Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:59:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 3 част  (Прочетена 156372 пъти)

antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: април 23, 2009, 08:12:15 »

Ами няма значение каде е ресторанта! Знам че септември е месеца на сватбите, но се надявам да има някое китно ресторантче за нас   smile
Ами според мен трябва повече инфо да дадеш, за да може някой да ти препоръча нещо. Все пак във Варна ресторанти подходящи бол! smile Ти как си го представяш ресторанта? На какво държиш?
Активен
nelka_ta
Новак
*
Публикации: 10

img border="0" src="http://img.weddingcountdown.co

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: април 23, 2009, 09:07:45 »

Аз не искам да е някой супер изискан ресторант, но все пак и да не е някоя кръчма! Среден клас, поне така си го представям!
Много добре го обясних няма що, но и аз нямам още ясна представа. Още не съм намерила време да се интересувам и да обикалям по ресторантите и нямам изградена ясна представа!
Женска му работата  smile Та за това питах ако някой има някакви впечателения за някое такова място да ми помогне с идеи!
Активен
Maya820528
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: април 23, 2009, 11:29:04 »

Здравей  nelka_ta  и нашата сватба е през септември, но мога да ти кажа само да побързаш защото ние си резервирахме ресторант преди два месеца и почти всичко беше заето. Ние ще сме на Нептун на Дружба, понеже там съм била на сватба а и ми хареса. Иначе много красив ресторант е Корал пак на Дружка. А и още нещо колко души ще е сватбата ви. А и къде искаш да е ресторанта във Варна или на Дружба(Златните). А и зависи до колко пари да е куверта. Дай малко повече инфо и ако мога ще ти дам идейки:)
Активен
nelka_ta
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 23, 2009, 14:26:22 »

Смятам сватбата да е с не повече от 70 души, а за куверта около 30 лв. смятам че е добра цена. Наистина трябва да побързам, но и двамата с моето пате сме на работа тези дни нон стоп  sad
За Златните мислихме, но решихме, че ще ни е далеко, понеже моите гости ще са от други градове и то не близки до Варна! Мислихме за някое малко хотелче с ресторант! Хем да ползваме ресторанта, хем и нощувки за гостите!
Активен
danika
Ентусиаст
**
Публикации: 50

Да живее любовта!

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: април 23, 2009, 14:43:58 »

Момиче, веднага звъни в Камелия. На почивка е, хотел - ресторант, малък е, събира максимум 110 човека и кувертите са от 25 до 33 лв.
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: април 23, 2009, 16:00:34 »

в Бриз 2 провери кувертите са на същите цени Wink
успех!
Активен
siiu
Ентусиаст
**

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: април 23, 2009, 16:08:48 »

Ох момичета аз вече се видях в чудо, питах ви тези дни за хотели директно на плажа, но никой не се отзова, намерих това което е в интернет, но повечето не ни вършат работа. Сега започнах да търся и ресторанти, много ми се иска да е на открито, но ме притеснява времето да не ни изненада, как мислите да рискувам ли ако намерям подходящ ресторант на открито. Става въпрос за дата 8 август и с гости около 30 човека. Знаете ли някой подходящ ресторант. На всичко което препоръчате ще се радвам, просто не живея в Бг и имам изключително малко време (1 седмица) през май, когато ще съм си във Варна и ще трябва да организирам всичко и се опитвам да подготва най-добрите варианти още от сега, но вече ми се вижда толкова трудно, че се притеснявам да не се провали всичко  cray cray cray
Активен
kikolina
Професор

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: април 23, 2009, 16:17:12 »

Доста трудна задача,точно в сезона да резервираш,на повечето места мисля че заради бройката като цяло няма да искат да се ангажират,иначе за на открито датата си е супер.Търси хотели с ресторанти+ лятна градина и директно питай по телефона управителите,тук във форума може да Ти препоръчаме но лошото е че е точно в сезона и според мен трудно ще се ангажира,за вечерна сватба ли става въпрос или дневна?
Сириус на Дружба провери ли?
Активен
siiu
Ентусиаст
**

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: април 23, 2009, 16:44:09 »

За вечерна сватба става въпрос, Сириус го проверих, но там наистина е много голям ресторанта и едва ли ще се навият за толкова малко хора. Иначе имам за сега няколко фаворита, Ривиера има няколко хубави хотела, които са с по няколко ресторанта с различен капацитет, което е точно за нас, но се притеснявам да не стане така че да не ни хареса и да нямаме друг вариант.
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: април 23, 2009, 16:48:46 »

siiu , проверявала ли си Seaside? Ние там ще си правим изнесения ритуал, много е красиво и не е за много хора. Между другото нашата дата е 7-ми август pardon
Активен
nelka_ta
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 23, 2009, 16:53:33 »

danika аз съм чувала за Камелия, но тази Камелия която знам е между Аспарухово и Галата. На почивка друга Камелия ли има.
Активен
kikolina
Професор

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: април 23, 2009, 17:15:09 »

На почивка има Камелия да,на "магистралния" път е точно не от към морето а от другата страна,приятно е там и вкусно най вече smile за цените мисля че са доста приемливи,ние често пазарим кетъринг от там за РД и прочие...
siiu с право се притесняваш за Ривиера,не че да Те отчайвам ама да Ти кажа истината,като съм ходила последно да се поразходим там има доста зле изглеждащи ресторанти и хотели,имах чуството че от преди 20 години не са ги бутали даже,верно имаше и хубави но докато не се провери... някой приятелка прати на оглед,така най лесно ще се ориентираш,това е моят съвет,хем ще им зададе необходимите въпроси за колко човека за кога къде как и т.н.  направо на место.
Активен
siiu
Ентусиаст
**

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: април 23, 2009, 17:33:29 »

Бухтичка благодаря много ми хареса твоето предложение, обезателно ще го проверя и то ще е от първите  give_rose
Коколина аз това което видях за Империал е ето тук http://www.rivierabulgaria.com/bg/index.php?dejstvie=imperial тук като избереш определения хотел има и снимки и някои изглеждат много добре, но аз си знам на снимки да не се надявам, права си най-добре да пратя някого да поразгледа.  girl_wink
Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: април 23, 2009, 18:16:59 »

За вечерна сватба става въпрос, Сириус го проверих, но там наистина е много голям ресторанта и едва ли ще се навият за толкова малко хора. Иначе имам за сега няколко фаворита, Ривиера има няколко хубави хотела, които са с по няколко ресторанта с различен капацитет, което е точно за нас, но се притеснявам да не стане така че да не ни хареса и да нямаме друг вариант.
предполагам че говорите за сириус бийч(с кръгла форма е ).Аз като ходих ми казаха че лятото не правят сватби там -ние сме на 20.06.Не знам на теб какво са ти казали,може би да те насочат към кораба сириус.Но ресторанта на сириус бийч е невероятен и мен още ме е яд.
Активен
nelka_ta
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: април 24, 2009, 08:30:49 »

Здравейте момичета благодаря за тази идея за Камелия при първа възможност ще го проверя!Стискайте палци да има свободни дати!
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: