Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 18:40:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 3 част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 3 част (Прочетена 156085 пъти)
Sunshine1984
Регистриран
Публикации: 1
Сватба до 5000лв във Варна?
«
Отговор #240 -:
май 25, 2009, 09:57:08 »
Здравейте с моя приятел вече мислим за сватба макар и да не сме почнали още с приготовленията. Иска ни се да е по-скромна, тъй като нямаме кой знае какви възможности. Ще бъдем ние, най-близките роднини и шепа приятели( около 25-30 човека максимум). Интересува ме за Варна, някой ако е правил такава сватба през последните години да каже-къде, какво включваше, как протекоха нещата.
Благодаря.
Активен
siss
Професор
Отг: Сватба до 5000лв във Варна?
«
Отговор #241 -:
май 25, 2009, 10:11:09 »
Здравей и честито! Ние също сме толкова човека и в момента сме в процес на организация. Исках да те успокоя че ще можеш да се побереш в тази сума, така че това да не те притеснява. Тука ще намериш къде, как що и колко. Тук има тема за Булки от Варна и отделин теми за подробностите. Всичко е индивидуално, така че успех в предизвикателството наречетно СВАТБА!
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
Отг: Сватба във Варна - 3 част
«
Отговор #242 -:
май 25, 2009, 10:27:51 »
И аз съм с две ръце за Маруся. Страшен професионалист. Първо - работи сравнително бързо, но не прецапано от горе от горе. Напротив. Просто явно има много точна ръка и без много много да се колебае взема решение и хоп - готово. Аз на пробния грим отидох, седнах на столчето, разпита си ме мацката с какви цветове ще бъдат всички около мен и хоп - започна да ме гримира. След 5-10 минутки най много каза - ами готова си. Ако искаш виж се в огледалото. А аз вътрешно бях сигурна че хич, ама хич няма да се харесам, защото едва ли грима е това, което искам, направен за 10 минути. И си представях някакви бледи очички намацкани с малко сенки. Иии, оле като се видях после направо
. За малко време момичето беше направило от мен съвсем различен човек. Беше изумително. И най-интересното е, че на сватбата си спомняше как ме е правила на пробата и ме направи 1 към 1. А аз все си мислех, че ще ме направи като някоя друга булка (ще ни обърка). Просто Маруся няма грешка. Който и се е доверил едва ли е съжалявал
За снимков материал - има много снимки в галерията и в албума
Активен
siiu
Ентусиаст
Happy bride
«
Отговор #243 -:
май 25, 2009, 16:18:25 »
Маруся и аз я ангажирах без да съм ходила на проба. Просто като прочетох, колко я хвалите и директно й се обадих. Но си мисля няколко дена преди сватбата да изтренираме грима
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #244 -:
май 25, 2009, 21:56:20 »
:girl_wi
Zdraveite momi4eta !
I az da se pohvalq,ot 09.Mai ve4e sam gospoja Atanasova.
Svatbata mi be6e neveroqtna i nai -6tastliviqt mi den, estestveno 6tastliv i za maja mi.
Polu4i se to4no kakto go iskahme,bez zabelejka.
Ka4ili sme i na6i snimki ot svatbeniq ni den.
Pojelavam na vsi4ki koito o4akvat tozi den da e nai -prekrasniqt vi i nai specialen den.
Estestveno 6te pohvalq i horata koito doprinesoha za tozi nezabravim den .
Svatbena agenciq Organza,mnogo mi pomognaha,tai kato az darjah vsi4ko da mine prez men i da ne angajirvam roditelite ni.
Mackata ot Organza be6e neveroqtna,Deni se spravi 4udesno izpalni vsi4ki moi kaprizi.Pomogna mi za absolutno vsi4ko,nqma6e ne6to koeto da ne be6e napraveno kakto iskah,ot nai malkata dreboliika do nai-otgovornoto ne6to.
Agenciqta e ot dvama du6i no bqha kato za pove4e,pomognaha mi za ukrasata,za buketite,za alkohola za cvet4etata,grivni4kite za damite bqha napraveni li4no ot Deni i bqha haresani ot vsi4ki,celta be6e da si gi ostavqt za spomen i mislq 4e uspqhme.
Sa6to taka prepora4aha ni i ni ugovoriha sre6ta s DJi i Fotorafi i nie si izbrahme spored nas nai dobrite.DJ Desi e neveroqtna ,i fotostudio Bliasak,ako iskate moje da me pitate za tqh nqma problem da vi obqsnq
,sa6to taka prepora4a mi grimiorka,i friziorka.......
Organza bqha prez celiq den s nas i pri men i pri madojeneca v na4aloto i do posledno s nas v restoranta, doverihme im se napalno i ne sajalqvame, ostanahme mnogo dovolni.
A i da dobavq dvete maiki bqha mnogo 6tastlivi
Mai se otpusnah s pisaneto ,no ima6e mnogo ne6ta koito iskah da spodelq,ako imate vaprosi 6te se radvam da pomogna,znam kakvo e use6taneto predi svatba
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #245 -:
май 26, 2009, 05:23:46 »
Благодаря ти Маичка за милите думи, но няма по-голяма награда за нас от щастливите ви усмивки в този ден! Радвам се, че сме допринесли макар и малко за това, че те не слязоха от лицата ви чак до ранни зори! Бъдете щастливи и се обичайте цял живот поне толкова, колкото на сватбения ви ден!
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #246 -:
май 26, 2009, 09:11:36 »
Така се прави, Мая, когато си доволен от някого е хубаво да споделиш, защото "пазарната информация е безценна"
Аз малко егоистично ти се радвам, защото Дени обгрижва и мен
Активен
gtgg
Ентусиаст
Публикации: 132
«
Отговор #247 -:
май 26, 2009, 10:28:25 »
Здравейте, момичета!
Не се включвах известно време, защото си мислех, че по-скоро вълненията ни остават за следващата година, но... нещата се понаредиха в края на миналата седмица. След дълго обикаляне, срещи и чуденки, вече имаме ресторант, фото и DJ за 29.08. Е, още не сме запазили датата за подпис, но и това ще стане. За сега изчаквам жената от ритуална зала Аксаково да се върне от отпуска си, че да каже дали няма да излиза пак през авгут... изобщо, забавно ни е. А така ми се иска да не се срещам лично със служителите от прословутата ритуална зала във Варна... Та, така, исках да се похваля, че вече организирахме най-важните елементи за тържеството (датата за подпис не я броя, че нали все пак може и през седмицата). Иначе направих и една кратка обиколка из някои магазини за рокли в събота и установих, че явно съм голям каприз - от толкова избор нищо да не ми хареса поне малко... явно нещо не ми е наред
А така ми се иска поне нещичко да ми хване окото, поне за начало, че да се ориентирам и за цвят на сватбата. Объркана съм и тук. Все съм си мислила, че ще е хубаво роклята да е в шампаско, както и цвета на сватбата, но ресторанта е в розово (много розово, навсякъде) и се чудя дали ще пасне едното с другото. Освен това шампанското като цвят може добре да пасне на морска тематика, което също беше една от идеите ми, но сега съм в недоумение как да наглася нещата. Дайте съвет или само ме окуражете (но да е честно и от сърце!
)
И още нещо - минах и през няколко магазина за платове, но не намерих тюл. Някоя от вас купувала ли е скоро? Къде да намеря?
Извинете ме за дългите писаници, но някак не ми идва да съм кратка, особено като ми напира от вътре да си споделя терзанията.
Активен
antoinette
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #248 -:
май 26, 2009, 10:34:03 »
Цитат на: maia_svet в май 25, 2009, 21:56:20
:girl_wi
Estestveno 6te pohvalq i horata koito doprinesoha za tozi nezabravim den .
maia_svet, не че нещо, ама само от сватбената агенция ли си доволна, та само за нея си изписала цяла поема?
Активен
antoinette
Ентусиаст
«
Отговор #249 -:
май 26, 2009, 10:37:58 »
gtgg , какъв тюл ти трябва? Като панделка ли или много широк? Ако е за панделка - Кинкалерията на "Д-р Пискюлиев"! А за цветовете - аз мисля, че розово и шампанско се връзват идеално, не следва изобщо да те притеснява!
Активен
danika
Ентусиаст
Да живее любовта!
«
Отговор #250 -:
май 26, 2009, 10:58:44 »
Ами и ние бяхме на 09. Май, така че и аз да похваля!
За организацията на самата сватба хваля единствено и само себе си, защото абсолютно всяка една задача беше описана и изпълнена от мен. Не ме питайте обаче колко енергия ми струва това, особено когато е паралелно с работата.
За Dj-я мога да кажа само - шоумен от класа. Беше Съни!
За оператора - Браво на Краси Стоянов!
Грим - Маруся - просто перфектна.
Прическа - Красен стил - моя приятелка от този салон направи чудеса със супер късата ми коса!
Ресторант "Камелия" - много точни в сметките, добра обстановка!
Рокля - магазин "Афродита" - няма такава рокля, страхотна изработка! И съответно от тях си взех и другите необходими неща като чаши, шампанско и т.н.
Сватбата беше по ноти!
Активен
antoinette
Ентусиаст
«
Отговор #251 -:
май 26, 2009, 11:12:49 »
Честито, danika
Чакаме снимки!
Активен
danika
Ентусиаст
Да живее любовта!
«
Отговор #252 -:
май 26, 2009, 11:24:57 »
Благодаря! До края на седмицата ще се постарая да заредя албума!
Активен
vliubenata
Любопитен
«
Отговор #253 -:
май 26, 2009, 12:09:18 »
Даника честито!!!
Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот
Активен
gtgg
Ентусиаст
Публикации: 132
«
Отговор #254 -:
май 26, 2009, 12:29:49 »
Цитат на: antoinette в май 26, 2009, 10:37:58
gtgg , какъв тюл ти трябва? Като панделка ли или много широк?
Нужен ми е тюл за късметчетата, които мисля да направя сама. Според мен ще е по-подходящо, ако е широк - като плат, въпреки че може да се окаже, че и панделка ще свърши работа... Иначе благодаря за мнението и за съвета за магазина.
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...