Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 16:08:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 3 част
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 3 част (Прочетена 156046 пъти)
danika
Ентусиаст
Да живее любовта!
Отг: Сватба във Варна - 3 част
«
Отговор #270 -:
май 27, 2009, 15:35:03 »
И да напомня за тези които може би са забравили или не знаят: Заедно със сватбената торта можете да си поръчате и торти за танците. Нали знаете има обичай при който се танцува на кумовете и родителите с погача или торта в ръцете, и за погачи мога да ви кажа лесно място, защото едва ли някой ще седне да меси и точи преди сватбата!
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
Отг: Отг: Сватба във Варна - 3 част
«
Отговор #271 -:
май 27, 2009, 15:53:24 »
Цитат на: siss в май 27, 2009, 11:37:55
Бях чела тук във форума за някакви 18лв., че струва през седмицата бракуването, а се оказа 50лв, но здраве да е
. Другата добра новина е че медицинските се правяват в "Надежда", а то е също близо до нас на ген. Колев. т.е няма да се мъкнем някъде си в жегите през август.
Да, нашето бракуване е през седмицата и струва 18 лева. НО! Само пред длъжностно лице, без такива хорове, менделсони и хора. не го исках това, исках просто да минем да се подпишем, защото иначе в църквата няма как да стане. ако има обаче Менделсон или там каквото има е 50 лева.
Активен
siss
Професор
«
Отговор #272 -:
май 27, 2009, 16:28:57 »
mucito
- именно, без музика, без нищо и това е цената. Тя се опита да ме навие за разни свирни и аз отказах. Зачудих се дали "укрива" най-евтеният вариант, но в същото време влезе една двойка с много бременна девойка и мъжът попита направо: Искаме да се оженим най-скоро и най-евтино, защото аз заминавам бъра бъра.... И тя им каза същото като на мен. И без това
За
сладкарницата
да попитам - срещу нея да няма една градинка с люлки и пързалка, около 2-ри клон на пощата?!?
медицинските
и аз си помислих, че нещо не е наред, защото служителката от ритуалното направо ми навря в ръцете визитката на Надежда, но от четеното във форума разбрах, че ако тръгнеш от кабинет на кабинет пак толкова излиза. Вярно ли е? Някои ходил ли е да си прави изследвания не в мед. център?
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #273 -:
май 27, 2009, 16:33:22 »
Слънце
за тюла става въпрос за цена за 1 метър и със ширина 1,5м.
А като се разговорихте за погачи ние първо мислихме на младоженеца баба му да ги омеси защото ги прави страхотни,обаче решихме че няма дужда да се мори жената цял ден за две пити и на сватбата да е изморена.НАмерихме до нас една пекарна където ги прават страшно вкусни все едно са домашни .Майка ми беше поръчвала аз един водосвет от там и всеки питаше кой ги е правил
.Ако ви интересува питайте.
«
Последна редакция: май 27, 2009, 21:24:33 от trinity_vn
»
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #274 -:
май 27, 2009, 17:57:20 »
Момичета, искам да попитам само Маруся ли е добър гримьор във Варна?
Нека ако някой има отзиви за друг да каже
siss ,
не знам! Знам колко платихме ние и какво на мен ми беше обяснено! А, пропуснах да кажа, че ние подписваме пред длъжностно лице в канцелария, не в залата. Да не би от там да е разликата
«
Последна редакция: май 27, 2009, 18:00:06 от mucito
»
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #275 -:
май 27, 2009, 18:22:08 »
Ние също сме за канцеларията и ни взеха 18 лева.
Активен
siiu
Ентусиаст
Happy bride
«
Отговор #276 -:
май 27, 2009, 18:27:19 »
Ужас това с 50-сете лв. за ритуална си е пълна измама, аз бях чела тук, че по начина на Муцито в София е безплатно.
Муцито, аз за друг гримьор не знам, но и не търся. Просто за Маруся чух толкова много положителни мнения, че директно се реших. Пък и ми харесаха момичетата, които са минали през нейните ръце. Много нежен грим прави.
pebbles
Момичета, нищо не казахте за стъклени вази, кажете къде да ги намеря изгодно
Ето нещо такова търсим
http://www.mb999.bg/cat/gl2007/page13/3.jpg
Активен
nelka_ta
Новак
Публикации: 10
img border="0" src="http://img.weddingcountdown.co
«
Отговор #277 -:
май 27, 2009, 18:40:48 »
siiu провери в тази фирма, някой я беше споменал преди време защото и аз търсих разни стъкленици. Има интересни неща, лошото е че на мен не ми вършеха работа
http://www.poligrup.hit.bg/cvetno.html
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #278 -:
май 27, 2009, 20:45:31 »
Цитат на: siiu в май 27, 2009, 18:27:19
Момичета, нищо не казахте за стъклени вази, кажете къде да ги намеря изгодно
Ето нещо такова търсим
http://www.mb999.bg/cat/gl2007/page13/3.jpg
Аз вчера специално за такива проверявах и намерих в магазина по 1 лв срещу Зимно Тракия( до магазина с многото искуствени цветя) Като цените бяха между 2,5 и 4,5 лв в зависимост от големината. Имаше и полусвертички, от които лично аз ще се възползвам за украсата.
Що се отнася до
http://www.poligrup.hit.bg/cvetno.html
те са до нас, така че ако някой го интересува нещо и няма възможност да провери мога да проверя.
«
Последна редакция: май 27, 2009, 20:47:33 от bergeria
»
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #279 -:
май 27, 2009, 21:27:31 »
Siss
сладкарничката се намира като тръгнеш от тази градинка по улицта успоредна на булеварда и вървиш към цветята.Има офис на Спиди ама преди или след сладкарницата беше не съм сигурна.
А за
медицинските
приятелката ми която живее в софия ще правят сватба тука,но медицинските ще си ги правят в София и и обясниха от къде трябва да има печати.Иначе няма как да си направят тук защото ще пристигнат няколко дни преди сватбата.
Сайта
Bergeria
да те пипитам дали знаеш някакви ориентировъчн цени на стъклениците по-точно за прорачните цилиндри?
«
Последна редакция: май 27, 2009, 21:35:26 от trinity_vn
»
Активен
siss
Професор
«
Отговор #280 -:
май 27, 2009, 21:45:15 »
trinity_vn
ориентирах се, не съм влизала там, но като че ли съм го мяркала. При първото свободно време ще се отбия.
Честно да ви кажа днес ми е много гаден ден /в работата/ и тази ситуация с ритуалната ама мнооого ме
Въпреки, че ги прежалих тези пари, утре ако намеря телефон ще им вдигна един скандал по телефона, че не ми се слиза до там. Не знам какво да кажа. За да не стане объркване да кажа къде отидохме ние. Влезнахме от врата където се влиза за самият ритуал, само че слезнах по стълбите надолу и влезнах там където пишеше "Канцелария" или нещо подобно.
Към Бухтичка и mucito
- Нали за там става въпрос?
Иначе утре ще имам среща с координаторката и аранжьорка да объсдим програмата по часове, за да мога да пусна поръчката за поканите и да уточним каквото може. Дано утре се окаже успешен ден за мен и всички вас
«
Последна редакция: май 27, 2009, 21:51:49 от siss
»
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #281 -:
май 28, 2009, 07:23:19 »
Siss
стискам палци да ти е успещен денщният ден
. А момичета авие се притеснявате за парите които сте дали за подпис само,а де ни ви казвам пък ние колко ще трябва да платим за ритуал и то в неделя следобед!Направо си е обирджийство- 400лв
. Ама като настояха родителите та сватба с ритуал ,не можеше само с подпис,че и трябваше и в неделя да е щото било по-добре.Ох направо ме заболя сърцето като се записахме.Добре че поне не склоних за катедралата че там хилядарката не ни мърдаше
Активен
gtgg
Ентусиаст
Публикации: 132
«
Отговор #282 -:
май 28, 2009, 09:15:04 »
Момичета, не съм влизала тук два дни и гледам, че сте понаписали... )
На всички вече семейни - ЧЕСТИТО!
На тези, които коментираха за тюла - БЛАГОДАРЯ - този магазин изибщо не го знаех
още днес след работа ще го навестя, че може да се окаже полезен и по принцип - май ми се очертава, че ще си шия роклята за кумуването... Между другото, това ли е магазина, за който някой по-рано в темата беше обяснявал къде му се намира склада?
Siiu, на лични ти изпратих инфо за още едно магазинче, където продават от вазичките, които търсиш - цените почваха от 2лв
Активен
siss
Професор
«
Отговор #283 -:
май 28, 2009, 09:48:08 »
Оравих се с ритуалната зала - обадих се и като ги метнах.... довода им бил, че като ме видяли млада, неможли да ми кажат за подписванев канцеларията защото там само възрастни хора се подписвали, че съм трябвало да уважавам този велик ден и за това видители тя преценила да не ме информира. Казаха че ще ми върнат парите - МОШЕНИЦИ!
Активен
aLLq
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #284 -:
май 28, 2009, 10:03:25 »
trinity_vn можеш ли да обясниш къде се намира пекарната и каква е ориентировъчно цената на погача?
mucito за грим аз препоръчвам с две ръце Кристина-ателието й се намира зад Винс(на ъгъла между две заведения-едното се казва Дорадо,а за другото не се сещам).Тя е гримьор в MSAT , мен ме беше гримирала,когато бях абитуриентка и бях страшно доволна,за сватбата отново ще се доверя на нея.
Момичета да ви попитам от къде ще си поръчате букета,украса за колата , както и лентички за колите? На мен май само това ми е останало
Слънчев и усмихнат ден на всички от мен
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21