Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 13:54:21
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 3 част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 3 част (Прочетена 155980 пъти)
siss
Професор
Отг: Сватба във Варна - 3 част
«
Отговор #300 -:
май 29, 2009, 09:45:02 »
Съгласих се с Вас - наистина и аз не искам някои да се чувства некомфортно. Важното е всички да са доволни
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #301 -:
май 29, 2009, 10:15:57 »
Цитат на: siss в май 28, 2009, 22:29:08
куверти на DG,
Извинявай, но се пише DJ, всеки път като го прочета това DG се чудя за какво става въпрос.
Относно кувертите мисля да вземем за хората, които сме наели, така ми се струва редно.
Активен
kiss_me
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #302 -:
май 29, 2009, 17:56:23 »
Момичета интересно ми е има ли някоя, която ще се бракува на 15.08.2009г в ритуална зала Варна. Питам ви тъй като ни обявиха 840.00 лв, което за мен е обирджийство.
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #303 -:
май 29, 2009, 18:14:06 »
Цитат на: kiss_me в май 29, 2009, 17:56:23
Момичета интересно ми е има ли някоя, която ще се бракува на 15.08.2009г в ритуална зала Варна. Питам ви тъй като ни обявиха 840.00 лв, което за мен е обирджийство.
каква е тази сума
- какъв ритуал имате, че струва толкова пари - доколкото знам битовият ритуал е около 250 лв ....
Активен
kiss_me
Новак
«
Отговор #304 -:
май 29, 2009, 18:26:32 »
ритуалът ще е битов и струва 420лв, но тъй като било деня на Варна и затова по две и ще ни струва 840лв
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #305 -:
май 29, 2009, 19:26:42 »
Е тези вече направо прекалиха.. Какво е това нещо
много се ядосах. На нищо не прилича. После хората защо не се женели. Заслужават никой да не им се жени в тъпата зала. Яд ме е, че въобще ще подписвам там. То по-добре в Аксаково да се подписваме.
Активен
kiss_me
Новак
«
Отговор #306 -:
май 29, 2009, 20:32:25 »
Ние затова взехме решение въобще да не стъпваме в тая ритуална зала- те направо си се гаврят с хората. Намерихме си хора, които ще дойдат направо е ресторанта и на място ще ни венчаят, без предварително да се налага да подписваме и после само за пред гостите да правим парлама.
Активен
amera
Ентусиаст
Публикации: 97
«
Отговор #307 -:
май 29, 2009, 21:33:23 »
Аз един път засичах, вътре самия ритуал, при жената, която жени трае не повече от 10 мин. Няма такива обирджии като тея! А тази сума за ритуал след 16 ч. ли Ви я обявиха?
Активен
siiu
Ентусиаст
Happy bride
«
Отговор #308 -:
май 29, 2009, 21:41:02 »
олеее какви са тези суми
Ние ще подпишем в Германия и да ви кажа, излиза с пъти по-малко при положение, че тук ще го напраим в един старинен замък(в който хората са се сетили и са направили гражданско), с божествена градина и езеро точно до замъка.
kiss_me аз мисля че не трябва да давате толкова пари
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #309 -:
май 29, 2009, 22:40:06 »
Здравейте момичета,малко се позагубих ама тази седмица е много натоварена.
allq
пекарната за погачите се намира зад руското училище на улица Бр.Миладинови.Там правят и закуски и пити.За цена утре ще ти кажа ако не е проблем.
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #310 -:
май 29, 2009, 22:42:43 »
Ами цената за 15.08 винаги е била висока,защото все пак е празник на града.А по принцип след 16 часа е към 400лв ако е в събота или неделя.
«
Последна редакция: май 29, 2009, 22:44:49 от trinity_vn
»
Активен
antoinette
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #311 -:
май 30, 2009, 08:59:48 »
Аз много държах на Ритуалната зала - някак много празнично ми се виждаше и реших да не я пропускам!
Когато съм била на сватби това ми е било един от най-трогателните моменти - като запят "стъпяй, пристъпяй"...
На моята сватба честно казано това беше единствения момент, в който се поизнервих - и то не на самия ритуал, ами първо: невероятната лудница докато се добереш до там (то не бяха коли, не бяха задръствания, тълпи от хора...) второ: след като приключи ритуала: ми те буквално изгониха предните младоженци от стълбите, за да може да се наредим ние за "невероятните" снимки.
Отделно от горното, когато заплащах таксите ме попитаха дали ще имам фото и видео, за да ми таксуват "вход". Казах да, таксуваха ме, казаха ми крайната сума, която им дължа. Чак вкъщи загледах по-подробно бележката и се оказа, че са ми включили 74 лв. и за тяхни снимки - естествено без да ме питат и без да съм ги искала.
Наглостта на "Обреди" обаче не свършва дотук.
За снимките на стълбите се оказа, че се плаща отделно!!! На момента! За 4 комплекта по 5 снимки взеха скромната сума от 64 лв.
И на професионалните фотографи, които хората си наемат им е забранено да снимат!!!
И още има: При влизането в двора дойдоха фотографи на "Обреди", който ни отнеха сума ти време да ни подреждат и да ни снимат. Аз си мислех, че това е към пакета от 74 лв., който сме платили! Нищо подобно - тези снимки ги продавали на гостите!!! Дори не ги видяхме! Поне на диска да ни ги бяха качили!
Пиша ви ги тези неща, за да сте хаберни! Защото аз ако ги знаех ....
Активен
pisimisi
Любопитен
Публикации: 43
«
Отговор #312 -:
май 30, 2009, 21:47:23 »
Цитат на: kiss_me в май 29, 2009, 20:32:25
Ние затова взехме решение въобще да не стъпваме в тая ритуална зала- те направо си се гаврят с хората. Намерихме си хора, които ще дойдат направо е ресторанта и на място ще ни венчаят, без предварително да се налага да подписваме и после само за пред гостите да правим парлама.
Какави са тези хора ако не е тайна.Нали изнесените ритуали дори и да ги прави някой друг пак се ходи в тъпата ритуална зала да се подписваш предварително?
Ако имаше начин бих ги гръмнала на сек.Разкажи повече
Активен
kiss_me
Новак
«
Отговор #313 -:
май 30, 2009, 21:57:24 »
Ами просто ще дойдат хората от ритуалната в суворово и ще ни венчаят в ресторанта и ще ни излезе 200.00 лв
Активен
pisimisi
Любопитен
Публикации: 43
«
Отговор #314 -:
май 30, 2009, 22:21:24 »
Цитат на: kiss_me в май 30, 2009, 21:57:24
Ами просто ще дойдат хората от ритуалната в суворово и ще ни венчаят в ресторанта и ще ни излезе 200.00 лв
Ясно.Благодаря за информацията.При нас е малко по сложно.Понеже много държа да подпиша на датата и с роклята ще си платим 260лв като за ритуал,но ще отидем само с кумовете,а самия ритуал пред гостите ще ни го направи сватбената агенция в градината на ресторанта.Просто няма смисъл да разкарваме всички гости в тази тесни улички около ритуална, в тези задръствания и т.н. А и от тази ритуална зала направо ми се
Всичко е толкова старо и вехто.Нищо не се е променило откакто са се женили нашите родители.Мирише на соц. времето.Имам чувството че всеки момент от някоя врата ще се покаже Бай Тошо и ще започне да маха по неговия си начин
«
Последна редакция: май 30, 2009, 23:09:26 от pisimisi
»
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]