Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 21:53:51
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 3 част
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 3 част (Прочетена 156225 пъти)
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
Отг: Оркестър за сватба във Варна
«
Отговор #180 -:
май 12, 2009, 11:24:13 »
Цитат на: vanq_van в май 11, 2009, 13:21:28
Здравейте!
От скоро съм член на форума и чета това-онова. Това, което ме мъчи в момента е най-подходящия оркестър за нашата сватба през месец септември. Ние и двамата държим на хубава народна музика, а ако има и DJ за разнообразие ще е супер. Ще чакам отговори! Благодаря ви предварително!
Привет! Препоръчвам ти оркестър "Добруджански славей", имат и DJ, работят много добре. Ще останете доволни.
Активен
*trinity*
Професор
Отг: Сватба във Варна - 3 част
«
Отговор #181 -:
май 12, 2009, 13:43:56 »
Sisilla този вариант ми се струва много добър.Ще имате време за всичко и спокойно ще си напарвите снимките.НАшият църковен ритуал също е от 18.00 часа ,а подписването в 16 и помежду ще се снимаме и така .
Активен
Sisilla
Ентусиаст
Публикации: 83
«
Отговор #182 -:
май 12, 2009, 14:21:57 »
Благодаря ви за съветите.
На обяд ходих и капарирах, от 18 ч. ще ни е църковния ритуал, казаха че спокойно 18.30 ч. ще свършим и към 19 ч. ще си бъдем сигурно в ресторанта, а и по късно да е там никой не ни иска точен час, няма да има за къде да се припираме.
Сега умувам, след като дойдат да ме вземат в 14 ч. и да кажем към 15, 15.30 ч. ще излезем от нас за снимки, струва ли ви се много време до към 17.30 за снимки. Два часа, 2 и половина, май не са много, младоженеца мрънка и не обича много да се снима, ама ще трае.
Мога евентуално да си изместя грима и да ме вземат по късно и така да се съкрати времето за снимки, ама пък хм да не би пък да не ни стигне тогава времето за снимки.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #183 -:
май 12, 2009, 14:46:27 »
Цитат на: Sisilla в май 12, 2009, 14:21:57
Благодаря ви за съветите.
На обяд ходих и капарирах, от 18 ч. ще ни е църковния ритуал, казаха че спокойно 18.30 ч. ще свършим и към 19 ч. ще си бъдем сигурно в ресторанта, а и по късно да е там никой не ни иска точен час, няма да има за къде да се припираме.
Сега умувам, след като дойдат да ме вземат в 14 ч. и да кажем към 15, 15.30 ч. ще излезем от нас за снимки, струва ли ви се много време до към 17.30 за снимки. Два часа, 2 и половина, май не са много, младоженеца мрънка и не обича много да се снима, ама ще трае.
Мога евентуално да си изместя грима и да ме вземат по късно и така да се съкрати времето за снимки, ама пък хм да не би пък да не ни стигне тогава времето за снимки.
Недей да местиш грима! Дори ми се струва, че час- час и половина е много време хората да се заседяват у вас, а два часа са много малко според мен за снимки (все пак трябва да стигнете до местата, където ще ви снимат, да имате време за кафе...ала бала). Не забравяй също, че лятото движението във Варна е ужасно
Аз поне така мисля, незнам
Активен
Sisilla
Ентусиаст
Публикации: 83
«
Отговор #184 -:
май 12, 2009, 15:34:22 »
Дам. Няма да местя нищо. Ако толкова ни се види много обикалянето и капнем ще седнем на кафенце някъде.
Активен
antoinette
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #185 -:
май 12, 2009, 16:21:37 »
Момичета, то не остана! Сватбата е в събота! Вече започна да ми е притеснено
Сега отивам за роклята - най-сетне трябва да е готова
От утре съм в отпуска, че колко още неща имам! Ще пиша утре как е роклята, дано да ми хареса
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #186 -:
май 12, 2009, 16:26:33 »
Цитат на: antoinette в май 12, 2009, 16:21:37
Момичета, то не остана! Сватбата е в събота! Вече започна да ми е притеснено
Сега отивам за роклята - най-сетне трябва да е готова
От утре съм в отпуска, че колко още неща имам! Ще пиша утре как е роклята, дано да ми хареса
Eми не остана!!! И тема си имаш вече, ама кой да види
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,19146.0.html
Активен
gtgg
Ентусиаст
Публикации: 132
«
Отговор #187 -:
май 12, 2009, 22:01:10 »
Момичета, ние напредваме, макар и с много бавни темпове. Моля, ако някоя от вас има лични впечатления от сватби, водени от Ники и Деси Дочеви, Бисер Илиев, Уили и Румен Черкезов, особено през последните да речем две години, нека сподели. Иска ми се мнението наистина да е базирано на лично наблюдение, а не на това кой какво е чул. Очертава се, че може би измежду тях ще е избора ни, въпреки, че още не съм се срещнала с всички, но за момента нямам мнение от някой, който е бил на сватби с тяхно участие (освен едната ми колежка която спомена за Черкезов, че е присъствала на сватба през 2000г). Разчитам на помощта ви, че скоро ще трябва да взема решение, че да не се случи така и без тях да остана.
Активен
kiss_me
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #188 -:
май 12, 2009, 22:30:13 »
Здравей gtgg, искам да изкажа мнението си относно Румен Черкезов. Ние също се чудим на кого да се спрем за нашата сватба, но със сигурност знам, че няма да е той. Срещнахме се с него и първо ни каза голяма сума за нашата дата, второ се сетих, че бях на сватба, която той водеше и като гледах диска беше ужасно. Пускаше само някакви банални смешки и пенсионерски песни и не пропусна да си прави реклама. Като цяло доста се двоумихме, защото кати водене ни хареса: там ритуала по захранването и т.н. добре си ги води, но май толкова. За другите не знам нищо или поне не се сещам да съм ги чувала дори. Ако знаете Вие някой готин DJ кажете.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #189 -:
май 13, 2009, 07:49:38 »
Цитат на: gtgg в май 12, 2009, 22:01:10
Момичета, ние напредваме, макар и с много бавни темпове. Моля, ако някоя от вас има лични впечатления от сватби, водени от Ники и Деси Дочеви, Бисер Илиев, Уили и Румен Черкезов, особено през последните да речем две години, нека сподели. Иска ми се мнението наистина да е базирано на лично наблюдение, а не на това кой какво е чул. Очертава се, че може би измежду тях ще е избора ни, въпреки, че още не съм се срещнала с всички, но за момента нямам мнение от някой, който е бил на сватби с тяхно участие (освен едната ми колежка която спомена за Черкезов, че е присъствала на сватба през 2000г). Разчитам на помощта ви, че скоро ще трябва да взема решение, че да не се случи така и без тях да остана.
Преди 2 години присъствах на сватба с Черкезов- УЖАС БЕшЕ!!!!! Ники, Деси, Бисер не съм ги чувала въобще. Ако имаш възможност да наемеш Уили, моят съвет е въобще да не се замисляш! Успех!
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #190 -:
май 13, 2009, 08:17:47 »
На мен лично много ми допада DJ Съни за Черкезов аз лично пък не мога да кажа нищо лошо въпрос на избор но и аз не съм гу чувала другите който изброяваш знам за водеща Боби но тя мисля че е към " министерството на купоните " но ако имаш добър DJ мисля че не е нужен и водещ
Активен
gtgg
Ентусиаст
Публикации: 132
«
Отговор #191 -:
май 13, 2009, 12:45:30 »
Благодаря за отговорите, момичета. Да кажа нещо за kiss_me - пробвайте със Съни. Може и да се окаже зает, защото аз като говорих с него му изброих хиляда дати, само и само да уцелим нещо, но като видях, че не става вече съкратих списъка. Иначе не съм го виждала, но по телефона е страшно приятен и услужлив. Нашите кумци (двойката на която ще кумуваме през юли) си го избраха и бяха много впечатлени от срещата с него, затова той беше първия, към който се насочихме, но уви.
За другите ди джеи, които изписах - с Уили ще се срещам утре и то, ако се окаже, че не са му пътвърдили един ангажимент, защото вчера още му беше под въпрос (шансът ни за успех е минимален). За Черкезов - и без друго е свободен само за най-малко предпочитаната от нас дата, а след последното мнение, което прочетох тук.. май, май направо отпада от списъка. Бисер Илиев ми го препоръча единият ми колега, който в тази събота ожени сина си и каза, че бил много добър, но това е първия път, в който го чувам като име и затова попитах, все пак винаги повече от едно мнение е по-добре. За Ники и Деси пък, първо ги видях на снимка в сайта на фото и видео Анни и ми се сториха много симптични и лъчезарни, а в последствие разбрах, че кумата на колежката ми също се е спряла на тях и е с добри впечатления, но до там...
Продължавам с търсенето, и без друго съм болна и стоя вкъщи, дано напредна тези два дни
Аби, специално благодаря, не ми прави пчеталение някой друг, който има така широк поглед да се включва и споделя мнение свободно, без да си прави реклама и да дава съвети, без да звучи достадно. Предполагам, че ще те потърся допълнително, само малко да ми се поизяснят нещата
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #192 -:
май 13, 2009, 14:13:29 »
gtgg
Бисер Илиев даде ли ти визитка(черно бяла визитка с нотки-ако не е сменена де),аз съм я загубила,но ако на нея пише ДЖ Бисо-бягай надалеко от него!!!!! Само от срещата с него ми призля,човека е като поп,знае си неговото и тва си е.... но само ако е той,даже си спомням след срещата,че и аз и мъжът ми му затрихме веднага тел номер!
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #193 -:
май 13, 2009, 15:42:27 »
Момичета бих искала да изясня нещо за да няма спекулации от тук нататък, моля модератора да премести поста ми където счете за нужно. От доста време се подготвям за това, но вече официално заедно с партньора ми сме горди собственици на сватбена агенция във Варна, няма да споменавам име, реклама ще си направя по каналния ред. Ще продължавам да следя при всяка възможност форума, защото сте неизчерпаем източник на информация и идеи, но и ще продължавам, дори по-активно от тук нататък, да помагам където и с каквото мога, дано ви бъда от полза поне толкова, колкото вие на мен! Успех в подготовката на всички!
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #194 -:
май 13, 2009, 18:24:57 »
mucito
като спомена за алкохола искам да попитам нещо.Ние сме си купили вече ракията и ще си направим бутилки за нея,но за виното незнам какво да правим-дали да поръчаме бутилки или наливно да вземем, а пък незнам и от къде може да се вземе такова количество?
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...