Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 12:43:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 3 част  (Прочетена 155957 пъти)

siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: юни 01, 2009, 08:48:49 »

Добро утро и успешна седмица на всички!

Исках да попитам, дали някой знае къде мога да си направя панделка с надпис във Варна. Четох във форума, че можело и такова нещо да се направи.

bubka - мерси за инфото
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: юни 01, 2009, 09:22:33 »

Момичета моля за нещата които не са пряко свързани с града да пишете в съответните теми а не тук.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: юни 01, 2009, 09:26:32 »

Аз да се похваля, че днес с Милото си поръчахме най-после халките. Ще ни излязат около 350лв., но поне Милото се съгласи и неговата да е от бяло злато, а не сребърна. Ще са готови до 14юни, но казаха, че даже ще е по-рано. Като са готови ще ги снимам и покажа. Другото, което смятам да направя днес е да отида да си взема обувките, защото дори са ги намалили, поради факта, че са останали единични номера и сега са на 30лв. И тях ще снимам, само дано някой не е взел моя номер.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #318 -: юни 01, 2009, 09:28:52 »

Казвай откъде са халките и обувките, че все още и двете неща трябва да се купуват  girl_wink
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: юни 01, 2009, 09:41:14 »

То май и друг път съм го казвала, та халките са до вече известният магазин до Дилат, но не този на хотела,а в уличката. Магазина е точно срещу DOOM и  Кантара. Цената на златото е 25лв, а изработката е различна за различните модели. за нас специално е 120лв за тези с камъните е около 60-90лв. има и по-скапи. Обувките ги бях харесала преди 2 месеца сигурно и тогава цената им беше 45лв. Едното място, където ги гледах е на Владислав в магазина на Пика, новият. Другото място е  в един магазин на Севастопол мисля, че е близо до магазина на UB.
Активен
gtgg
Ентусиаст
**
Публикации: 132

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: юни 01, 2009, 10:12:30 »

bergeria, като те слушам за обувките, май от едно и също място ще пазаруваме blum И аз от доста време гледам тези на Владислав, но понеже имаме време до събитието и все не се решавах да се заема по-сериозно с тази част. А както знаете не съм взела и решение за цвета на сватбата... Добрата новина е, че в събота като ги гледах все още имаше избор от цветове, та си мисля, че все нещо ще ми пасне и може да се случи така, че покрай обувките да избирам останалото. То при мен така или иначе от началото си е тръгнало от зад напред  tease
И понеже сме на тема обувки, да отправя едно питане към всички тук - мислите ли, че ще е гадно, ако си купя едни обувки, с които първо да кумувам, а после да ги ползвам и за сватбата? (става въпрос точно за месец разстояние, но си мисля, че може да не правя излишни разходи, още повече, ако не говорим за чисто бяла обувка...)
Активен
Sisilla
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: юни 01, 2009, 10:13:57 »

ААААААААААА. Да ви предупредя. И ние си поръчахме халки от това ателие в уличката до Дилайт. Оня ден бяха готови и аз в бързината не ги огледах хубаво, а ги платих и взех, викам си ще ги види и половинката и ако имало нещо щели сме пак да отидем. Да ама не. Като ги погледах на спокойствие се оказа, че са ужасно каруцарски направени. Имат луфтове, които не са равни, а и не исках луфтове изрично говорих да са плътни една до другата частите бяло и жълто злато, иначе ще се пълнят с мръсотия. Има и шупли самото злато. Не ми издадоха касова бележка. И оня ден отивам да се разправям. И не искат да ми ги оправят. Днес ще ходя с половинката пак да се разправям. angry cray
Дано благоволят да ги оправят.  cray
Активен
antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: юни 01, 2009, 10:34:11 »

Момичета, нашите халки са перфектни! Страшно съм доволна! Златарят беше поредния, който сякаш "принтира това, което ми е в главата". Магазина е на бул. "Владислав" 31. Не знам дали си има име.
Активен
aLLq
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #323 -: юни 01, 2009, 12:39:05 »

Аз също съм страшно доволна от златаря,от където си купихме халките-намира се на Княз Бориз в посока от Ик.техникум към ВИНС. А относно това ателиенце до Дилайт в уличката-също проверихме и там,защото прочетох от тук , че са им доста приемливи цените,но като отидох на място останах много разочарована-първо ти дават някакъв измачкан и мръсен каталог,за да си избереш модел и евнтуално да си представиш как би изглеждал в действителност,второ ми показаха готови изработени от тях халки-и какво да ви кажа-дори класическата халка беше надраскана nea Дано не обидя някой,който вече си е поръчал от там,но съветвам останалите да не го правят.Вярно е че е по-евтино,но като става въпрос за халки-цената не е от първостепенно значение!
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: юни 01, 2009, 14:09:28 »

Аз от златаря дето е на Княз Борис срещу аптеката съм много доволна!Там си поръчах за абитуриентската бижутата и не са мръднала вече толкова години.Пък и да не говорим че и ателието си стои на едно и също място ,което значи че добре си гледа работата.
Извинете ако съм  Offtopic ама да ви попитам момичета какво обувки си търсите затворени или без пръсти?Аз си мисля да си взема два чифта по един и от двата варианта и да се преобуя в ресторанта. Wink
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #325 -: юни 01, 2009, 14:28:55 »

Аз за този златар в уличката до Дилайт бях чела и чувала само добри отзиви, даже ходихме с милото и си мислехме оттам да поръчаме, ама сега като казвате, че не сте доволни....
Ще взема да се пробвам да намеря това на Княз Борис, че за него съм чувала хубави неща.

trinity_vn , и аз се чудя за обувките дали да са затворени или не. То сега във Варна всичко е сандали и чехли  nea
Активен
aLLq
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #326 -: юни 01, 2009, 15:27:03 »

Моите обувки са полуотворени-отпред на пръстите има много малък отвор,от външната страна са затворени,както и на петата,а от вътрешната пак са отворени и там където са пръстите има направена от плат роза,целите са покрити с плат в цвят екрю,много си ги харесвам,ще ги снимам и ще си кача снимки(крайно време е вече).Купих си ги от Bright,повечето обувки са ми от там и се учудих ,че и за сватбата от там си харесах Bravo
Активен
mimsun
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #327 -: юни 01, 2009, 15:56:32 »

Някой ще може ли да ми помогне с телефони на Митко Фънка ,DJ Уили и DJ Съни . Благодаря предварително  give_rose
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #328 -: юни 01, 2009, 16:01:02 »

Някой ще може ли да ми помогне с телефони на Митко Фънка ,DJ Уили и DJ Съни . Благодаря предварително  give_rose
Има ги посочени по-назад в темата, потърси старите мнения.
Моите обувки са полуотворени-отпред на пръстите има много малък отвор,от външната страна са затворени,както и на петата,а от вътрешната пак са отворени и там където са пръстите има направена от плат роза,целите са покрити с плат в цвят екрю,много си ги харесвам,ще ги снимам и ще си кача снимки(крайно време е вече).Купих си ги от Bright,повечето обувки са ми от там и се учудих ,че и за сватбата от там си харесах Bravo
Има ли магазин във Варна, където се продават или само он-лайн?
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: юни 01, 2009, 16:10:07 »

Светле ако не се лъжа магазин на брайт има под Черно море  до едно кафе (незнам как се казва)
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: