Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 11:51:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 3 част  (Прочетена 155934 пъти)

mimsun
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #330 -: юни 01, 2009, 16:41:13 »

Повечето телефони са написани на лични,така че моля ви наистина ако можете да ми помогнете с тези на Митко Фънка , DJ Съни и DJ Уили. Голям проблем ми е DJ и ресторанта  cray. Ще бъда мн благодарна ако някой се отзове на моята молба  give_rose
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: юни 01, 2009, 18:40:22 »

Повечето телефони са написани на лични,така че моля ви наистина ако можете да ми помогнете с тези на Митко Фънка , DJ Съни и DJ Уили. Голям проблем ми е DJ и ресторанта  cray. Ще бъда мн благодарна ако някой се отзове на моята молба  give_rose
Уили(Станимир)- 0888637 194
Съни (Светлин) - 0888204838
Митко Фънка не го знам pardon
Активен
marisa
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #332 -: юни 01, 2009, 22:56:42 »

Аз също си харесах от Пика няколко модела, но ми идват високи. Ако някоя от вас срещне екрю с камъчета да пише  give_rose
Активен
aLLq
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #333 -: юни 02, 2009, 07:58:27 »

Единият им магазин се намира под "Черно море",а другият като вървиш от Севастопол към Тера нова се пада вляво. Не знам дали още го има моделчето,аз си ги купих преди около месец  smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: юни 02, 2009, 08:11:12 »

Магазинче на Брайт има и на главната като тръгнеш от Валентина в посока Черно море в една от Барачките .
Активен
antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: юни 02, 2009, 08:14:59 »

Аз също съм страшно доволна от златаря,от където си купихме халките-намира се на Княз Бориз в посока от Ик.техникум към ВИНС.
И него го познавам! И той е страхотен, момичета  Bravo
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: юни 02, 2009, 08:16:34 »

Момичета, къде във Варна могат да ушият рокли за шаферките? В смисъл както трябва да ги ушият?
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: юни 02, 2009, 08:20:28 »

Момичета, къде във Варна могат да ушият рокли за шаферките? В смисъл както трябва да ги ушият?

На доста места но всички зависи от финансовата възможност.В булченските магазини също шият.Иначе ако не те притеснява фонансовата част мога да ти препоръчам един магазин под операта.В магазина може да разгледаш техните модели и да говориш за ушиване.Не се сещам за името на магазина но днес ще го погледна.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: юни 02, 2009, 08:24:56 »

На доста места но всички зависи от финансовата възможност.В булченските магазини също шият.Иначе ако не те притеснява фонансовата част мога да ти препоръчам един магазин под операта.В магазина може да разгледаш техните модели и да говориш за ушиване.Не се сещам за името на магазина но днес ще го погледна.
Не ме притеснява. Аз май го знам този магазин и като си бях във Варна ходихме там. Една жена с руса дълга коса- арменка или рускиня... Той ли е? Не знаех дали шие добре обаче.
Булчинските магазини- да. Но къде шият добре. Само да не е"Сватбен ден", че са ходили там и доста стресирани са се прибрали girl_impossible
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: юни 02, 2009, 08:31:28 »

Във Ванила шият добре.Освен това във Гръцката махала има една шивачка-Ваня се казва.По принцип ателието и не е нищо особено но шие добре.Тя уши на дъщарята на една колежка тоалетите за бала и се справи страхотно.А в този магазин до Операта шият хубаво със сигурност.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: юни 02, 2009, 08:36:27 »

Във Ванила шият добре.Освен това във Гръцката махала има една шивачка-Ваня се казва.По принцип ателието и не е нищо особено но шие добре.Тя уши на дъщарята на една колежка тоалетите за бала и се справи страхотно.А в този магазин до Операта шият хубаво със сигурност.

Много ти благодаря! Още малко да досаждам може ли blush
Къде точно в Гръцката е ателието й знаеш ли?
А този магазин същият ли е, за който мисля или някакъв друг?
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: юни 02, 2009, 08:39:03 »

Аз най- вероятно ще  си шия моята рокля във Ванила по мой модел. Те ще ми правят и цветята по нея с текстилни бои. Накой ако може да даде повече информация за качеството на ушиване при тях?
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: юни 02, 2009, 08:41:25 »

Много ти благодаря! Още малко да досаждам може ли blush
Къде точно в Гръцката е ателието й знаеш ли?
А този магазин същият ли е, за който мисля или някакъв друг?

Ами знам къде е ама не мога да ти го обясня щото те са едни улички.Мисля че иначе говорим за един и същи магазин под операта.
bergeria Ванила се справят добре с шиенето.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #343 -: юни 02, 2009, 08:41:44 »

Сетих се за магазина на Брайт, даже вчера след работа ходих до този под Черно море, но нямаше почти нищо "сватбено". Повечето модели бяха цветни  pardon
Шиваки ателиета има много на Червения площад по генералите, знам добра шивачка и на Цар Освободител, а разбрах и за едно място на Чаталджа, което е магазин за дрехи, но дизайнерката им шие всякакви неща, включително булчински и шаферски рокли. На никое от тези места обаче не съм ходила да питам за цени и срокове, а и аз май ще шия шаферски рокли, за бой съм  blush
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: юни 02, 2009, 10:13:34 »

Обадиха ми се от златарското ателие и днес ще отида да си взема халките  yahoo

Вчера минах покрай две шивашки атилиета по генералите: едното е Бутик Елора - харесаха ми как са ушити нещата. То е на ул. "ген. Гурко" 88, а другото е на ул. "ген. Столипин 8" Бутик Боряна и там имаха хубави работи, но сега се готвят за ревю и им е доста натоварено.

Никой ли не се сеща къде мога да си направя панделки с надпис?

Исках да се похваля какво намерих, въпреки че може вече да сте го споменавали - в La Sposa на Чаталджа има супер сладки малки бурканчета с мед и етикет: Благодарим че присъствахте на сватбеният ни ден и имената на младоженците /или нещо такова/. Мисля да си поръчам за подаръчета.  А какви рокли има леле.....
« Последна редакция: юни 02, 2009, 10:18:06 от siss » Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: