Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:35:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 3 част  (Прочетена 156336 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« -: април 12, 2009, 21:33:32 »

Сватба във Варна 1 част, 2 част,
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: април 12, 2009, 21:57:23 »

Момичета ще има среща на форума
Дата 15 април
Час 19,00
Среща -На стълбите на Общината
Заведение-Сатори или подлежи на решение

Повече инфо ето ТУК
« Последна редакция: април 13, 2009, 10:42:19 от gucci » Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: април 12, 2009, 22:25:11 »

Записвам се smile
Не сме напреднали с нищо от предния път, освен, че си направихме малко снимки в морската градина за сватбения ни сайт.
Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: април 13, 2009, 09:31:52 »

И АЗ ЩЕ ДОЙДА МОМИЧЕТА  give_rose ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ С ВАС,Само кажете датата
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: април 13, 2009, 09:41:27 »

последно е за сряда сега на 15-ти,следете линка който е поставила gucci  smile
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: април 13, 2009, 10:46:04 »

Относно медицинските в НАдежда цената  им е 55лв на човек. Нашите умци сега трябва да правят и се обадиха да питат и сам казали тази цена, преди 2 години близо на нас там ни взеха по 30 лв.
Активен
Sisilla
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: април 13, 2009, 12:11:54 »

А някой може ли да каже колко струват медицинските, ако не се минава през "Надежда", и какво е обикалянето. Просто информативно искам да знам.
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: април 13, 2009, 13:28:59 »

пак толкоз излиза... 30 лева е в психото,после 15 лева за кръвните и ходиш до психото и до  някое здр заведение ...
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: април 13, 2009, 13:33:21 »

Момичета, благодаря много за отговорите на всички ви! Аз днес звъннах в Рит. зала и ме увериха, че няма никакъв проблем при запазването на часа да съм само аз с двете лични карти, а след това 2-3 дни преди самото подписване трябва само да отидем вече двамата с медицинските! Направо камък ми падна от сърцето, мислих си най-лошото вече girl_impossible
Активен
vickey
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: април 14, 2009, 10:32:16 »

А някой може ли да каже колко струват медицинските, ако не се минава през "Надежда", и какво е обикалянето. Просто информативно искам да знам.

Вчера ходихме за медицински. И аз си мислех, че в Надежда ще са по-скъпи, отколкото да си минем по лекарите, но..

Психото е 20 лв на човек, ако имате постоянен адрес във Варна (иначе е 25 лв.), Васермана е 6 лв на човек в Кожния на Окръжна (в Лабор Експрес е 8 лв мисля), до Туб диспансера  не стигнах, но миналата година е бил 10 лв на човек. Личната ми лекарка каза, че заверката по старите такси била 10 лв, но сега имало нови и щяла да провери, т.е. слагам 15 за нея. И след като си направих една бърза проста сметка, отидохме в Надежда. Платихме си по 55 лв, взеха ни кръв за васермана и в 17 часа се върнахме за готовите медицински, като преди това ни преслуша набързо и една лекарка.
« Последна редакция: април 14, 2009, 10:40:24 от vickey » Активен
danika
Ентусиаст
**
Публикации: 50

Да живее любовта!

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: април 14, 2009, 10:44:07 »

Аааа, едно въпросче! Какво ще си приказвате на сбирката, ако ще е нещо клюкарско аз живея наблизо и също мога да кажа "дзак"!
Активен
antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: април 14, 2009, 10:46:48 »

Ами и аз тъкмо сега позвъних в мед. център, където работи моят общопрактикуващ лекар и ми обясниха, че тези изследвания не се вкл. по здреавната каса, така че .... Схемата е брилянт, нама мърдане  pullpigtails
Активен
danika
Ентусиаст
**
Публикации: 50

Да живее любовта!

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: април 14, 2009, 10:54:02 »

Ама направо ме учудвате! Защо се залъгвате, че някой е решил да ви облекчи живота? На мен отдавна ми е ясна схемата, че всичко е така направено за да се гърчиш! Аз съм доволна, че поне разбрах корупционната схема още в самото начало и така си спестявам достатъчно нерви, иначе има да се чудя на кого и колко трябва да платя, за да си свърша каквото имам да върша.
Още като тръгнахме с идеята за сватба бях наясно, че всеки при когото вляза за нещо ме вижда като подвижна касичка! Такъв е манталитета тук - балкански т.е. крадлив!
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: април 14, 2009, 10:59:28 »

На сбирката ще си приказваме за всичко-за сватби и за всякакви интересни неща.То не се планира а сам си тръгва разговора.
Хайде момичета дза се съберем повече хора.Много весело става на тези срещи а и бъдещите булки ще могат да разменят мн инфо както с настоящи така и с минали по този път булки.
Активен
antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: април 14, 2009, 11:13:48 »

Момичета, вече писах в темата за украса, ама да питам и вас - нали сме си от Варна: Някой знае ли откъде да намеря изкуствени листенца от рози? И магазин (може и на едро) за панделки?  give_rose
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: