Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 21:49:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 3 част  (Прочетена 156208 пъти)

vliubenata
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #60 -: април 21, 2009, 08:35:53 »

Offtopic Аз май пак изтървах срещата sad  Offtopic
За Фотев и аз не съм чувла нищо лошо, а само суперлативи, но са заети за нашата дата...
Ние днес имаме среща с оркестъра, за да поговорим с тях Wink
Активен
Ivinnka
Новак
*
Публикации: 13

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: април 21, 2009, 18:33:04 »

Здравейте- по въпроса с Фотеви- за да не изпадате в чудене искам да ви кажа че има два екипа Фотеви- Фотко Фотев или Венци Фотев-така че уточнете за кой питате.
Активен
Sisi_Gocheva
Регистриран

Публикации: 2

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: април 22, 2009, 09:48:24 »

Здравейте! Аз съм Сиси. Прочетох въпросите ви относно Фотеви- дано да съм ви полезна с информацита която имам за тях. Фотев филм и Фотев стайл са баща и син. Със сигурност за тях мога да кажа, че са професионалисти. Снимаха сватбата на девера ми, а сега сме ги наели да заснемат и нашата. Много са приятни, качеството на работа е на много високо ниво. Горещо Ви ги препоръчвам и ви гарантирам че няма да съжаляване. Успех!
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: април 22, 2009, 10:10:07 »

Здравейте булки! Аз съм готова с почти всичко- фото, видео, ресторант.
 Фотографа, кото исках да ни снима за мое най-голямо съжаление е зает и наехме друг.
Ресторанта си остана "Бялата къща". (бях обещала да пиша за това)Остана ми DJ, за мое щастие и двамата, които исках са свободни. Сега въпроса е кой от двамата- Уили или Съни?! Срещнах се и с други- не ми харесаха особено... Какво бихте ме посъветвали вие? Има ли някой впечатление от тяхната работа?
С ритуална зала също нещата се уредиха- ритуал през седмицата( но само пред длъжностно лице)- 18 лева. Мноого съм доволна, ще имаме изнесен ритуал и това напълно ме устройваше!

Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: април 22, 2009, 10:33:20 »

mucito браво,много се радвам че си успяла да уредиш повечето от нещата ,отностно ДЖ препоръчвам Съни,била съм на две сватби водени от него,става голям купон,много съобразителен беше и ненатрапчив,аз съм за Съни Wink
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: април 22, 2009, 10:59:07 »

Благодаря ти, Краси! Падна ми камък от сърцето наистина (само съжалявам за фотографа, но...)
Днес имам среща със Съни, но и Уили ми хареса и затова се обърнах към вас!
Активен
danika
Ентусиаст
**
Публикации: 50

Да живее любовта!

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: април 22, 2009, 11:42:31 »

Да кажа и аз за Dj-я. Уили не съм го виждала, първият с който се срещнах беше Съни и останах с много добри впечатления от него, затова не съм и търсила друг. А сега виждам, че явно не съм направила грешка!
Активен
vliubenata
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #67 -: април 22, 2009, 11:51:32 »

Хей сладурки да ви се похваля и аз. Вече си имаме и оркестър  Yes вчера се разбрахме с тях, оставихме им капаро. Та да обобщя, до сега имаме сигурни вече: фотограф, видео (само капаро трябва да им занесем), оркестър, ресторанта ще стане ясен до края на месеца.
Mucito и ние ще подписваме през седмицата, а събота ще ни е изнесения ритуал. Вие вече избрахте ли къде ще ви бъде изнесения ритуал?  
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: април 22, 2009, 12:16:36 »

С ритуална зала също нещата се уредиха- ритуал през седмицата( но само пред длъжностно лице)- 18 лева. Мноого съм доволна, ще имаме изнесен ритуал и това напълно ме устройваше!

Е не мога да разбера къде отива закона, че да сключиш граждански брак в България е безплатно. Ако не е ритуал само с длъжностното лице и през седмицата, то кое е безплатната служба в любимата ни ритуална зала beating diablo
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: април 22, 2009, 14:13:41 »

И ние избрахме Съни. Видяхме се, допадна ни, гледахме и негова сватба на двд, която също не беше лоша. Единственото е, че ми се стори малко еднотипно всичко, но по-нататък ще помисля как може да разнообразим.
До ритуалната зала не сме ходили още, май следващата седмица ще е. Подготвена съм за рекета там.
Активен
siiu
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: април 22, 2009, 14:19:22 »

И на мен ми е интересно защо не е безплатно. Във форума съм чела, но за София че там е безплатно ако е през седмицата  pardon
Момичета да ви помоля да ми дадете кординат на Съни  girl_wink
Активен
amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #71 -: април 22, 2009, 14:57:10 »

mucito, кой фотограф искахте и кой наехте (ако не е тайна де:) )? Аз съм гледала сватба със Съни и много ни хареса!
Активен
nelka_ta
Новак
*
Публикации: 10

img border="0" src="http://img.weddingcountdown.co

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: април 22, 2009, 16:59:31 »

здравейте! мога ли да помоля за малко инфо  smile предстои ми сватба през септември и се чудя за ресторант! смятам гостите да са около 70 човека, някой може ли да ми даде идея!
Благодаря предварително!
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: април 22, 2009, 17:13:46 »

във варна или по комплексите,че септември почти на всякъде е зает като дати вече мисля  pardon
Активен
nelka_ta
Новак
*
Публикации: 10

img border="0" src="http://img.weddingcountdown.co

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: април 22, 2009, 17:41:12 »

Ами няма значение каде е ресторанта! Знам че септември е месеца на сватбите, но се надявам да има някое китно ресторантче за нас   smile
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: