Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 16:26:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 3 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 3 част (Прочетена 156051 пъти)
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватба във Варна - 3 част
«
Отговор #255 -:
май 26, 2009, 12:31:31 »
Цитат на: gtgg в май 26, 2009, 12:29:49
Нужен ми е тюл за късметчетата, които мисля да направя сама. Според мен ще е по-подходящо, ако е широк - като плат, въпреки че може да се окаже, че и панделка ще свърши работа... Иначе благодаря за мнението и за съвета за магазина.
за тюл можеш да провериш в магазините на Ракхива - последно там гледах тюл и беше изгоен като цена
Активен
siss
Професор
«
Отговор #256 -:
май 26, 2009, 13:35:43 »
maia_svet
и
danika
Честито! надявам се всички тук да се похвалим като теб "Сватбата беше по ноти!"
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #257 -:
май 26, 2009, 14:33:29 »
Аз тюл си купих от магазина за платове срещу дупката на главната улица - това, което е обградено с барачки. Магазинът е на втория етаж, долу има пред входа на сградата една подвижна табела. Имаше няколко цвята и е широк плат, май че 1.50м на цена нещо като 3.20, но може и да те лъжа, беше преди няколко месеца.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #258 -:
май 26, 2009, 15:48:50 »
maia_svet, danika
, честито и на двете ви! И на двете много любов и разбирателство с половинките ви!!! Супер е, когато всичко е минало както си го представяме, дано и при нас е така!
Активен
danika
Ентусиаст
Да живее любовта!
«
Отговор #259 -:
май 26, 2009, 16:04:43 »
Аз ви пожелавам на всички които им предстои това прекрасно събитие, да са най-красивите и обичани на този ден. Да изживеете своят миг така, както сте си го представяли цял живот, а за малките неуредици, които винаги съпътстват една сватба ще ви кажа само: Бъдете спокойни защото тези около вас ще ги решават. На вас няма да ви остане време дори да си погленете грима. Всяка булка е най-красивата жена на своя ден! Сякаш става някаква магия и събитията те повличат във един водовъртеж, така че после само чрез филма ще си спомните какво е ставало и как е било. Бъдете себе си и се веселете, както ви идва отвътре!
Активен
siiu
Ентусиаст
Happy bride
«
Отговор #260 -:
май 26, 2009, 18:24:13 »
Danika
, благодаря за пожеланията, много красиво го каза
pebbles
може ли да те помоля да обясниш по-точно къде се намира този магазин, защото аз, както и други момичета не живеем във Варна и не сме много наясно.
mucito
, тортите не сме ги пробвали, защото те не се като нормална сладкарница, правят торти само по поръчка, но аз съм сигурна че ще е хубава. Говорихме за пълнеж, блатове и т.н. със самата Галя и тя ни препоръча какво да бъде като разбире се, се съобразихме със собствения си вкус. А цената е 2.50 лв на парче + 10 лв. транспорт ( поставката не се заплаща като те си поемат ангажимента да си я вземат от ресторанта). Надявам се да съм била полезна!
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #261 -:
май 26, 2009, 18:46:20 »
siiu, като вървиш по главната пешеходна улица от хотел Черно море към операта по едно време вляво от теб започват барачки, а преди и след това са си стари къщи. Тези барачки ограждат една дупка, която, май, е щяла да е ЦУМ, ама открили руини и си седи така повече от живота на някои от нас. Е, като подминеш тази серия барачки, пак отляво, гледайки към барачките, в сградата е въпросния магазин. До входа към него има немски магазин, от другата страна е нещо лъскаво за дрехи, ако не се лъжа. Има табела и името беше Приматекс или нещо от сорта, написано на английски, обаче.
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #262 -:
май 27, 2009, 06:37:55 »
Siis i gtgg
и аз ви препоръчвам този магазин за платове.В никакъв случай не ходете в магазина на червения площад защото там цените са двойни че и тройни за тюл в сравнение с други магазини.Има още няколко магазина за платове където цените са подобни ако ви интересуват къде питайте
и ви желава успех с тъхрсенето на материалите
Активен
danika
Ентусиаст
Да живее любовта!
«
Отговор #263 -:
май 27, 2009, 08:33:44 »
Здравейте отново,
гледам нещо за торти става на въпрос. Аз моята торта я купих от една малка сладкарница до Чаталджа, където е и цеха. Сладкарката е само една и ги прави невероятни, сами се изяждат. Моята беше на 4 етажа и за 80 човека ми излезе 120 лв. т.е. по 1,50 лв. на парче. По време на церемонията с тортата най-долния етаж го изхвърлихме половината и пак имаше торта за всичките ни 97 човека. Сладкарницата се казва Мечо Пух и правят доставка на място.
Активен
nelka_ta
Новак
Публикации: 10
img border="0" src="http://img.weddingcountdown.co
«
Отговор #264 -:
май 27, 2009, 11:06:37 »
danika можеш ли да обясниш повече за тази сладкарница, каква беше тортата ти на външен и вътрешен вид, защото цената звучи доста прилично!
Активен
siss
Професор
«
Отговор #265 -:
май 27, 2009, 11:37:55 »
danika
- тази сладкарница трябва да е почти до нас, наистина обясни къде по точно за да прескоча да видя. Аз се бях спряла на Амбелино-то - там поръчаме всичките си торти и сме доволни, макар и малко скъпичко. Тук чета доста позитиви за "Никол" и именно по препоръки бях поръчала там торта за първият рожден ден на дъщеря ми (която също се казва така
) и останах много разочарована тортата беше ужасна на вкус. За това сега ще искам да опитам задължително това което ще поръчвам.
Иначе да се отчета - днес ходихме до ритуалната зала /ужасно впечаление ми направиха служителките/ и запазихме час. Бях чела тук във форума за някакви 18лв., че струва през седмицата бракуването, а се оказа 50лв, но здраве да е
. Другата добра новина е че медицинските се правяват в "Надежда", а то е също близо до нас на ген. Колев. т.е няма да се мъкнем някъде си в жегите през август.
«
Последна редакция: май 27, 2009, 11:39:56 от siss
»
Активен
danika
Ентусиаст
Да живее любовта!
«
Отговор #266 -:
май 27, 2009, 12:27:42 »
Значи за тортата:
Препоръчвам ви да отидете и да си вземете нещо от там за да видите за какво става въпрос. Страшно вкусни торти са, от година купувам от там за всякакъв повод и качеството е непроменено.
Външно утре ще си кача една снимка. В общи линии заради роклята ми заливката отгоре беше екрю, с подобен цвят рози по към розовото, вътре беше от детската която правят, т.е. лека. Редуват се крем брюле и крем какао. Тортата както ми казаха гостите сама се изяла.За отгоре имат каталог с фигурки, даже си избрах такава на която булката беше с моят модел рокля и ми струваше 20 лева.
Та Мечо Пух се намира на следното място: Тръгвате от кръстовището на пазар Чаталджа покрай бараките с цветя в посока Синчец от отсрещната страна и след магазин Фелиция завивате в първата пресечка надясно. Не на първата , на втората пресечека вляво точно на ъгъла е тази въпросна сладкарница. До нея има малък хранителен магазин и на стъклата й пише детски торти или нещо такова.
Активен
danika
Ентусиаст
Да живее любовта!
«
Отговор #267 -:
май 27, 2009, 13:30:17 »
Абе ако трябва ще се съберем след работа и ще ви заведа
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #268 -:
май 27, 2009, 13:45:41 »
Даника
честито за сватбата ,много щастливи мигове ви пожелавам и чакаме снимки
!А за сладкарничката и аз съм яла там и са ми харесвали пастичките и сладкитет които правят.А и щом цената е такава това си е направо страхотно
.Аз до сега все по 2лв или 2,50 че и поповече са ми казвали в сладкарниците в които ходих.А етажите зависят и от броя на парчетата които искате.Ние сега обаче се насочихме към индивидуални торчтички за всички и една която да разрежем и си търсим къде могат да напраят подобно нещо...
Siss
относно медицинските,можете да си ги направите където искате стига да минете прирализните кабинети от които искат да имате печат.А това с Надежда си е една мафия като явно си делят процент обредната зала и клиниката.Все пак медицинските вече сигурно са станали над 50лв на човек което си е обирджийство!!!
wedding_square_individual_cakes.jpg
(13.15 KB, 327x450 - видяно 303 пъти.)
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #269 -:
май 27, 2009, 15:06:08 »
danika
, честито!!!!!!!
Нямам търпение да видя снимките
Тази сладкарница и аз ще се опитам да я открия
Я кажете, този тюл, за който споменахте, в какви размери се продава?
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...