Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 07:29:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 3 част  (Прочетена 155875 пъти)

siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: юни 04, 2009, 12:58:51 »

gtgg  аз също обмислям този вариант, предложиха ми го в темата за торти, вече съм си избрала, кой ще я прави и тези дни ще попитам, дали може отделно и колко ще е разликата. ако не ти е късно ще те информирам  скоро.
Активен
antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: юни 04, 2009, 13:20:18 »

Момичета, да се похваля - най-после имам снимки smile Не успях да кача всичко, но все пак е нещо smile
Активен
gtgg
Ентусиаст
**
Публикации: 132

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: юни 04, 2009, 13:59:42 »

gtgg  аз също обмислям този вариант.....
....ако не ти е късно ще те информирам  скоро.

Ами, няма да ми е късно, аз още се чудя за цвета, така че преди да стигна до тортата имам време  tease
Ще се радвам да споделиш.
Активен
siss
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: юни 04, 2009, 16:16:26 »

antoinette  - страхотни снимки Bravo. Всичко изглежда прекрасно good

Мислех да дойда на срещата с малката, но току що разбрах, че снаха ми е влезнала да ражда и толкова се вълнувам, че ще ставам леля...че не мога да мисля за друго. Дано господ ги пази и всичко е наред!
Активен
Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: юни 05, 2009, 13:16:40 »

Здравейте, най-после успях да прочета цялата тема и е време да се включа girl_wink. С милото мислим да правим сватба догодина, но понеже него го няма повечето време от годината и мисля по-отрано да се заема с организацията. Вашите съвети определено ще са ми от помощ, а може да се включа и в срещите, които организирате.
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: юни 05, 2009, 14:05:09 »

Desi_Deskata честито за решението Ви и добре дошла при Нас,с каквото можем ще помогнем.
Днес видях булчинско ауди,явно някой ще подписва днес smile към обяд минаха сватбарите,мн сладки smile
Активен
siss
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: юни 07, 2009, 15:47:22 »

Днес ходих да капарирам ресторанта и изготвихме менюто с госпожа О.Петрова - абсолютен  професиноалист  Bravo
Разпита ме за всички гости, кой какво пие, яде и поръча за всяка маса индивидуално меню, според въъзраст, особености и т.н. Останах възхитена от работата и. Изготви богато и съобразено меню. Смятам, че се получи отлично. Успя да се "спазари" с управителката за внасянето на алкохола, въпреки, че те небяха съгласни. Също умело отхвърли "предложенията" от ресторанта-нещо с което аз едва ли щях да се справя сама. Решихме сервирането да бъде на плата, а не на порции всъщност осигурихме голямо разнообразие на добра цена. Изготви детско меню.  yahoo  yahoo  yahoo
Е, като споделям това имайте впредвид, че говорим за 35-40 човека, които са ни наистина много близки. За повече от 50 души такова нещо едва ли е възможоно.

pebbles - чакам да разказваш  в текст и снимки  smile
« Последна редакция: юни 07, 2009, 15:52:05 от siss » Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: юни 07, 2009, 18:02:54 »

Браво! А коя е госпожа О.Петрова pardon
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: юни 07, 2009, 18:32:30 »

И Siss кога ти е сватбата че вече определихте менюто нашето ще го правим месец преди сватбата.
Активен
ANETT
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #384 -: юни 08, 2009, 11:28:56 »

привет
не знам дали е точното място, но искам да ви попитам, някои има ли някакви отзиви за сватбена агенция A Marry Angel, благодаря ви предварително
Активен
gtgg
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: юни 08, 2009, 12:58:59 »

Здравейте, момичета,
вече имам малък напредък с подготовката. И понеже знаете, че при мен нещата са все от зад напред - купих подаръчетата за гостите  blum Скоро ще направя снимка, за да ги покажа, въпреки че предстои да им измайсторя кутийките ит.н. На кратко - става въпрос за малки стъклени лебедчета, които ще опаковам в кутийка сърчице (шаблона го взех някъде тук от форума), а на самата кутийка ще отпечатам името на всеки отделен гост от едната страна и кратко благодарствено изречение от другата страна. Мисля, че така става "с един куршм - два заека" (че даже 3 lol ) - ще имам тейбъл картичка, подарък и благодарствено писмо - в едно.

Сега и другото, което ме вълнува - харесах в един сайт (някой от вас го беше публикувал) малки морски звезди. Обадих се до фирмата, която ги предлага и се оказа, че имат в наличност точно това, което си представям, че ми трябва - звездичките са по 1-2 см. в естествен цвят. Проблемът ми обаче е, че са прекалено бного като бройка - 500 в пакет. И затова реших да попитам дали някой не е с морска тема и да му трябват, че евентуално да се комбинираме. Аз днес или утре ще се разходя до склада, че да ги видя и на живо, а ако успея да ги снимам, ще кача и снимка. Ако някой се интересува по-конкретно - ето и сайта:  http://www.nautilus5.com/search.php?cat=6   Аз говоря за първите звездички, които в случая на снимката са червени...
Активен
siss
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: юни 08, 2009, 13:26:38 »

Ние сме на 29 август 2009
Госпожа Петрова е работила 20 години в ресторантьорският бизнес, управителка е била на бившият ресторант Димят и знае как стоят нещата и от вътре и от вън. Препоръчаха ми я и несъжалявам, че се възползвах от услугите и. За хора, като мен които не могат да се пазарят, а в случая незнам и за какво точно да се пазаря беше от голяма полза.
« Последна редакция: юни 08, 2009, 13:29:22 от siss » Активен
amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #387 -: юни 08, 2009, 19:17:03 »

gtgg, от къде ги взе лебедчетата ако не е тайна? smile
Активен
gtgg
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: юни 09, 2009, 07:36:34 »

amera, в събота бях в София и се разходих до Илиянци с идеята да открия един конкретен склад, защото много го хвалеха във форума... Е, него не открих, но попаднах на други и в един от тях имаше доста богат избор от всякакви стъклени и разни други фигурки. Моите лебедчета са високи по около 3-4см и струват по 0.40 лв. Та, така. Ако ти върши работа информация за София - ще ти обясня по-подробно. Иначе тук във Варна имаше някакви стъклени сувенирчета в първия склад, който е в уличката до Планет. Не съм сигурна обаче какво точно предлагат - мисля, че бяха кубчета с фигурка вътре...
Активен
siss
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: юни 09, 2009, 08:22:10 »

За подаръчета мисля да направя бурканчета с мед. Сега обмислям дали да взема тези от La sposa по 2,50лв. или аз да си направя, което вероятно ще е повече занимавка, но по-евтино. За децата ще взема обаче нещо различно.
Да ви се оплача, вече няколко нощи сънувам, че по някаква причина сватбата ни се проваля. Някакви сватбени кошмари от рода на ресторанта не е украсен, че нямам рокля и разни такива. Има още близо 3 месеца не ми се мисли за накрая .....
« Последна редакция: юни 09, 2009, 08:26:36 от siss » Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: