Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 23:55:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - част 7  (Прочетена 141183 пъти)

petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #390 -: май 04, 2009, 21:21:18 »

Момичетааа,
имаше тук един панаир и вижте какво ми купи любимия:

С това нещо се правят панделки... За сега нямам приложение за сватбата, ама понеже за първи път виждам такова нещо и много се впечатлих. Сега експериментирам у нас... Та, да ви се похваля, де... Bravo

* 110_Schleifenfee Platte.jpg (7.69 KB, 400x300 - видяно 3591 пъти.)
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #391 -: май 04, 2009, 21:25:24 »

Ами честита ти дреболийка! При мен сестра ми върши тази работа!  blum Имаме даже документирани тези моменти!  danceg
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: май 04, 2009, 23:11:45 »

Ето най-накрая си намерих бутониерки,от Арети са-2лв бройката.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #393 -: май 05, 2009, 00:05:43 »

Честито, Криси. Аз не занм защо бях останала с убеждението, че ти  си си направила сама бутониерки. Но явно нещо съм се объркала.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: май 05, 2009, 10:20:01 »

Да,мислех си да ги правя сама,защото не можех да си харесам,но като ходих в Арети за роклята и тези много ми харесаха,аз самата щях да си правя подобни.
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #395 -: май 05, 2009, 14:04:52 »

Аз иамам едно питане - Някой знае ли къде във Варна мога да си купя захаросани бадеми? А ако някой се сеща и за Шумен ще съм му много благодарна  yahoo Предварително благодаря smile
в мола между етажите продават сладки и там има различни видове захаросани бели златни и др цветове също в блоковете на колхозния пазар в гаражите
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: май 05, 2009, 14:09:10 »

krisssy много добрър избор за бутониерки. ние решихме да си ги правим сами, защото не ни харесват тези серийните , а и ни се искаше и да спестим малко от тях. Но в крайна сметка милото много ми помага и сега е толкова удовлетворен, че сме си ги правили сами и че са красиви (поне ние си харесваме) smile
Активен
tedkata
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #397 -: май 05, 2009, 15:57:48 »

Amelia, за лепенето на панделки от органза - има едно течно канцеларско лепило, което е напълно безцветно. Дават го за уж само за хартия, но може да пробваш с него.
Момичета можете ли да ми кажете от къде да си купя хубава сватбена книга за пожелания? На мен ми препоръчаха Orisnik.com. Ползвали ли сте ги? Извинете ме, че не се оправям много с форума, но съм нова , датата наближава а съм до никъде cray
Активен
tedkata
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #398 -: май 05, 2009, 16:01:36 »

Момичета, можете ли да ми кажете от къде да си взема хубава сватбена книга за пожелания? На мен ми препоръчаха Orisnik.com. Ползвали ли сте ги? Моля да ме извините, че съм толкова неориентирана във форума, но съм нова а датата наближава и имам 1000 неща да довършвам cray
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #399 -: май 05, 2009, 16:16:56 »

Доколкото знам може да вземеш такава от повечето сватбени магазини и сватбени агенции. Но аз лично не съм много информирана по този въпрос, защото няма да имам такава.
Активен
petia81
Ентусиаст
**

« Отговор #400 -: май 05, 2009, 16:51:30 »

Момичета, можете ли да ми кажете от къде да си взема хубава сватбена книга за пожелания? На мен ми препоръчаха Orisnik.com. Ползвали ли сте ги? Моля да ме извините, че съм толкова неориентирана във форума, но съм нова а датата наближава и имам 1000 неща да довършвам :'(

welcome-2 Виж тук“ http://www.manisto.com/index.php?p=catalogue&cat_ID=11&lang= или се пробвай да си направиш сама (аз успях blum)...  Не се отчайвай, във форума има много ценна информация, която спестява време и парички, а и дава нови идеи! Кога ви е датата? Успех! give_rose
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #401 -: май 05, 2009, 20:24:44 »

аз пък не харесвам идеята за сватбена книга. Ще се чувстват като някакъв евтин хотел, който моли за одобрението на гостите. Но тук в темите видях нещо, което мисля, че Виолет беше пуснала и направо се влюбих, та реших да имаме такова -  красив стъклен съд и около него купчинки с цветни каротнчета и пликове. гостите пишат пожеланията си на тях и ги пускат в съдчето. Много ми хареса. така че ще сме с този вариант. Трябва да си купя съдче сега. Харесват ми тези като мини аквариум, но на снимката беше с нещо като поставка отдолу, а аз не знам къде да намеря такъв...
Активен
petia81
Ентусиаст
**

« Отговор #402 -: май 05, 2009, 21:21:20 »

аз пък не харесвам идеята за сватбена книга. Ще се чувстват като някакъв евтин хотел, който моли за одобрението на гостите. Но тук в темите видях нещо, което мисля, че Виолет беше пуснала и направо се влюбих, та реших да имаме такова -  красив стъклен съд и около него купчинки с цветни каротнчета и пликове. гостите пишат пожеланията си на тях и ги пускат в съдчето. Много ми хареса. така че ще сме с този вариант. Трябва да си купя съдче сега. Харесват ми тези като мини аквариум, но на снимката беше с нещо като поставка отдолу, а аз не знам къде да намеря такъв...

Това също е добра идея... Аз съм фен на книгата, защото дори да не пише всеки (а едва ли всеки ще пише, за мое съжаление...), после ще си залепя картичките, които хората най-вероятно ще ни подаряват. За това ми харесва книгата. Една приятелка така си беше направила и много ми хареса. Ама, щом не ти харесва, няма нужда да правиш нищо  give_rose Въпрос на вкус и виждане.  smile
Активен
Suei
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #403 -: май 05, 2009, 21:32:43 »

Предложението на Амелиа много ми хареса,струва ми се много свежо и ще стане шарено с цветните листчета  blum
Но аз предполагам , че за моята сватба най-вероятно ще избера сватбената книга, защото тя ще се запази за далго време. Така поне си мисля.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #404 -: май 05, 2009, 21:40:36 »

Петя81, всъщност единственият момент на колебание по отношение на сватбената книга дойде, когато видях твоята! Аз ти писах тогава, де. Невероятна си я направила!  Bravo
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: