Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:41:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 3 част  (Прочетена 156342 пъти)

MERRIMENT
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #135 -: април 29, 2009, 21:36:09 »

siiu,къде ще е свтабата?Аз не съм разбрала,ако си писала вече извинявай.Много ми харесва идеята за плажна сватба,но тук не са много местата,на които може а я направите?
Активен
antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: април 30, 2009, 11:05:35 »

Момичета, вие какво решихте за свещите? Църковни ли ще ползвате? Аз много се чудя, от една страна църковните са си "църковни" и носят определена символика, а от друга тези който продават в булч. магазини са много красиви и празнични...  scratch one-s head
Активен
siiu
Ентусиаст
**

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: април 30, 2009, 11:59:04 »

За голямо мое съжаление все още не сме избрали място, но сега начолото на май заминаваме за Варна с тази цел. Иначе за избор на място, плажове бол, само трябва да е по уединено, не да ви се разхождат дебели лелки на заден фон  Xixixi Само ви трябва агенция за декорацията на плажа и сте готови. А ако намерите хотел в който да празнувате и да го направите на техния плаж е най-добре. Ние и това сме подготвили като вариант, вече имам няколко срещи и веднага щом пристигнем се започва  yahoo
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: април 30, 2009, 12:12:41 »

siiu , ти мисля, че го беше споменавала, но това е на Ривиера (Империал):

Активен
siiu
Ентусиаст
**

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: април 30, 2009, 13:44:00 »

Благодар Бухтичка, това ни е един от фаворитите, наистина е много хубаво там (поне това което видях от снимките) и така ще може да съчетаем церемонията и ресторанта да са на едно място. Стига да ни дадът добри цени и наистина да ни хареса на живо, там сме  blum
Активен
betina
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: април 30, 2009, 19:53:01 »

siiu, като обикалях да си търсим ресторант не пропуснахме и биийч бара на Империал на Ривиера, дръж се да не паднеш от куверта, който ни обявиха - 140 лв  Oh my ...
Активен
Бухтичка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: април 30, 2009, 20:51:14 »

На мен агентката ми каза, че са около 50 евро кувертите.
Активен
miminski
Регистриран

Публикации: 2

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: май 03, 2009, 03:06:29 »

ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!
дайте идеи къде мога да си поръчам букета и други цветни аранжировки?

а имате ли представа откъде да поръчам тези големи сърца,които обикновено стоят в ресторанта зад младоженците??

Ако имате желание ще се радвам да споделите как са ви изненадали с младоженският апартамент,-декорации и т.н

yahoo

* 6056.JPG (25.84 KB, 640x480 - видяно 262 пъти.)
Активен
Бухтичка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: май 03, 2009, 08:04:25 »

Аз да докладвам, ходих в Ла Споса да си избирам воал, взех си обувки, чанта не можах да си харесам, но много ми харесаха чашите и бутилките там, бяха инетресно направени. Ние обаче вече си взехме чаши и май предпочитам тях да си украсим, но ако някой си търси може да погледне smile
Активен
amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #144 -: май 03, 2009, 10:42:09 »

Бухтичка, цените им на аксесоари много по-високи ли са от останалите магазини и заслужава ли си според теб?
miminski, провери в Парти Джак.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: май 03, 2009, 12:25:59 »

Момичетааааа help help
Изгубила съм визитната картичка на Съни, а ми трябва скайпа му спешно, помня само, че беше нещо с 1973 cray cray cray
Някоя от вас ако го е наела и има негова визитка, МОЛЯ ДА МИ ПОМОГНЕ на лични!!!!!!!!!!!!
Активен
Бухтичка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: май 03, 2009, 16:46:49 »

Бухтичка, цените им на аксесоари много по-високи ли са от останалите магазини и заслужава ли си според теб?
Честно казано по други магазини аксесоари не съм гледала, а и в Ла Споса цени не гледах. За чашите само доколкото разбрах цената е 50 лв. Другите дребни неща също не мисля, че са много скъпи.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: май 04, 2009, 15:01:45 »

Благодаря на всички, които ми писаха и ми помогнаха да се свържа със Съни kiss2
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #148 -: май 05, 2009, 13:58:31 »

miminski за цветя и аранжировки можеш да погледнеш във студио за аранжиране Верде а такива балони правят почти във всички агенций но фирма Яникус предимно се занимават с балона декорация намират се до дома на тапета good
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: май 05, 2009, 21:06:22 »

miminski относно  цветята и балоните, мога да препоръчам с две ръце агенция Бижу - можеш да им се довериш за всичко и са оторени за новости. Аз  използвах техните услуги за нашата сватба и останах много доволна , страшно мили и отзивчиви са и правят всичко и всякаква украса.
Ето ти саита им , но ти предлага да отидеш - ще те грабнат ведага - Аби е много мила и ведра smile
http://www.svatba-biju.com/
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: