Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 14:45:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 3 част
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 3 част (Прочетена 156014 пъти)
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
Отг: Сватба във Варна - 3 част
«
Отговор #285 -:
май 28, 2009, 10:28:51 »
gtgg
, може ли тук да напишеш за стъклените съдове, че като гледам доста хора се интересуваме от тях
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #286 -:
май 28, 2009, 10:46:51 »
Цитат на: siss в май 28, 2009, 09:48:08
Оравих се с ритуалната зала - обадих се и като ги метнах.... довода им бил, че като ме видяли млада, неможли да ми кажат за подписванев канцеларията защото там само възрастни хора се подписвали, че съм трябвало да уважавам този велик ден и за това видители тя преценила да не ме информира. Казаха че ще ми върнат парите - МОШЕНИЦИ!
Отврат са тези
Не знам за кой път го пиша. Ама не се усещат, че заради техните простотии никой не ще да се жени там и искат изнесени ритуали хората. Поне лично аз с удоволствие щях да отида да си направя ритуала там ако нямаше хиляда неуредици и да ме изнудват за всяко нещо.
Активен
siiu
Ентусиаст
Happy bride
«
Отговор #287 -:
май 28, 2009, 10:52:46 »
Момичета благодаря за отговорите, страшно много ми помагате
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #288 -:
май 28, 2009, 11:04:40 »
trinity_vn сега ходих до магазина и да си кажа мнението, че за мен цените не са много добри. Високите цилиндри са 7лв, а тези с големината на чаша за безалкохолно са 4лв, което за мен си е високо. Стъклените сфери най- голямата е 18лв. , а най- малката 4,5, което си е скъпо сравнение с цените, които видях в магазина за 1лв. Иначе има стаклени свещници по 6 лв., и доста други стаклерийки подходящи за украса, но за мен цените са си малко височки. Харесах си едни стъклени неща, които са като слети вази, но може и да са свещници не сам много сигурна, но и те бяха около 18лв.
Активен
siiu
Ентусиаст
Happy bride
«
Отговор #289 -:
май 28, 2009, 11:24:29 »
аз забравих да ви пиша, точно за тази фирма. Аз ги намерих в интернет и им се обадих, наистина е много скъпо, най-малкото в Бриколаж ги има същите сфери и са по 10 лв., а сега като казахте и за тези магазинчета, другите са си направо обирджии
Активен
siss
Професор
«
Отговор #290 -:
май 28, 2009, 13:32:53 »
Ходих да видя сладкарницата Мечо Пух, влезнах и говорих с жената - беше много мила. Разгледах тортите и честно казано повечето бяха свалени от интернет. Имаше очевидна разлика между това което виждаш от снимките и това което е синмала като нейно произведение. Това както и да е. Въпреки, че цената на витрината на една торта брюле беше 1,50, като я попитах за сватбена торта ми каза 2лв. на парче. После се отбих в Амбелиното за сверка. Там тортите варират 1,70 до 2,50, но това което е на снимката е правено то тях т.е ще получиш точно това което си видяла и харесла. Тъй като съм поръчвала торти от там и се е случвало да видя и сватбени - наистина са добре изпипани. В крайна сметка се спрях на тях. Доставят я 1 час. преди часът в ресторанта.
«
Последна редакция: май 28, 2009, 13:34:40 от siss
»
Активен
gtgg
Ентусиаст
Публикации: 132
«
Отговор #291 -:
май 28, 2009, 15:09:03 »
Цитат на: Слънце в май 28, 2009, 10:28:51
gtgg
, може ли тук да напишеш за стъклените съдове, че като гледам доста хора се интересуваме от тях
Ами да кажа на всички къде аз открих тези стъклени сфери - едно малко магазинче, което се намира на Колхозен пазар. Всъщност то е една от тези бараки между двата сфетофара, сигурно се сещате за редичката, която започва с магазин за сребро, и продължава с какви ли не други магазинчета. То се пада някъде по средата - на витрината има изложени дори сватбени чаши (освен всичко друго), а вътре продават и чинии и лъжици... Сферичките са изложени на най-горния ред, почти точно срещу входа му. Цените, които видях почваха от 2 лв и мисля най-голямата беше 5 (тук може и да се бъркам, защото големите не представляваха интерес за мен). Имаше и една-две цилиндрични вазички, които лично на мен ми се сториха също подходящи за подобен повод, но въпрос на мнение. Дано да съм полезна на всички.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #292 -:
май 28, 2009, 15:23:08 »
Много полезна информация. Ще проверя какво предлагат.
Аз вчера си накупих няколко неща за декорация, които ще подредя вкъщи и ако ми хареса, ще си купя в много бройки.
Активен
siss
Професор
«
Отговор #293 -:
май 28, 2009, 22:29:08 »
Четейки из темата за кординатор се сетих за нещо за което не бях мислила - куверти на DG, водещата и коридаторката? Как стоят нещата знаете ли? Честно казано аз смятам, че след като им се плаща услугата, другото си е техен проблем съпоставка с ходенето на работа, аз като ходя цял ден шефа не ми плаща обяда или кафето. Но явно тук се приема обратната теза. Как смятате?
Активен
amera
Ентусиаст
Публикации: 97
«
Отговор #294 -:
май 28, 2009, 22:55:36 »
И аз като теб се чудих и в интерес на истината въобще не ги бях предвиждала дълго време. Но приятели, които скоро се жениха казаха, че и за тях трябва да предвидим храна (може и не пълно меню като на останалите гости). Права си като съпоставяш твоя работен ден и техния, но пък от чисто човешка гледна точка ние ще им поръчаме менюта като нашите. Кофти ми е, хората цял ден на крака (вярно, че им се плаща за което), но все пак... празник е!
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #295 -:
май 29, 2009, 07:39:12 »
Ние смятаме да си им поръчаме и на тях, но алкохол може би няма да има (или само по 50гр.).
Съгласна съм, че са на работа, но все пак е празник
как да ги оставя на празна маса?!
Активен
gtgg
Ентусиаст
Публикации: 132
«
Отговор #296 -:
май 29, 2009, 08:24:52 »
И аз на скоро се земислих за това, но споделям мнението, че хората трябва все пак да има къде да приседнат и да хапнат, защото това си е цял ден на крак. И малко на шега - нали се сещата за приказката "гладна мечка хоро не играе". Ако искаме да сме доволни от резултата на края, то е редно да се погрижим хората, които тогава ще рабоят за нас все пак да се чувстват добре и да го правят с удоволствие.
Между другото това, което наклони везните при решението ни дали да сме с оркестър или Ди Джей беше и факта, че трябва да има маса за тях с фотографите, а при нас мястото в ресторанта е достатъчно малко, че да си позволим маса за 6 човека оркестър и още за фото и видео... Сега местата ще са само 4.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #297 -:
май 29, 2009, 08:29:18 »
И ние сме предвидили маса за тях. Нормално е да има къде да седне, да пие вода, безалкохолно, защо не и една бира, а като заумира от глад няма да ходи до капанчето отсреща за сандвич, я. Нали ни трябва на нас да снима или да пуска музика. И винаги е по-добре доволни хора да работят за теб, най-малкото ще ти се усмихват насреща.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #298 -:
май 29, 2009, 08:48:27 »
Аз също се чудех как да процедираме с храната за Дж и фото. Когато отидох в ресторанта направо си попитах управителя как се процедира с масата и храната за Дж и фото и9 той ми каза и показа масата за тях и че по принцип се порачва същото менщ като за гостите. така че аз вклщчих и тчх в списъка с гостите
, но алкохол не предвиждам, защото не ми се вижда уместно да си на работа и да пиеш
Активен
antoinette
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #299 -:
май 29, 2009, 09:41:46 »
Ние имахме отделна маса за ди джея, оперраторите и фотографа. От ресторанта ни предложиха "служебно меню" - което беше съкратен вариант на това за гостите: включваше салата, хляб и основно ястие (т.е. без допълнителните салати, предястие и следястие). Мисля, че това беше много удачен вариант. Алкохол не беше сервиран предварително на масата, а ги предупредихме, че могат да си поръчат от сервитьорите. Момчетата изпиха само по 1 бира и то в края на снимачното време - преди да си тръгнат!
«
Последна редакция: май 29, 2009, 09:43:28 от antoinette
»
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]