Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:26:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - част 7  (Прочетена 141173 пъти)

*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: май 06, 2009, 12:58:32 »

Да си изкажа и аз мнението за сватбената книга  blum:  Напълно "ЗА" съм judges . Незнам кой го е измислил това, но му казвам "евала", защото не всеки ще подари картичка (знаем, че в България все още много хора мислят, че това е глупос и хвърляне пари на вятъра), а така в тази книга всеки ще има възможността да напише "безплатно" послание или поздрав към нас - младоженците и това ще се запази за много дълги години и когато я отворим вигаги ще се върнем към този красив за нас момент и ще се усмихем! Това е от мен и моето мнение.  Wink
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: май 06, 2009, 21:39:46 »

lady_in_love аз бях писала за розичките на флора комерс, но за най-мъничките, тези от които се правят бутунерките, за мое съжаление взех една китка 12 бр и на всички им паднаха главичките, затова ще купувам сега силикон да ги лепя
но за големите рози не знам, обаче вярвам на su_to тя винаги дава добри съвети  girl_wink

а за сватбената книга и аз мислих мислих и накрая реших да взема такава, по-добре да има пък ако не се ползва здраве
отколкото след време да се ядосвам че на моята сватба не съм взела такава книга  smile
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #407 -: май 06, 2009, 21:58:37 »

Петя81, всъщност единственият момент на колебание по отношение на сватбената книга дойде, когато видях твоята! Аз ти писах тогава, де. Невероятна си я направила!  Bravo

Амелиа, благодаря ти, ама как така ще се откажеш от хубава идея, само защото си видяла нечие "творение"!... А това да е моето, а, нееее, не искам да действам на никой по отрицателен начин!... cray Хайде, размисли пак  Wink give_rose
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #408 -: май 06, 2009, 22:05:00 »

Имах предвид, че аз не искам книга и твоята ме накара да поискам.  Wink
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #409 -: май 07, 2009, 07:50:06 »

Айде, пак да се разпиша след почивните дни.

Amelia, за фонтанчето хич не се обиждам. Аз в началото също се чудех как ще го приемат гостите, обаче като си продставих как всичко живо си храни половинките с шоколадови ягодки, оплесква се до уши и си облизво пръстите ми отпаднаха всякакви притеснения относно снобарията. Хихихи.  Torte А относно притесненията ти, че после ще те прегръщат. Те първо ще те поздравяват и после ще папкат, а пък има един момент от тържеството, след който и на теб ще ти е все тая, защото ще си и в торта и в шоколад.  danceg

За шапката и слънчобранчето. Да, аз ще бъда точно с огромна периферия, защото само такива шапки ми отиват и ще бъде украсена с цветя заради темата на сватбата. Слънчобранчето ще бъде дантелено, защото ще пасва на общата визия.

Vasi, точно от безпаника.цом се бях запътила да си купувам шоколадово фонтанче. Ама там пише, че се чисти лесно. Явно е подвеждащо. Хихик.

lady_in_love, идеята ти за фонтанче на уелкъм дринка е брилянтна. Ще взема да паркирам и моето там. Мислех да е някъде около масата с тортата, или на "бонбонената" маса, но твоята идея е перфектна и ще си я открадна най - безсрамно.  blum

krisssy, много елегантни бутониерки!!! Поздравления!  Bravo

А нашата сватбена книга ще бъде с листа отделно от тялото и после ще ги прибавяме. Вътре ще е като класьор и на сватбата ще има само листа. На маса ще сложим листа в стила на сватбата и пликове, и една пощенска кутия. Гостите ще бъдат поканени, когато поискат през тържеството да напишат първите писма до младото семейство. Така после ще си събера листчетата и пликовете в свотбената книга и ще имам пощенските адреси на всички гости, за да им изпратя благодарствените писъмца. пък и ще е гот да си отваряме пликовете и да четем писма до нас. Аз много обичам писма на хартия, въпреки масовото разпространение на интернет.

Едит: Сетих се да добавя. През почивните дни скокнах до Пазарджик. В магазина за български сувенири от дясната страна на "Тракия" има менчета по 35 лв. В София, в магазина на "Пиротска" същите са по 54 лв.
« Последна редакция: май 07, 2009, 08:12:55 от Su_to » Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: май 07, 2009, 08:28:51 »

Анибиан, и на моите им паднаха главичките, но аз не ги лепих, а издърпвам телената дръжка, така че да излезе през цветлето, после леко закривявам края като кукичка и дърпам обратно надолу, докато се скрие в цветлето. Няма мърдане след това, ще издържат.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: май 07, 2009, 08:50:58 »

Анибиан, и на моите им паднаха главичките, но аз не ги лепих, а издърпвам телената дръжка, така че да излезе през цветлето, после леко закривявам края като кукичка и дърпам обратно надолу, докато се скрие в цветлето. Няма мърдане след това, ще издържат.
благодаря за съвета, то моето не е болка за умиране нали после купих от илиянци цял пакет, дърпах дърпах главичките на паднаха, така че съм доволна  smile
su_to много оригинална идея за книгата за гости
тъкмо ако някой пише и от двете страни после вмъкваш лист и слагаш снимка
аз това се чудих къде ще слагам снимките в книгата ако гостите тръгнат да пишат наред от двете страни
после реших да дам книгата на някоя приятелка да мине с нея по масите и да им казва къде да пишат  girl_wink
на мен кошничката и менчето май ще ми отпаднат
нали трябва и нещо на заем да има, кумата предложи да ми даде кошничката и сега се сетих, че и менче може да има от нейната сватба останало  danceg
Активен
niksis
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: май 07, 2009, 14:01:12 »

Момичета, сега бях в един магазин,по -точно склад. Има много работи там на доста приемливи цени - изкуствеби цветя,свещи,купи,пеперуди,... Ето сайта http://www.geru.bg/ .Но има разлика в цените от сайта и от там.Не знам дали е за всички продукти така.В магазина е с около 0.60лв. е по-евтино..Дано да ви свърши работа..
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #413 -: май 07, 2009, 17:45:25 »

Amelia,
За шапката и слънчобранчето. Да, аз ще бъда точно с огромна периферия, защото само такива шапки ми отиват и ще бъде украсена с цветя заради темата на сватбата. Слънчобранчето ще бъде дантелено, защото ще пасва на общата визия.

Надявам  се да не се обидиш, но на мен ми идва в повече шапка с периферия и слънчобран. Може би или само едното, или варианта, за който ти бях писала с чадър от цветя...това е моето мнение, де. надявям се не съм  те засегнала!

А за фонтанчето съм в питанка. Вече много ми се иска, но омазването   girl_impossible  girl_impossible

Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #414 -: май 07, 2009, 21:32:54 »

Слънчобранчето е заради снимките, то няма да е едновременно с шапката. Аз по някое време ще я сваля и ще си остана само с прическата.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #415 -: май 07, 2009, 23:51:45 »

аааа, ясно. Това е друго нещо. ти имаш ли някакъв напредък с него? Аз ти бях писала адреси на салони за костьми и аксесоари под ноем, не знам видяла ли си ги. намири ли си вече?
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: май 08, 2009, 00:03:01 »

Su_to радвам се,че ти е харесла идеята за фонтанчето,мился,че с шампанското на уелкъм дринка ще се получи страхотно!По мое мнение ягоди с шампанско и шоколад,леле тази комбинация е поразителна. Girl_hide

Идеята ти за сватбена книга е просто страхотна,ще се получи много сладко и наситено с емоции за вас накрая.

Amelia защо се притесняваш за изцапване,той попринцип фонтана си върви с плодове на клечка,който се поливат с шоколада и се хапват,никой няма да ги държи с ръце.Освен това аз съм виждала и с вариант с чинийки до него,взимаш си клечицата с плодчето с шоколада,слагаш си го в чинийка и си го хапваш.Не смятам,че ще е чак толкова страшно,че хората да се омажат в шоколад.
И най важното е,че ще запазят прекрасната ти рокля чистичка като сняг. *THUMBS*Така,че според мен спокойно може д аполучиш и двете неща. good

« Последна редакция: май 08, 2009, 00:10:32 от lady_in_love » Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #417 -: май 08, 2009, 07:25:03 »

аааа, ясно. Това е друго нещо. ти имаш ли някакъв напредък с него? Аз ти бях писала адреси на салони за костьми и аксесоари под ноем, не знам видяла ли си ги. намири ли си вече?

Още не съм обикаляла, защото си позволих малко пътуване по празниците и сега от работа не мога да мръдна. Надявам се в края на седмицата да мога да обиколя.

По мое мнение ягоди с шампанско и шоколад,леле тази комбинация е поразителна. Girl_hide

И аз така мисля, затова и си харесах идейката.  girl_wink  danceg
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #418 -: май 08, 2009, 11:11:11 »

Amelia защо се притесняваш за изцапване,той попринцип фонтана си върви с плодове на клечка,който се поливат с шоколада и се хапват,никой няма да ги държи с ръце.Освен това аз съм виждала и с вариант с чинийки до него,взимаш си клечицата с плодчето с шоколада,слагаш си го в чинийка и си го хапваш.
Това ми харесва много! А ние ли си предоставяме клечиците или са заедно с фонтанчето? Аз мисля да  епод наем, цащото видях, че е 200лв горе-долу и са ми много. Вие от къде ще си взимате фонтанче? Аз само във Фенарт съм виждала такова в сайта.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: май 08, 2009, 12:00:34 »

Amelia ако го вземеш под наем,те ще ти дадат всичко,мисля че вървят в комлект,фонтан с шоколад,с определено количество плодове,набодени на шишчета и декорирани красиво.така че смело напред миличка!
Аз лично моя смятам да си закупя,а не под наем,защото тук в Пловдив дава под наем само някаква агенция от Пазардйик ,и искат 180 лв. за фонтана и естествено ще искат и пари за пътни,така че аз си направих сметката,че един фонтан струва 120 лв. + определеон количество шоколад още 50 лв. например и + плодчета още 20-30 лв. и на мне ще ми излезе същата цена,така че за мен е по добре да си купя и после да ми остане да си го ползвам в къщи. yahoo

Момичета ще ви бъда благодарна,ако ме посъветвате от къде да си купя свещи.Трябват ми средна големи,кръгли или квадратни,лилави задължително,и да не са много скъпички, разбирасе. blush
« Последна редакция: май 08, 2009, 14:20:42 от lady_in_love » Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: