно. От другите ритуали си имахме хвърляне на букета - хвана го най-добрата ми приятелка, която имаше и рожден ден точно на нашата сватба
- толкова много се зарадвах за нея...
Интересно стана с хвърлянето на жартиера. До последно мислехме какво да хвърляме - вратовръзка или жартиер, но точно предния ден купих един за всеки случай. Така решихме и него да си хвърлим. Курдисаха ме на един стол, бях го сложила малко над коляното (че ме срам по-нагоре
След като милото го свали без никакви затруднения взе да чака да го хвърля. В тоз момент обаче един мой много добър приятел дойде и пъхна в ръцете на Емо една червена кърпа и му вика "хвърли първо нея, да видиш кво шоу ще стане, всички ще се избият... А след това хвърли и жартиера"... И милото взе, че послуша (а аз дори не забелязах в суматохата). Първо хвърли червената кърпа, която хвана брат му (така здраво се пребори) - и такъв смях падна като се видя, че е уловил червена кърпа, а не жартиер... И буквално секунди след това милото заметля и жартиера - хвана го моят брат
Както се казва - за всеки по нещо... Ама толкова ми е смешно пак, като се сетя за тоя момент...
Иначе рязането на тортата мина супер, тортата беше много вкусничка, милото ме зацапа порядъчно и после си ме почисти още по-порядъчно със салфетка
И да ви кажа, като цяло друго не помня - танцувахме доста (а той не си пада особено по танците), но не мога да се сетя какво точно беше - ще трябва да изгледам филма като стане.
Купонът продължи до 1 през нощта, след това са продължили в къщи - а ние се оттеглихме да почиваме. То такъв зор, докато милото махне всички фиби от кока. А и в суматохата си бях забравила всякакви дрехи, та сутринта чакахме да дойдат от нас да ни донесат да облечем нещо
Като цяло, момичета, това е най-прекрасният ден, който съм изживявала досега, заедно с любимия човек и най-обичаните ми хора. Определено си заслужаваше всяка една минутка и една нервичка от подготовката. Удовлетворена съм изцяло. Организацията ми не поддаде и на милиметър - навсякъде всичко беше супер точно,нищо забравено, нищо пропуснато, като по вода мина всичко... Всички около нас са много щастливи и спокойни вече, а ние с милото сме най-най!
Пожелавам на всички вас, бъдещи булки, подготовката да завърши успешно и сватбата да бъде най-незабравимото лично преживяване за вас и вашата половинка!!!
(сега ще прикача малко снимчици, докато не съм ударила глава в клавиатурата)
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #121 -:
май 15, 2009, 07:28:10 »
Ели, честито!!! така увлекателно разказваш наистина
смях се, настръхнах и пак се смях и накрая се просълзих докато четях вашата приказка! Пожелавам ви винаги да сте така щастливи
Активен
pepina83
Професор
на мама пчеличката
«
Отговор #122 -:
май 15, 2009, 07:48:52 »
Eли, мила, била си много красива и чаровна булка - косата, грима ..... всичко ми хареса.
Бъдете все така щастливи и лъчезарни, обичайте се много
Активен
23
Професор
«
Отговор #123 -:
май 15, 2009, 08:09:21 »
Елинце
, страхотен разказ и още по-страхотни снимки!!!
Желая ви от все сърце много щастие!
....чакаме още снимки
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #124 -:
май 15, 2009, 08:38:44 »
Ели прекрасен разказ. Направо си зарязах работата. Сватбата ви е била невероятна. Бъдете много щастливи и се обичайте
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #125 -:
май 15, 2009, 09:05:48 »
И от мен имаш едно "браво" за разказа! Беше много увлекателен и забавен! Снимките ви са страхотни, младоженците изглеждате много щастливи и весели! Ще чакаме и още снимки на новото семейство
.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #126 -:
май 15, 2009, 09:59:32 »
Много сте хубави и двамата и дано сте винаги така усмихнати и влюбени!
Разказа ти ме направи част от вашият ден!
Сега и аз чакам останалите снимки
Активен
Ani
Професор
«
Отговор #127 -:
май 15, 2009, 10:12:28 »
:bravo:Мале,че сте хубавииии
Много усмивки и любов ви пожелавам-от сега започва най-хубавата част от приказката на живота ви като семейство @}->--Сватбата ви е била чудесна,а начина по който ни я пресъздаде ни направи част от магията на това събитие.Още веднъж Честито и Горчиво
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #128 -:
май 15, 2009, 10:26:29 »
Ели, очарователна булка си!
Много ти отива и роклята и прическата и грима и всичко! Не че младоженеца ти отстъпва по нещо!
Много се забавлявах да чета разказчето ти и се радвам, че всичко е минало гладко и че най-вече вие се чувствате доволни от начинът, по който е протекъл сватбения ви ден!
Обичайте се все тъй пламенно! Страшни сладурковци сте!
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #129 -:
май 15, 2009, 15:16:54 »
много ви благодаря, милички!...
Аз пък за капак съм болничка, а утре заминаваме на медена седмичка... Направо не знам как ще се чувствам, но гледам да не се предавам
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173
«
Отговор #130 -:
май 15, 2009, 15:18:38 »
Ели, страшно ме развълнува! Много сте хубави. Желая Ви винаги да бъдете толкова щастливи!
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #131 -:
май 15, 2009, 15:26:35 »
Ауууу пу, пу,пу, много сте хубави! Снимките са страхооотни! Оооще! Ооооще!
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #132 -:
май 15, 2009, 15:30:13 »
благодаряяяяя!
аз ги качвам сега в гугъл-снимките, но става много бавничко.
Ако успея до довечера - пращам линкчета да гледате всичко!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #133 -:
май 15, 2009, 16:17:03 »
Елинце,
такъв подробен и прекрасен разказ си ни приготвила, че имам чувство, че и аз съм присъствала на тази приказка. Толкова се радвам, че след трепети по подготовката всичко е минало толкова гладко и надявам се незабравимо както за вас , така и за вашите гости. Емо да не казвам, че е най-добрия за мен
, но поне един от най-заслужаващите аплодисменти профисионалисти, който ще направи всичко за да е купона на 6. Много ме зарадва
, че точно Пепито е хванала букетати - наистина хубав подарък за рождения й ден и аз и на нея пожелах нейната сватба да е съвсем скоро. А снимките ти са прекрасни, изглеждаш зашеметяваща и щастлива булка, както и младоженеца също. С нетърпение чакам да разгледам останалата част. И ако не успея да ти пиша отново Ви пожелавам прекрасно сватбено пътешествие, на което да се отдадете заслужено на любовта си
.
п.с прекрасна торта
, останали малко от нея....
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #134 -:
май 16, 2009, 09:27:42 »
Много красиви младоженци сте
Много се радвам, че всичко е протекло гладко и сте толкова доволни и щастливи от вашия голям ден
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
Нагоре