Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 04, 2024, 10:53:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 3 част
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 3 част (Прочетена 155146 пъти)
pebbles
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватба във Варна - 3 част
«
Отговор #15 -:
април 14, 2009, 11:22:57 »
За листенцата нямам никаква идея, евентуално в голямата кинкалерия на Пискюлиев, но за панделките съм писала в предишната тема няколко магазинчета. Обаче цените изобщо не са каквито цитират момичетата от София. За по-тайни магазинчета на едро трябва да се питат коренячките, пък аз съм от далеко, ама не за малко тук. Ако те интересува и не можеш да намериш мненията в темите, пиши на лични ще обяснявам пак
Активен
antoinette
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #16 -:
април 14, 2009, 11:26:14 »
П.П. Намерих розови листенца в Шумен (естествено инф. намерих в този форум), в краен случай ще поръчам от там
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #17 -:
април 14, 2009, 11:38:58 »
Розови листенца има в един магазин, който по принцип продава на едро, но дават и на дребно, само че с 30% надценка на цената, която е обявена на етикета. Знаеш ли къде е турският ресторант? От там тръгваш нагоре през площадчето, към РДВР-то, има мисля че на втората пресечка точно на ъгъла една книжарница АБВ. Като я видиш, влизаш по уличката надясно, покрай самата книжарница и в дъното на тази уличка е магазинчето. Води се скандинавски сувенири и подаръци, стара метална дограма - има страхотни неща. Там видях такива листенца - имаше бебешко розови и бледо зелени, пакета беше 5.80, но не съм сигурна колко листенца има вътре, но не повече от 100. Освен това като си сложиш и надценката... Ако не ти е спешно - т.е. ако имаш месец време на разположение - провери в Ebay (американския, че точно тези нещица в Ebay.uk излизат доста по-скъпи с доставката), аз си купих от там 2200 бройки за общо 13 лв със застраховката и доставката. Чакам ги да дойдат до 2-3 седмици.
Ако не си ме разбрала къде точно е магазинчето, питай пак, че аз ще се изгубя по обясненията си, камо ли някой, който не го знае къде е...
Активен
antoinette
Ентусиаст
«
Отговор #18 -:
април 14, 2009, 12:15:20 »
Денито, много благодаря
Аз съвсем на близо работя, така че ми стана ясно къде да го търся това магазинче!
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #19 -:
април 14, 2009, 12:30:10 »
Цитат на: antoinette в април 14, 2009, 11:26:14
П.П. Намерих розови листенца в Шумен (естествено инф. намерих в този форум), в краен случай ще поръчам от там
утре ще ти обясня как да намериш поне три магазина с такива листенца.просто тука ще ми е по трудничко.Цената беше към 2-3 лв и има различни цветове.
«
Последна редакция: април 14, 2009, 12:31:55 от gucci
»
Активен
antoinette
Ентусиаст
«
Отговор #20 -:
април 14, 2009, 12:58:34 »
Цитат на: gucci в април 14, 2009, 12:30:10
утре ще ти обясня как да намериш поне три магазина с такива листенца.просто тука ще ми е по трудничко.Цената беше към 2-3 лв и има различни цветове.
Активен
Sisilla
Ентусиаст
Публикации: 83
«
Отговор #21 -:
април 14, 2009, 13:08:12 »
Така за медицинските ми се изясни.
Да попитам друго. Организацията за сватбеният ден ми е следната: Ресторант от 18.30 ч. Преди това изнесен ритуал в градината на ресторанта или някъде другаде. Преди това фотосесия може би 2 ч., може и повече, обичам да се снимам.
Та преди това трябва да ме вземат мен от вкъщи. Та въпроса ми е как да си организирам часово това. Разбирам, че първо трябва да ми е прическата, обличането и чак накрая грима. Та въпроса ми е за колко часа да поискам да дойде гримьорката в нас. За сега съм и казала в 13 ч., но май е рано, май по добре да го изместя за 14 ч.
Другото което още умувам е да имам ли музиканти при изпращането или не. Ние сме в къща във вилната зона и сиирджии почти няма да има слава богу, но се чудя има ли нужда от тези музиканти, много "насвирват" тази музика. Дали не мога да изкарам тонколоните на балкона и отдолу в двора има достатъчно място да се тропне едно хорце. Нежелая май да ми нахълтват с вратата хората, по културно искам.
Само притесненията ми са да не стане много тихо или странно без тези "свирачи". Макарче, ако си има пусната музика на фон, мисля че няма да го има този проблем. Моля някой ако е действал по подобен начин да каже как е било.
Активен
danika
Ентусиаст
Да живее любовта!
«
Отговор #22 -:
април 14, 2009, 13:14:53 »
Сисилия, специално за грима са ми казвали че е добре да си с роклята, за да не я изцапаш като тръгнеш да я обличаш, а при мен гримьорката ми каза че ще работи около час, т.е. лице и тяло, защото когато ти правят един цвят лицето и местата по тялото, като рамене, гръб, ръце също се минават в тоя цвят.
Активен
danika
Ентусиаст
Да живее любовта!
«
Отговор #23 -:
април 14, 2009, 13:19:27 »
А за музиката между другото, усещането когато ти засвири гайдата до тебе като вземат да те прибулват и да излизаш бъди сигурна, че ти обръща стомаха. Значи аз в такива моменти винаги съм в сълзи и сополи, много е прочувствено, а пък ако го докараш от уредба пак става.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #24 -:
април 14, 2009, 14:02:56 »
Сега минах през едното магазинче щото ми е близо до работата и там има
жълти зелени оранжеви и едни кафеникави и са 3,25лв.Утре повече обяснения.
Sisilla първо говори с гримьорката и фризьорката колко време ще те правят за да може да си ги изпипаш нещата часово.13 часа хич не е рано.До един ще си с прическа и облечена.1 час грим да кажем 14,00 часа.В 14,30 да идват хората дето ще бъдат при теб в 15 часа да сте тръгнали за ритуала.В 15,3 да сте пристигнали и да почне ритуала до към 16,00 и после да отидете за снимки 2 часа и в 18,00 да се отправите към ресторанта.Трябва да уточниш в колко е ритуала и колко време и да видиш как ще се придвижвате защото и това си отнема време.А и аз съм на принципа по добре да ти остане 30 минути които да се чудиш как да оползотвориш отколкото да бързаш и да караш хората да чакат.
За музиката -аз бях без музика и вярвай ми не беше тихо.Все пак всеки се вълнува и говори и настроението въобще не се забелязва че няма музика.Може да има някаква музика за фон.
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #25 -:
април 14, 2009, 14:11:53 »
gucci
кажи ми и на мен къде са тези магазинчета. А по колко листенца са в пакетче, имаш ли представа, защото цената звучи ок
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #26 -:
април 14, 2009, 14:36:47 »
Денито незнам колко са в пакетче.Не могат да се преброят тоест не са малко .Магазинчето се намира в уличката до Планет клуб.Пръвото се казва Земя на рози и при него е изгодно ако се взима по повече защото не дават по едно и има изискване за бройки.До не го има едно друго което се Космополис и по принцип пише че е за детски играчки но вътре има доста сувенири свещи и др.дреболийки .Дано да си ме разбрала.Ако не си пиши на лични и ще ти дам телефона ми и като дойдеш до планет ще звъннеш и ще те заведа.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #27 -:
април 14, 2009, 15:58:20 »
Извинете, но може ли да попитам Планет клуб до гарата ли някъде беше или има и друг вече?
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #28 -:
април 14, 2009, 16:23:52 »
Планет клуб е до ЖП гарата.
Активен
Денито
Професор