Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:43:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - част 7  (Прочетена 141323 пъти)

*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: април 28, 2009, 09:17:02 »

Здравейте,има ли някой от Варна да знае такива магазинчета като софийските за цветя и др.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: април 28, 2009, 10:41:39 »

момичета, разочарована съм от ножичките от джъмбо за къдраво рязане
зъбците им се застъпват, и режат хубаво само хартия, а на тях пишеше, че режат и панделки
а те ги дъвчат, а аз се надявах с тях да режа тюлът за късметите на вълнички
някой знае ли по центъра в софия от къде мога да си намеря по-качествени ножички, които мога да ползвам и за плат?
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: април 28, 2009, 11:05:43 »

момичета, разочарована съм от ножичките от джъмбо за къдраво рязане
зъбците им се застъпват, и режат хубаво само хартия, а на тях пишеше, че режат и панделки
а те ги дъвчат, а аз се надявах с тях да режа тюлът за късметите на вълнички
  Аз също си нарязах тюла на вълнички ,но на по-едри и не ползвах къдрави ножички.Можеш да си го оформиш каквато форма ти харесва.
Ето виж:
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: април 28, 2009, 11:07:52 »

страхотни са ви късметчетата мен понеже малко ме мързи а и нямам време си ги купих от Асеновград като роклята за 30 ст едното
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: април 28, 2009, 12:10:47 »

trinity_vn, аз си взех розички от тези гумираните от един склад, който е до жп гарата. Нали има една бензиностанция ОМВ там, до нея има една малка уличка, не съм много сигурна, но май е "Цариброд". Първо има авточасти, после някакви чанти, сувенири. Стигаш почти до края на улицата, има склад за алкохол и след него в дясно има едно малко магазинче. Вътре има гумирани, текстилни и хартиени рози и кали. Те са на букетчета, като едно букетче е с 12 цветя. Едно букетче струва 0,96 ст.
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: април 28, 2009, 12:24:12 »

anbibian защо не си вземеш направо нарязан тюл. Аз си взех от Раята. Още не съм стигнала да правя късметчетата, но не мисля да го дооформям повече. Иначе и аз пробвах в началото с една ножица за къдраво рязане дето я имах от години, ама бързо се отказах поради същите причини като теб. Защипва, а и самият тюл е като "жив"

Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: април 28, 2009, 12:30:54 »

enigma мерси за инфото аз бях прочела 4е до гарата има такива магазинчета,но когато отидох явно ги бях хванала в обедната по4ивка  от тогава все се каня да сляза до там и все не ми остава време  good
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: април 28, 2009, 12:45:25 »

Наистина има страшно много магазинчета около жп гарата за всякакви джунджурийки. Само да ти кажа, че в това магазинче май имаше само бели цветенца. Не съм се интересувала, защото мен белите ме устройваха идеално. Така че трябва да питаш на място. Дано си харесаш Wink
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: април 28, 2009, 13:36:06 »

anbibian защо не си вземеш направо нарязан тюл. Аз си взех от Раята. Още не съм стигнала да правя късметчетата, но не мисля да го дооформям повече. Иначе и аз пробвах в началото с една ножица за къдраво рязане дето я имах от години, ама бързо се отказах поради същите причини като теб. Защипва, а и самият тюл е като "жив"

ами аз си бях взела готов нарязан от там 25 бр, обаче понеже ще украсявам и тейбъл-стойките с тюл реших да взема цяло парче и да си го нарежа
вече пробвах получи се добре, но без вълнички  pardon
ти скоро ли ходи в рая, защото в четвъртък ми казаха че тази седмица ще зареждат нови неща, дали са заредили вече?

trinity_vn много са ти симпатични късметчетата, мислиш ли да ги украсяваш с цветчета или нещо друго
аз ще слагам на моите от гумените розички, а също купих едни такива дълги стърчаши с мъниста, не знам как се казват, май снопчета им викат, мисля че ще станат много добре, само да минат сега празниците и почвам да творя  girl_wink

момичета да ви питам, с какво лепило мога да лепя сатенени панделки или гумените розички, трябва ми нещо здраво, но прозрачно и лесто за употреба да не остана и аз залепнала за тях
Активен
Vasi
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: април 28, 2009, 14:54:35 »

Със силикон се лепят на добре, аз поне така си ги лепих
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: април 28, 2009, 15:21:47 »

Не беше много скоро - миналия месец. И везх последните два пакета. Даже доста поровихме, защото тогава пак им предстоеше доставка
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #311 -: април 28, 2009, 16:02:55 »

anbibian, с качествен топъл силикон.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: април 28, 2009, 17:08:57 »

anbibian,щом искаш да е къдрав тюла,не знам дали знаеш този начин на сгъване и рязане,с който се получава този ефект.Много е лесно.Ако не знаеш мога и снимчица да ти пратя да видиш.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: април 28, 2009, 18:15:46 »

anbibian,щом искаш да е къдрав тюла,не знам дали знаеш този начин на сгъване и рязане,с който се получава този ефект.Много е лесно.Ако не знаеш мога и снимчица да ти пратя да видиш.
не го знам, аз съм нова в занаята  smile
ще пуснеш ли снимка?
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #314 -: април 28, 2009, 19:43:39 »

Относно тюла - сега в рая има органза 25бр. за 2.50лв. къдревка

Аз да ви се похваля  yahoo  yahoo  yahoo Имам си кошничкиииииииииииииииии!  В Рая са докарали и взех 3 за шаферките! Много са готини и има какви ли не. моите са за 6лв. Има и тъмни, и светлички.  blum Купех си и човечета за тортата пак от там за 2.50лв. Всъщност не бяха толкова, но той не можа да им намери цената и накрая ми ги продаде на цената на по-малките  danceg Много са красиви, но бяха само 1бройка.  Bravo Купех и панделка за жартиерчето си и пандели за колите. Нови дреболийки от Слънчоглед. Само съм разочарована от цветния паус - 0.50ст е, а фигуралния е по 1.20  Oh my ...
Най-важното е, че си купих 6 пакетчета Детска радоооост  yahoo Сегашните, обаче, са много гигантски. Като бях дете бяха по-малки и сега съм разочарована, защото няма да мога да слагам по 3 вътре. sad Сега разбирам, защо ми казвахте, че ще са големи с 3.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: