Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 13, 2024, 19:45:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 3 част
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 3 част (Прочетена 156580 пъти)
siiu
Ентусиаст
Happy bride
Отг: Сватба във Варна - 3 част
«
Отговор #90 -:
април 24, 2009, 09:28:21 »
rsstankova , за същия ресторант става въпрос, но аз не съм говорила с тях, просто в момента съм извън Бг и не искам да ангажирам нищо докато не го видя на живо. След около седмица и половина ще съм си в Бг и ще ходя на място. Но със сигурност ще звънна на място директно за среща.
Допълнение:
Момичета, относто ДЖ-те Уили и Светлин (Съни), може ли да споделите мнение, ако сте ползвали някой от двамата. Ще се срещна и с двамата, но искам да чуя и вашето мнение
«
Последна редакция: април 24, 2009, 12:04:13 от siiu
»
Активен
aLLq
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #91 -:
април 24, 2009, 12:25:45 »
Здравейте,наи-после и аз намерих време да се регистрирам и да споделя с вас сватбените си емоции
Нашата сватба е на 20.06 и още през февруари се насочих към DJ,фото и ресторант.За мое щастие сега чета положителни мнения относно DJ-я и фотографите,които са съответно Съни и fotev films
А празненството ще се проведе в хотел Орхидея на Зл.Пясъци.Хотелът има невероятен sky bar с изглед към морето и само се надявам на хубаво време,а ако вали-ще бъдем в ресторанта.
Активен
siiu
Ентусиаст
Happy bride
«
Отговор #92 -:
април 24, 2009, 13:36:26 »
aLLq , би ли споделила повече впечатления за ресторанта, за колко човека е sky bar-а, имаш ли снимки, аз се опитах да намеря сайта на хотела евентуално да видя снимки на sky bar-а или на лятната градина, но не можах да го намеря
Активен
aLLq
Новак
«
Отговор #93 -:
април 24, 2009, 15:47:19 »
Хотела се намира след Свободния университет,в началото на златни пясъци.Преди да реша,че там искам да ни е сватбеното тържество се бях спряла на Романс на Дружба,дори си бях запазила датата.Но като видях Орхидея...
По принцип ние искахме сватба на открито и това място ни изпълни всички представи,а за отношението-просто нямам думи,може би с това ни спечелиха наи-вече.Маркетинг мениджърката е страшно любезна и мила.Показани ресторанта,после ни каза,че ако искаме може да празнуваме около басейна,разведе ни из целия хотел и накрая като ни показа sky bar-a просто бяхме очаровани.Такова отношение не срещнах никъде другаде.Срещнахме се няколко пъти докато обсъдим и най-малките подробности,там имаш възможност за блок-маса(ние в началото си мислехме да е така,но после се отказахме).До няколко дни ще кача и снимки,че на този компютър нямам,но ако имаш възможност по-добре се увери на място.Много съм доволна наистина!
А по принцип се води spa hotel Orchidea,пробвай така да го потърсиш в интернет,но няма много снимки на sky bar-a.
Активен
aLLq
Новак
«
Отговор #94 -:
април 24, 2009, 15:51:08 »
Забравих да напиша,че ние сме 70 човека,мисля че sky bar-a би побрал до 100,а ресторанта е за около 130,но е на отделни зали.
Активен
siiu
Ентусиаст
Happy bride
«
Отговор #95 -:
април 24, 2009, 16:50:53 »
allq благодаря открих го, сайта му изглежда мнгого стилен, ще говоря с тях относно датата и бройката гости и ако всиико е ок, през май месец със сигурност ще го видя на място.
Благодаря ти още веднъж
Активен
Ivinnka
Новак
«
Отговор #96 -:
април 24, 2009, 20:30:13 »
Чета че обсъждате Камелия, сватбата на сестра ми беше там ама къде ги видяха тия 110 места не ми е ясно , освен това според мен няма никаква видимост към булчинската маса, трябваше да ги подсетя ако имат свещи защото сватбата беше вечерна и някои хора направо не виждаха къде бодат в чиниите или отстрани (осветление само в стабилната част на сградата),освен това дансинга- с това стъпало е много неудобен, сватбата беше почти 80 човека а ако бяха 95 както беше по списък сигурно щяха да са в съседния ресторант чудно ми е как ги обещават тези места......Това си е мое лично мнение, иначе храната е вкусна-да ама аз за своята сватба избрах друг ресторант......И каква Камелия между Аспраухово и Галата- там е Джоя!?
Активен
aLLq
Новак
«
Отговор #97 -:
април 24, 2009, 21:00:02 »
Няма защо siiu,ако имаш други въпроси и притеснения-разчитай на мен.Нали затова сме се "събрали"-за да споделяме опит и впечатления
Активен
MERRIMENT
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #98 -:
април 24, 2009, 21:48:54 »
Цитат на: siiu в април 17, 2009, 21:06:33
Момичета, помогнете, трябва ми ресторант или хотел на плажа. Ние ще сме с малка сватба до 30ч. и незнам как ще намерим подходящ ресторант, но все пак ако знаете нещо такова, моля споделете опит, но задължително да е на плажа, тъй като искаме да е с изнесена церемония на пясъка.
На плажа има повече барове,отколкото ресторанти.Ти държиш ли да е ресторант?
На Златните има Лагуна.Там съм ходила на открита плажна сватба.
Може да провериш и в комплекс Pr.На плажният бар сме ходили на юбилей и беше страхотно
Ние също мислихме за сватба край басейна на хотел София,но ни разубедиха като видях ресторанта.Не ни трябваше много
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #99 -:
април 26, 2009, 10:44:19 »
Здравейте момичета! Аз отново съм на английска земя и то май тук имам повече време за писане!
Та да кажа- Вече съм доста по-спокойна- успях да уредя повечето неща- спрях се на Съни(ангажирах го), фото и видео са Ани( само те ми предложиха това, което искам), ресторанта си е "Бялата къща", имаме чаши (за мое съжаление тези, от които исках беше останала 1
и взех от "сватбените", но малко по-изчистени, ама са хубави- е, ние си ги харесваме), ритуална зала, както вече казах и тя е уредена, не ми стигна времето само да се видя с хора за украсата, но за седмица- толкова. А, купих и табела(номер) за колата"младоженци" и така. Накрая успях и да се разболея- явно голям зор съм видяла
«
Последна редакция: април 26, 2009, 10:48:26 от mucito
»
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #100 -:
април 26, 2009, 11:44:11 »
Е, mucito доста неща си успяла да свършиш за толкова кратко време
Активен
mtzaneva
Новак
«
Отговор #101 -:
април 26, 2009, 21:52:38 »
Здравейте, момичета!
Аз си бях във Варна за няколко дни и свърших почти всичко плануване.
От роклята до избора на торти и букет.
Виждам, че за срещата пак се поразминахме
, но се надявам, че ако има през май ще съм си във Варна.
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #102 -:
април 27, 2009, 11:06:57 »
Цитат на: siiu в април 23, 2009, 16:44:09
За вечерна сватба става въпрос, Сириус го проверих, но там наистина е много голям ресторанта и едва ли ще се навият за толкова малко хора. Иначе имам за сега няколко фаворита, Ривиера има няколко хубави хотела, които са с по няколко ресторанта с различен капацитет, което е точно за нас, но се притеснявам да не стане така че да не ни хареса и да нямаме друг вариант.
za koq data stava vypros za svatba i za kolko 4oveka,z6toto sled sredata na septemvri pravqt svatbi i nqma problem nie 6te sme okolo 70 4oveka ni6to 4e restoranta e golqm
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #103 -:
април 27, 2009, 11:10:39 »
siiu,moje6 da pogledne6 i v hotel evropa na sv,konstantin i elena.imat dva restorant i ediniqt e s lqtna terasa i nqmat nikkyv problem sys svatbite prez letniq sezon.
Активен
siiu
Ентусиаст
Happy bride
«
Отговор #104 -:
април 27, 2009, 11:36:15 »
trinity_vn благодаря за идеята и това ще се провери. Моята сватба ще е на 8 август и ще сме около 30 човека. 7 май наближава и аз тези дни ще започна да звъня по местата, които съм си набелязала, да проверявам датата и броя гости и евентуално да уговаряме среща
Стискайте палци да намерим нашето място
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9