Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 23:32:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - част 7
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - част 7 (Прочетена 141176 пъти)
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!
Отг: Дреболийки - част 7
«
Отговор #405 -:
май 06, 2009, 12:58:32 »
Да си изкажа и аз мнението за сватбената книга
: Напълно "ЗА" съм
. Незнам кой го е измислил това, но му казвам "евала", защото не всеки ще подари картичка (знаем, че в България все още много хора мислят, че това е глупос и хвърляне пари на вятъра), а така в тази книга всеки ще има възможността да напише "безплатно" послание или поздрав към нас - младоженците и това ще се запази за много дълги години и когато я отворим вигаги ще се върнем към този красив за нас момент и ще се усмихем! Това е от мен и моето мнение.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #406 -:
май 06, 2009, 21:39:46 »
lady_in_love аз бях писала за розичките на флора комерс, но за най-мъничките, тези от които се правят бутунерките, за мое съжаление взех една китка 12 бр и на всички им паднаха главичките, затова ще купувам сега силикон да ги лепя
но за големите рози не знам, обаче вярвам на su_to тя винаги дава добри съвети
а за сватбената книга и аз мислих мислих и накрая реших да взема такава, по-добре да има пък ако не се ползва здраве
отколкото след време да се ядосвам че на моята сватба не съм взела такава книга
Активен
petia81
Ентусиаст
Публикации: 95
«
Отговор #407 -:
май 06, 2009, 21:58:37 »
Цитат на: Amelia в май 05, 2009, 21:40:36
Петя81, всъщност единственият момент на колебание по отношение на сватбената книга дойде, когато видях твоята! Аз ти писах тогава, де. Невероятна си я направила!
Амелиа, благодаря ти, ама как така ще се откажеш от хубава идея, само защото си видяла нечие "творение"!... А това да е моето, а, нееее, не искам да действам на никой по отрицателен начин!...
Хайде, размисли пак
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #408 -:
май 06, 2009, 22:05:00 »
Имах предвид, че аз не искам книга и твоята ме накара да поискам.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #409 -:
май 07, 2009, 07:50:06 »
Айде, пак да се разпиша след почивните дни.
Amelia
, за фонтанчето хич не се обиждам. Аз в началото също се чудех как ще го приемат гостите, обаче като си продставих как всичко живо си храни половинките с шоколадови ягодки, оплесква се до уши и си облизво пръстите ми отпаднаха всякакви притеснения относно снобарията. Хихихи.
А относно притесненията ти, че после ще те прегръщат. Те първо ще те поздравяват и после ще папкат, а пък има един момент от тържеството, след който и на теб ще ти е все тая, защото ще си и в торта и в шоколад.
За шапката и слънчобранчето. Да, аз ще бъда точно с огромна периферия, защото само такива шапки ми отиват и ще бъде украсена с цветя заради темата на сватбата. Слънчобранчето ще бъде дантелено, защото ще пасва на общата визия.
Vasi
, точно от безпаника.цом се бях запътила да си купувам шоколадово фонтанче. Ама там пише, че се чисти лесно. Явно е подвеждащо. Хихик.
lady_in_love
, идеята ти за фонтанче на уелкъм дринка е брилянтна. Ще взема да паркирам и моето там. Мислех да е някъде около масата с тортата, или на "бонбонената" маса, но твоята идея е перфектна и ще си я открадна най - безсрамно.
krisssy
, много елегантни бутониерки!!! Поздравления!
А нашата сватбена книга ще бъде с листа отделно от тялото и после ще ги прибавяме. Вътре ще е като класьор и на сватбата ще има само листа. На маса ще сложим листа в стила на сватбата и пликове, и една пощенска кутия. Гостите ще бъдат поканени, когато поискат през тържеството да напишат първите писма до младото семейство. Така после ще си събера листчетата и пликовете в свотбената книга и ще имам пощенските адреси на всички гости, за да им изпратя благодарствените писъмца. пък и ще е гот да си отваряме пликовете и да четем писма до нас. Аз много обичам писма на хартия, въпреки масовото разпространение на интернет.
Едит: Сетих се да добавя. През почивните дни скокнах до Пазарджик. В магазина за български сувенири от дясната страна на "Тракия" има менчета по 35 лв. В София, в магазина на "Пиротска" същите са по 54 лв.
«
Последна редакция: май 07, 2009, 08:12:55 от Su_to
»
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172
«
Отговор #410 -:
май 07, 2009, 08:28:51 »
Анибиан, и на моите им паднаха главичките, но аз не ги лепих, а издърпвам телената дръжка, така че да излезе през цветлето, после леко закривявам края като кукичка и дърпам обратно надолу, докато се скрие в цветлето. Няма мърдане след това, ще издържат.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #411 -:
май 07, 2009, 08:50:58 »
Цитат на: tsvety_t в май 07, 2009, 08:28:51
Анибиан, и на моите им паднаха главичките, но аз не ги лепих, а издърпвам телената дръжка, така че да излезе през цветлето, после леко закривявам края като кукичка и дърпам обратно надолу, докато се скрие в цветлето. Няма мърдане след това, ще издържат.
благодаря за съвета, то моето не е болка за умиране нали после купих от илиянци цял пакет, дърпах дърпах главичките на паднаха, така че съм доволна
su_to много оригинална идея за книгата за гости
тъкмо ако някой пише и от двете страни после вмъкваш лист и слагаш снимка
аз това се чудих къде ще слагам снимките в книгата ако гостите тръгнат да пишат наред от двете страни
после реших да дам книгата на някоя приятелка да мине с нея по масите и да им казва къде да пишат
на мен кошничката и менчето май ще ми отпаднат
нали трябва и нещо на заем да има, кумата предложи да ми даде кошничката и сега се сетих, че и менче може да има от нейната сватба останало
Активен
niksis
Ентусиаст
«
Отговор #412 -:
май 07, 2009, 14:01:12 »
Момичета, сега бях в един магазин,по -точно склад. Има много работи там на доста приемливи цени - изкуствеби цветя,свещи,купи,пеперуди,... Ето сайта
http://www.geru.bg/
.Но има разлика в цените от сайта и от там.Не знам дали е за всички продукти така.В магазина е с около 0.60лв. е по-евтино..Дано да ви свърши работа..
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #413 -:
май 07, 2009, 17:45:25 »
Цитат на: Su_to в май 07, 2009, 07:50:06
Amelia
,
За шапката и слънчобранчето. Да, аз ще бъда точно с огромна периферия, защото само такива шапки ми отиват и ще бъде украсена с цветя заради темата на сватбата. Слънчобранчето ще бъде дантелено, защото ще пасва на общата визия.
Надявам се да не се обидиш, но на мен ми идва в повече шапка с периферия и слънчобран. Може би или само едното, или варианта, за който ти бях писала с чадър от цветя...това е моето мнение, де. надявям се не съм те засегнала!
А за фонтанчето съм в питанка. Вече много ми се иска, но омазването
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #414 -:
май 07, 2009, 21:32:54 »
Слънчобранчето е заради снимките, то няма да е едновременно с шапката. Аз по някое време ще я сваля и ще си остана само с прическата.
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #415 -:
май 07, 2009, 23:51:45 »
аааа, ясно. Това е друго нещо. ти имаш ли някакъв напредък с него? Аз ти бях писала адреси на салони за костьми и аксесоари под ноем, не знам видяла ли си ги. намири ли си вече?
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #416 -:
май 08, 2009, 00:03:01 »
Su_to радвам се,че ти е харесла идеята за фонтанчето,мился,че с шампанското на уелкъм дринка ще се получи страхотно!По мое мнение ягоди с шампанско и шоколад,леле тази комбинация е поразителна.
Идеята ти за сватбена книга е просто страхотна,ще се получи много сладко и наситено с емоции за вас накрая.
Amelia защо се притесняваш за изцапване,той попринцип фонтана си върви с плодове на клечка,който се поливат с шоколада и се хапват,никой няма да ги държи с ръце.Освен това аз съм виждала и с вариант с чинийки до него,взимаш си клечицата с плодчето с шоколада,слагаш си го в чинийка и си го хапваш.Не смятам,че ще е чак толкова страшно,че хората да се омажат в шоколад.
И най важното е,че ще запазят прекрасната ти рокля чистичка като сняг. *THUMBS*Така,че според мен спокойно може д аполучиш и двете неща.
«
Последна редакция: май 08, 2009, 00:10:32 от lady_in_love
»
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #417 -:
май 08, 2009, 07:25:03 »
Цитат на: Amelia в май 07, 2009, 23:51:45
аааа, ясно. Това е друго нещо. ти имаш ли някакъв напредък с него? Аз ти бях писала адреси на салони за костьми и аксесоари под ноем, не знам видяла ли си ги. намири ли си вече?
Още не съм обикаляла, защото си позволих малко пътуване по празниците и сега от работа не мога да мръдна. Надявам се в края на седмицата да мога да обиколя.
Цитат на: lady_in_love в май 08, 2009, 00:03:01
По мое мнение ягоди с шампанско и шоколад,леле тази комбинация е поразителна.
И аз така мисля, затова и си харесах идейката.
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #418 -:
май 08, 2009, 11:11:11 »
Цитат на: lady_in_love в май 08, 2009, 00:03:01
Amelia защо се притесняваш за изцапване,той попринцип фонтана си върви с плодове на клечка,който се поливат с шоколада и се хапват,никой няма да ги държи с ръце.Освен това аз съм виждала и с вариант с чинийки до него,взимаш си клечицата с плодчето с шоколада,слагаш си го в чинийка и си го хапваш.
Това ми харесва много! А ние ли си предоставяме клечиците или са заедно с фонтанчето? Аз мисля да епод наем, цащото видях, че е 200лв горе-долу и са ми много. Вие от къде ще си взимате фонтанче? Аз само във Фенарт съм виждала такова в сайта.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #419 -:
май 08, 2009, 12:00:34 »
Amelia ако го вземеш под наем,те ще ти дадат всичко,мисля че вървят в комлект,фонтан с шоколад,с определено количество плодове,набодени на шишчета и декорирани красиво.така че смело напред миличка!
Аз лично моя смятам да си закупя,а не под наем,защото тук в Пловдив дава под наем само някаква агенция от Пазардйик ,и искат 180 лв. за фонтана и естествено ще искат и пари за пътни,така че аз си направих сметката,че един фонтан струва 120 лв. + определеон количество шоколад още 50 лв. например и + плодчета още 20-30 лв. и на мне ще ми излезе същата цена,така че за мен е по добре да си купя и после да ми остане да си го ползвам в къщи.
Момичета ще ви бъда благодарна,ако ме посъветвате от къде да си купя свещи.Трябват ми средна големи,кръгли или квадратни,лилави задължително,и да не са много скъпички, разбирасе.
«
Последна редакция: май 08, 2009, 14:20:42 от lady_in_love
»
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]