Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 08:58:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - част 7
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - част 7 (Прочетена 141292 пъти)
*trinity*
Професор
Отг: Дреболийки - част 7
«
Отговор #330 -:
април 29, 2009, 10:11:27 »
Ами на светофара на Цар Асен и Цар Освободител,продължаваш към пазара и първата или втората уличка в дясно на ъгъла има магазин за дрехи втора употреба и след него има кинкалерия.Имаше различни цветове сатенени панделки.продават ги и на метър и в цяла опаковка по 10м
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #331 -:
април 29, 2009, 10:59:10 »
Нещо ми се губят идеи за направята на кошничките за шаферките. До онзи ден, когато ги нямах всичко си бях наредила в главата и сега като вече са у дома
какво да правяяя? Чуденка! Нямам идея. Взех си много светли кошнички, за да ги украся без да ги увивам в сатен, но панделката е много празрачна и не изпъква
Сега се чудя какво да измисля за неопакована кошничка. Ако имате идеи - давайте.
иначе за обвита в сатен или нещо друго - имам идеи, но ми се ще да е така - ратана да се вижда.
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #332 -:
април 29, 2009, 11:30:02 »
Момичета, кажете как се лепи сатенена панделка върху друг плат? Дали ещ стане със Супер Банд Гел или да пробвам със самозалепващ се подгъв за дрехи? Искам сама да си направя жартиерчето, но не се сещам как да поставя синята панделка въргу друтага част / ластик и пандела или дантела, не съм решила ощ, но клоня към бяла пандела от органза/
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #333 -:
април 29, 2009, 11:36:58 »
Цитат на: trinity_vn в април 29, 2009, 10:11:27
Ами на светофара на Цар Асен и Цар Освободител,продължаваш към пазара и първата или втората уличка в дясно на ъгъла има магазин за дрехи втора употреба и след него има кинкалерия.Имаше различни цветове сатенени панделки.продават ги и на метър и в цяла опаковка по 10м
в тази кинкалерия има много интересни неща
намира се на ул.Цемерман
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #334 -:
април 29, 2009, 12:15:40 »
Цитат на: Amelia в април 29, 2009, 11:30:02
Момичета, кажете как се лепи сатенена панделка върху друг плат? Дали ещ стане със Супер Банд Гел или да пробвам със самозалепващ се подгъв за дрехи? Искам сама да си направя жартиерчето, но не се сещам как да поставя синята панделка въргу друтага част / ластик и пандела или дантела, не съм решила ощ, но клоня към бяла пандела от органза/
не разбирам много от шиене, но неможе ли да се пришие?
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #335 -:
април 29, 2009, 12:57:56 »
Цитат на: Amelia в април 29, 2009, 11:30:02
Хм.. и аз не разбирам много от шиене, но ако залепиш панделката за ластика, няма ли да се разлепи при разтягане. Поне аз така си го представям. Според мен панделката трябва да е защита за ластика
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #336 -:
април 29, 2009, 14:08:44 »
Най - добре да се зашие, с малко повече сръчност не се вижда и е перфектно. Иначе може с прозрачен поксипол, лепила съм. За друго не знам, защото не съм пробвала.
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #337 -:
април 29, 2009, 14:46:21 »
Момичета, аз не съм обяснила изобщо. Значи цялата работа е, че за ластика ще е зашит за едната панделка - бялата основа. Но отгоре искам да сложа и синичка, но не искам шева да се вижда и за това питам за някакъв вариант за лепене. Може и д астане красиво с оверлог, но не ми се вади машина за един жартиер, а и не съм голям спец в шиенето.
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #338 -:
април 29, 2009, 18:44:49 »
Amelia виж моя който съм направила аз си го ших дори на ръка защото още намям машина .и за да не се вижда шева приших перлени мъниста и стана много хибавко
Да ви се похваля момичета че си намерих розички и съм мнодо доволна.Сега остава само да измисля какво да направя с тях.Взе си и едни много сладки гугудчици
ето какви :
«
Последна редакция: април 29, 2009, 19:20:57 от trinity_vn
»
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #339 -:
април 29, 2009, 20:11:25 »
Момичетааааааа
имам си жартиерчеееее! Стана страхотно! не мога да спра да си го гледам и ще си направя още едно, за да си оставя едното после. Уж не исках, но като го видях акк от нищо стана нещо и не мога да си го дам ей така. Много стана сладичко и нежно. Ще сложа снимки скоро и се надявам да успея да си направя и аз лична галерия.
Имам си и 3 варианта за кошнички и сега не можем да изберем от тях, защото и трите ни харесват. Не знам. А нямам снимки, за да ви попитем за мнение. Пууу.
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #340 -:
април 29, 2009, 20:22:39 »
браво Амелия и аз си направих два защото много ме е жал да се разделя с моите творения пък ше има по едно на всеки крак все пак
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #341 -:
април 29, 2009, 20:28:26 »
Ха! Сега ти го видях твоето. Моето е като него, но с по-синя панделка и самата фльонгичка ми е синичка с бяла розичка.
Много са ни готини жартиерчетата! да са ни честити!
П.С. Как се хвалим една друга, да ни се смеят съфорумките
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #342 -:
април 29, 2009, 20:31:33 »
trinity_vn от къде къпи тези прекрасни розички,че и на мен ми трябват,и ако не е тайна колко струват?
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479
«
Отговор #343 -:
април 29, 2009, 20:43:33 »
Аз да се намеся..розичките ги има в Бриколажа на малки връзки, от бели до тъмно розови и още поне 2 по светли тона на розовото. Цената преди 3-4 месеца беше 2 лева и стотинки, бяха 5 или 6 вътре. Ако ти трябват повече бройки, на снопчето има етикет с фирмата вносител, бяха в София като адрес, от там ми ги пратиха с куриер на доста по ниска цена.
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #344 -:
април 29, 2009, 21:20:45 »
Розичките ги има в Илиенци, в Раята и в разни магазинчета за украса. Цената е за
100бр
и е много евтино - под 5лв е. В Бриколаж е кожодерство това!
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...