Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 20:28:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 3 част  (Прочетена 156168 пъти)

*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: май 15, 2009, 13:37:05 »

Абии,страхотна си!! :bravo:Много ти благодаря за инфото. butterfly
« Последна редакция: май 15, 2009, 13:38:40 от trinity_vn » Активен
siiu
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: май 18, 2009, 10:40:34 »

Момичетаааа, завърнах се и съм изключително щастлива, тъй като успях да организирам цяла сватба за около 5 дена  yahoo yahoo yahoo
Сега да кажа каква я свърших
Роклята ми е от Bridal Boutique Boriana, момичетата бяха изключително любезни, даже останахме до 22 часа да мерим и коригираме заради моето ограничено време. Няколко дена преди сватбата ще съм вече във Варна и ще коригираме малките неща, ако има такива.
Сватбената ни агенция (за организация на церемонията на плажа) е "Вашата Приказка", момичето се казва Зина и е просто прелест, идеите ни си съвпадат и ни предложи точно това което искахме. Цените са приемливи.
Фото е Ангел Ненов, много ни хареса работата му, за видео се отказахме и решихме да помолим наш приятел.
DJ-я е Уили, страхотен човек, веднага ни грабна.
Сватбените чаши купихме от тук http://vgcatalog.com/glas1/
Подаръчетата за гостите ще бъдат малки кесийки със семена на теменуги и описание как да се засеят.
Семената купихме от Бриколаж, а кесийките от едно малко магазинче за декорации. Магазинчето е страхотно имаше страшно много неща. И за човек като мен, бъкащ от идеи, веднага се намира всичко. За съжаление не помня ядреса, но мога да питам майка ми ако някой се интересува.
Грима ще е от Маруся, прическа и маникюр още не съм решила, но това не е болка за умиране.
Сватбените халки са от Хугасиан, много благодаря че ми ги препоръчахте  give_rose
Хотела за гостите ще е Алекта, намире се точно до ресторанта.
А ресторанта е най-прекрасния. Seaside. Просто невероятно място. Искам само да се извиня, тъй като не помня, коя от вас ми го препоръча. Момичето чията сватба ще е на 07.08.09 там. Много много благодаря!!!
Цветятя ще са най-вероятно то "Джунглата".
А тортата ще е от Галя от "Ламур", точно тази за която говорехме с Муцито. Оставям и кординати на Галя, тъй като я издирвахме доста: 0887594463, кв. Галата, ул. Крайбрежна н.11
Надявам се да не съм пропуснала нещо  girl_wink
Активен
siiu
Ентусиаст
**

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: май 18, 2009, 10:49:24 »

Пускам втори пост тъй като имам въпроси и не всеки ще прочете предния километричен пост  blush
Търся най-обикновенни стъклени вази, ако има някъде по-евтини. Ще правим декорацията сами. Също така искам да купя стъклени камъчета от този тип http://www.geru.bg/index.php?m=320&lang=1&category=394&pc=368&prodid=2178 Трябва ми и цех за платове с ниски цени. Моля който може да помага  give_rose
Активен
nelka_ta
Новак
*
Публикации: 10

img border="0" src="http://img.weddingcountdown.co

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: май 18, 2009, 10:50:36 »

Здравейте момичета! Завърнах се и аз и бързам да се похваля - вече си имаме ресторант и църква за датата, която искахме.  yahoo
Сега да питам нещо - знае ли някоя от вас фирма, която да произвежда малки колбички? Прочетох за фирмата която произвежда бутилки във варна, но не съм сигурна дали имат нещо такова каквото ми трябва. При първа възможност ще пусна и снимка на колбичката, която ми трябва.
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: май 18, 2009, 10:57:18 »

Siiu - поздравления за отметнатите задачки -  Bravo
за камъчетата - такива подобни камъчета (само че в по големи разфасовки -торби )  гледах преди време в един магазин за Цветя и разни джунджурии - магазина се намира до Офис One -- този който е близо до формулата във Варна - ама как го обясних само smile дано си ме разбрала - магазина е един червен от вън
Активен
siiu
Ентусиаст
**

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: май 18, 2009, 11:09:43 »

Селвет благодаря за бързия отговор, но тъй като аз вече съм си в Германия и майка ми ще се занимава със всички тези неща, ще ми е много полезен точен адрес или поне улица на която се намира.
Забравих да ви питам и за изкуствени листенца от рози  blush
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: май 18, 2009, 11:37:04 »

Селвет благодаря за бързия отговор, но тъй като аз вече съм си в Германия и майка ми ще се занимава със всички тези неща, ще ми е много полезен точен адрес или поне улица на която се намира.
Забравих да ви питам и за изкуствени листенца от рози  blush
мила срещу съдебната палата е магазина - ето ти картата
http://bgmaps.com/map.aspx?sid=2172bf2d02f7f9aa8524a8945cc2a008&tip=1&initsearch=1
Активен
siiu
Ентусиаст
**

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: май 18, 2009, 12:23:30 »

Благодаря това ще свърши работа  give_rose
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: май 18, 2009, 18:06:33 »

Да  дообясня и аз за магазина точно след Природоматематическата гимназия се намира офис 1,една книжарница и още някой магазин и си там.В него продават изкуствени цветя за декорация и всякакви други джунджурийки Bravo и имат много полезни неща girl_wink
« Последна редакция: май 18, 2009, 20:51:20 от trinity_vn » Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: май 18, 2009, 20:59:49 »

siiu , браво, много добре си се справила good Сийсайд аз го бях споменавала, но и други са говорили за него. Фотото ни е същото и на нас pardon Харесват ми много и идеите ти за подаръци, но аз още не съм съвсем сигурна какви искам да са.
Активен
antoinette
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: май 19, 2009, 09:06:54 »

Сега да питам нещо - знае ли някоя от вас фирма, която да произвежда малки колбички? Прочетох за фирмата която произвежда бутилки във варна, но не съм сигурна дали имат нещо такова каквото ми трябва. При първа възможност ще пусна и снимка на колбичката, която ми трябва.

Виж тук - дано да ти свърши работа:
http://www.inhomglass.com/bottles.htm
Активен
nelka_ta
Новак
*
Публикации: 10

img border="0" src="http://img.weddingcountdown.co

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: май 19, 2009, 11:13:33 »

antoinette благодаря за линка!Много полезна информация, благодаря ти пак!
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: май 19, 2009, 20:56:32 »

Здравейте момичета, отдавна не съм влизала, но имах много работа и приготовленията останаха на заден план. Гледам че вие сте отметнали доста работи. До сега съм уредела само ресторанта, халките  и роклята на малката, тортата също знам от къде ще я поръчам. Май сериозно загазих с DJ-ят. Всички за които прочетох положителни мнения са заети вече  sad Направо незнам как ще реша този проблем. Утре ще ходя на една среща с Галин Алексиев ако не се лъжа му беше името. Дано от там излезе нещо.
Това за сега.....
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: май 20, 2009, 13:30:28 »

Днес ще ходя на среща с някакъв DG, към който ме насочна заетият вече Галин. Иначе същият ми напарви приятно впечатление. Той и жена му ми предложиха организация на сватбата. Вероятно ще се спра на тях, но ще искам още една среща.

Вчера се постарах да изчета цялата тема и с удововолствие забелязах, че има и други с виждане за не дотам традиционна сватба. По едно време си мислих, че само аз неискам хорца и вземания на булка. Сега не си спомням точно кои имаха изнесен ритуал, но ми се иска да споделите колко ви искат за него.

Лек и спорен ден от мен!
« Последна редакция: май 20, 2009, 13:32:44 от siss » Активен
siiu
Ентусиаст
**

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: май 20, 2009, 13:58:03 »

Аз съм с изнесен ритуал ама не съм си и помисляла да платя 350 лв.  angry (или колкото там беше), за едната лелка от гражданското. Ще ги платя на сватбената агенция, която ще ми организира, декорацията за ритуала на плажа и за водещ. А реалното подписване ще направим тук в Германия или в България в делничен ден. Но ние сме по-специални, за нас подписът не означава нищо и едното подписване няма да ни направи повече мъж и жена. Затова не ни притеснява дали ще подпишем в същия ден.  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: