Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 21:56:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 3 част
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 3 част (Прочетена 156238 пъти)
miminski
Регистриран
Отг: Сватба във Варна - 3 част
«
Отговор #150 -:
май 06, 2009, 00:21:05 »
Благодаря на всички за помощта,заемам се с декорацията,
Искам да споделя нещо с всички булки,когато отивате на пробна прическа,се вслушвайте в съветите на фризьорката си,защото това което ни харесва на пръв поглед не винаги би отивало на всеки.
bride21.jpg
(29.06 KB, 290x482 - видяно 287 пъти.)
Активен
Sisilla
Ентусиаст
Публикации: 83
«
Отговор #151 -:
май 06, 2009, 18:15:25 »
Момичета харесала съм този модел покана:
http://www.violet-bg.hit.bg/minihearts-frameset.html
. Извинявам се на Виолет, че плагиатствам.
Та моля за помощ тъй като съм решила сама да си направя поканите, от къде да си намеря перлен бял картон, който да стане за поканите. Някъде в рекламните ателиета ли да търся във Варна. За сега съм проверила в Слънчоглед, но не видях нещо, което да ми допадне. Гледах и в Офис 1, но нищо интересно не ми показаха.
Иначе отгоре смятам панделката да е оранжева. Да ме насочите и панделки къде има. За сега съм намерила в Слънчоглед за 60 ст./метъра, но до колкото знам там е скъпо. Слизах и по улицата, която е успоредна на бензиностанцията на жпгарата, там Gucci беше обяснявала магазинче за панделки, но не успях да открия такова с панделки.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #152 -:
май 06, 2009, 18:23:12 »
Цитат на: Sisilla в май 06, 2009, 18:15:25
Момичета харесала съм този модел покана:
http://www.violet-bg.hit.bg/minihearts-frameset.html
. Извинявам се на Виолет, че плагиатствам.
Та моля за помощ тъй като съм решила сама да си направя поканите, от къде да си намеря перлен бял картон, който да стане за поканите. Някъде в рекламните ателиета ли да търся във Варна. За сега съм проверила в Слънчоглед, но не видях нещо, което да ми допадне. Гледах и в Офис 1, но нищо интересно не ми показаха.
Иначе отгоре смятам панделката да е оранжева. Да ме насочите и панделки къде има. За сега съм намерила в Слънчоглед за 60 ст./метъра, но до колкото знам там е скъпо. Слизах и по улицата, която е успоредна на бензиностанцията на жпгарата, там Gucci беше обяснявала магазинче за панделки, но не успях да открия такова с панделки.
В подлеза на Катедралата има панделки в едно малко магазинче от страната на "козирката" и другия, който знам е на "Пюскюлиев" (ама не съм сигурна дали така се казваше улицата) към Колхозния пазар, но в началото (улицата на обувките ) има един голяям магазин с решетка от незнам коя година и някакви кючекчийски неща на витрината, а до него е цветарски магазин. Доста зле обясних, но дано да си ме разбрала
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #153 -:
май 06, 2009, 18:35:31 »
За панделките съм писала, ама пак да кажа, купувала съм си от кинкалерия в една сграда на реда на пощата, като вървиш от нея към Пискюлиев, там, в градинката имаше бараки пазар преди година-две. Стара, дървена и тясна врата, много трябва да се загледаш, бяла боя и решетки. Освен това на Шейново в една малка къщичка-барачка. Но цените са, в зависимост от ширината, 25 - 35ст за метър за 2 см ширина. Цените, които момичетата от София цитират - стотинки за 10м не съм ги намирала, но и аз не съм навътре с
Варненските потайности
Активен
amera
Ентусиаст
Публикации: 97
«
Отговор #154 -:
май 06, 2009, 19:00:56 »
Разгледай пак добре в Слънчоглед или питай момичето Аз си взех оттам перлен картон Ако искаш може да провериш и в рекламна агенция направо да напечатат текста и после вие да си дооформите поканите със сърчицата и панделките
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #155 -:
май 07, 2009, 07:53:27 »
В хартиена борса Варна има всякакви видове перлени и др картони и на много по ниски цени от слънчогледа.А панделки 10 м сатенена за 2.50 в склад Джовани или склада зад слепите до цирковата площадка
Активен
Sisilla
Ентусиаст
«
Отговор #156 -:
май 07, 2009, 08:41:03 »
Благодаря за информацията.
Abii
Варненската хартиена борса и на мерих адреса и ще отскоча при първа възможност. Но за панделките не разбрах. Намерих този адрес :
http://bulgaria24.com/BiznesKatalog/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=31&sobi2Id=23&Itemid=9999
. Това ли е Джовани. Би ли дала по подробно обяснение за този склад, ако не е този и за склада зад слепите.
Активен
Abii
Професор
«
Отговор #157 -:
май 07, 2009, 13:02:26 »
адреса на Джовани улица Цариброд 66 хартиена Борса Варна е зад Янко костов
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #158 -:
май 07, 2009, 22:15:55 »
Sisilla за панделки можеш да провериш в една кинклерия на улица Цимерман близо до бул.Цар Овободител
а за картон аз си харесах от една книжарничка на нептун и е картон за визитки,но много ми допадна като десен.
Активен
gtgg
Ентусиаст
Публикации: 132
«
Отговор #159 -:
май 08, 2009, 08:33:56 »
Здравейте, момичета! На скоро писах в една друга тема, защото бяхме поканени за кумуве, но сега имам повод да пиша навсякъде
От около седмица вече имам и своето предложение за брак. Следователно - трябва да мисля мноооого неща. Най-важното е датата - иска ни се да е тази година, но събитията през лятото са толкова много... целият народ е решил да се жени и то най-близки наши хора. Септември вече ни идва късно (в началото му се жени първата ми братовчедка и ако оставим за тогава трябва да сме във втората половина на месеца), а имаме желание за изнесен ритуал на открито... Другият вариант остава догодина, но до тогава емоцията ще е друга.
Е, похвалих се, оплаках се, сега да кажа и защо точно се включвам. В няколко мнения прочетох, че ще имате изнесен ритуал. Ще ми дадете ли някакви съвети към кои агенции сте се обърнали за него, какви условия предлагат - водещ, музикално оформление, украса... Интересуват ме тези неща преди да започна да обикалям, за да имам поне малка предварителна представа. Ние си имаме едно специално място - там, където се запознахме и искаме ритуалът да е там, а тепърва трябва да проверим дали ще се съгласят да ни приемат. Не съм чула някой до сега да се е женил там (не е типично, а пък и не е най-великото, но за нас си е най-специалното). Та, така де, понеже става дума за хотел, предполагам, че може и те да предложат нещо и да трябва да търсим само водещ... Затова питам - какво се предлага във Варна, вие какво избрахте?
Видях и мнения, че септември е доста натоварен по хубавите ресторанти, а имате ли сведения за края на август (22,29)? Симпатично ресторантче на Дружба (70-100човека)?
Писах, писах, сега ще чакам да чета
Благодаря ви предварително!
Активен
Sisilla
Ентусиаст
«
Отговор #160 -:
май 08, 2009, 10:58:07 »
Благодаря за инфото.
trinity_vn
да те попитам вие в кой ресторант ще бъдете. В галерията ти видях снимки на ресторант с изглед към морето. Това ли е ще е и кой е той, много ме впечатли.
Активен
amera
Ентусиаст
Публикации: 97
«
Отговор #161 -:
май 08, 2009, 13:40:35 »
gtgg, според мен първо започнете от Ритуалната зала. И аз като теб се втурнах в търсене на фотографи, украси и места, а накрая се оказа, че в Ритуалната зала за нашата дата нямаше свободни часове.
Така че започни оттам (освен ако не искате да подписвате през седмицата, в случай, че ще имате изнесен ритуал), после църквата (ако имате), ресторанта и чак после всичко останало.
Активен
Abii
Професор
«
Отговор #162 -:
май 08, 2009, 13:55:55 »
До колкото разбрах gtgg иска изнесен ритуал и за това май е по добре реторанта защото при изнесените бракове се подписват през седмицата и там няма проблем за датата малко се съмнявам че ще има свобободен ресторант за края на август но пак трябва да се провери Успех при търсенето
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #163 -:
май 09, 2009, 11:27:48 »
момичета къде има красиви сватбени книги(готови),искам да купя за нашите младоженци
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #164 -:
май 09, 2009, 11:55:03 »
Някоя варненска булка току що мина пред нас от курортите към града
Не че има нещо общо, ама се зарадвах
Активен
Страници:
1