Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 15:02:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - част 7
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - част 7 (Прочетена 141396 пъти)
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
Отг: Дреболийки - част 7
«
Отговор #285 -:
април 26, 2009, 21:54:15 »
Момичета знаете ли къде има кутийка за халки,отвътре е с възглавничка,обикновено са с форма на сърце.Не знам къде да търся,а не искам да е кошничка или възглавничка.Ако някой е виждал да сподели.
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #286 -:
април 26, 2009, 21:56:34 »
Били, не съм пазарувала от този сайт, но според мен с малко творчество ще можеш да направиш същите. В случай, че никой не е поръчвал от сайта и не ти се рискува
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #287 -:
април 26, 2009, 21:57:32 »
Не знам дали си прочела темите вече, но има едно прословуто магазинче на Илиенци. Там има пеперудки такива, като на картинката от сайта. Много са и като размери, и като цветове. По магазинчетата за 1лв също съм ги виждала и по сувенирни и за украса.
Цитат на: krisssy в април 26, 2009, 21:54:15
Момичета знаете ли къде има кутийка за халки,отвътре е с възглавничка,обикновено са с форма на сърце.Не знам къде да търся,а не искам да е кошничка или възглавничка.Ако някой е виждал да сподели.
За кутийката - във всеки бижутерски. А в това магазинче на Илиенци и кутийки има. В магазините за подаръци може да има.
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #288 -:
април 26, 2009, 22:00:41 »
Цитат на: krisssy в април 26, 2009, 21:54:15
krisssy такива кутийки освен в бижутерските магазини се предлагат и в сватбените агенции. При това могат и да ти напишат инициалите.
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171
«
Отговор #289 -:
април 26, 2009, 22:14:36 »
Цитат на: Amelia в април 26, 2009, 21:57:32
Не знам дали си прочела темите вече, но има едно прословуто магазинче на Илиенци.
Аз не съм от София, но имам ходене до там след по- малко от месец, а на Илиянжи не съм стъпвала никога. Как да го намеря това магазинче
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #290 -:
април 26, 2009, 22:57:27 »
Цитат на: Били в април 26, 2009, 21:52:08
Здравейте, момичета!
Ние подготвяме пеперудена сватба. Харесвам си доста и различни неща и така попаднах на един сайт, в който има пеперудени нож и лопатка за торта. Дали някой си е пазарувал от сайта и знаете ли колко излиза доставката? Ето ги сайта
http://www.hotref.com/Butterfly-Theme-Cake-and-Knife-Set-p-4052.html
и аз подготвям пеперудена сватба, можем да си бъдем полезни една на друга
поръчката от сайта е 26.50 долара, не съм поръчвла, но като я набереш и дадеш България веднага ти го калкулира
обаче и аз мисля, че по-добре от тук да си купиш прибори и да ги украсиш
Активен
Били
Сватбар
«
Отговор #291 -:
април 27, 2009, 07:11:33 »
И аз съм си мислела да си правя сама част от украсата, но не съм от най- сръчните
anbibian, нашите пеперуди са в бордо. Цялата сватба е в бордо и бяло. Скоро ми дойде нещо на ум- искам пеперуди, които да се спускат от тавана, но не намирам в бордо
Ина из магазините много хубави гирлянди пеперуди, но са в жълто, зелено и разни такива. Иначе си мислех и вместо гълъби да пускаме пеперуди след подписването.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #292 -:
април 27, 2009, 07:40:51 »
Били
, от Централна гара хващаш трамвай 12, тантуркаш се с него половин час и като видиш голяма сграда в синьо и зелено, а след нея празно място, слизаш. После вървиш по виковете "Фактури, фактури!!!" на мургавите продавачи и се озоваваш пред входа на въпросния рай за душата. Само че, вземи си по - издръжлива торба, щото винаги се тръгва за едно, а се прибираш със сто. Поне аз съм така, хихик!
И добре дошла в партията на бялото и бордото! Ние също сме така.
Като си говорехме за пеперудки, ето ви една малка идейка.
peperudki 01.jpg
(48.42 KB, 680x566 - видяно 323 пъти.)
«
Последна редакция: април 27, 2009, 07:47:36 от Su_to
»
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #293 -:
април 27, 2009, 07:42:54 »
Моля модераторите да ме извинят, но още не съм се ограмотила достатъчно, за да поствам две снимки в едно, за три в едно, да не говорим. Само "Нескафе" ги може тези работи.
Момичета, ето това ще да е бутониерката на братчета на милото, някак си много й се радвам и ми се ще да я споделя с вас.
butonierkata 01.jpg
(30.2 KB, 680x566 - видяно 291 пъти.)
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #294 -:
април 27, 2009, 08:08:22 »
Цитат на: minalina в април 25, 2009, 13:21:40
Другото, което исках да направя е да оставя апарат полароид до книгата за да могат гостите да се снимат и да оставят по една снимка в книгата. Това го видях в един американски сайт и ми се стори забавно.
Някой правил ли го е?
Аз прочетох в един америкакнси сайт идея да се направи кът като техните бутки за моментални снимки за документи, ей такова място с оставен апарат нагласен с жило или дистанционно и гостите да се снимат сами, на групички и както искат. И после вие гледате снимките, радвате им се и ги разпращате на гостите примерно, или ги качвате на сватбения сайт или каквото искате.
Били
, по повод на пеперудите, чух за страхотна сватба, дето е била таман тая събота, с много, много пеперуди, закачени с корди от тавана, и е изглеждало все едно всички седят под ято пеперуди, много е било красиво. Ако можете да вземете такива под наем, или ако ги подарите примерно после на гостите.. да речем ако са стотина, според мен ще стане супер! Или поне над вашата маса да са.. или над дансинга..
Активен
Били
Сватбар
«
Отговор #295 -:
април 27, 2009, 08:12:24 »
Su_to, тези покани са много яки! От къде са? Ние вече сме готови с поканите де, но тези са супер
BASTET, къде мога да я видя тази сватба? На някой от форума ли е?
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #296 -:
април 27, 2009, 08:20:57 »
Su_to, много е сладуреста бутониерката!
И аз се каня да правя такива няколко за родителите и братя/сестри. Та имам един въпрос - доколкото мога да видя са увити с панделка дръжките? Отдолу има ли тиксо или нещо, което да ги държи по-здраво? Аз за тази цел търцих цветарското тиксо, но още не съм стигнала до тях и не съм купила да пробвам
А това, което е на топченца (или поне така изглежда) - то какво е, което е зад цветчетата?
Аз май много питам, а
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
«
Отговор #297 -:
април 27, 2009, 08:32:51 »
su_to,
,много е стилна,аз след една разходка по магазините в търсене на бутониери и разни други джунджории се отчаях от кича,който е взел превес и реших аз да си ги правя.В крайна сметка 70 покани направих пък 10 бутониерки да не мога.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #298 -:
април 27, 2009, 08:53:37 »
Били
, мои са си.
Бяха за една пеперудена сватба в синьо и сребърно.
bubka
, с нищо не се лепи. Стискаш здраво и увиваш с панделката, няма да се размести. Това с топченцата отзад са клончета със стиропор, обаче единствената причина да ги сложа в бутониерите беше изричното желание на младоженците. Един съвет от мен, не ги използвай!!! Много се ронят, дават адски много брак и се наелектризират. Като падне някое топченце, веднага се паркира върху дрехата на госта. Ама като не ме послуша родата, сега ще си колекционират стиропорчета. Лошото е, че и на мен ще закичат, хихихи. По - добре вземи от другите клончета или перлички. Не знам защо се харчат толкова тези клончета, аз лично не бих си сложила за себе си.
krisssy
, благодаря! Как няма да можеш да си ги направиш бутониерките? Погледни си поканките, погледни си проектчето за букета, пусни си музика и сядай да твориш!
Активен
niksis
Ентусиаст
«
Отговор #299 -:
април 27, 2009, 09:13:18 »
Аз малко късно се намесвам. Били,аз също си бях харесала разни нещица от
http://www.hotref.com
и направих пробна поръчка. Нещата си изглеждаха 1:1 като на снимката.Нямах никакви проблеми с доставка или плащане,но излиза скъпо тъй като веднъж плащаш за доставка и после пак някаква такса на митницата..С една дума- голяма разправия.
В момента в Джъмбо има много пеперуди.Не знам дали са червени ,но сякакви размери имаше,гирлянди, щипки..Ако имаш време разходи се и там
«
Последна редакция: април 27, 2009, 09:18:22 от niksis
»
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]