Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 20:53:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - част 7  (Прочетена 141560 пъти)

krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: април 22, 2009, 17:44:22 »

Eто това е парче от него.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: април 22, 2009, 17:46:25 »

Благодаря, сетих се каква е точно. мерси. Аз до офиса имам две такива магазинчета за опаковане на подаръци и утре ще мина и от там да ги погледна.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: април 22, 2009, 19:31:33 »

Amelia аз не мога да видя снимката която показваш, но ака е същата мрежичка която си мисля и аз искам такава  smile мисля да питам в цветарските магазини дали няма да ми продадат малко за да не купувам и аз цял топ, а може и в магазините за опаковане на подаръци да има, ама още не съм търсила
ако намериш пиши
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #198 -: април 22, 2009, 19:56:40 »

непреминно ще пиша. да ти кажа за опаковъчните магазини не се бях сетила. В цветарския онзи ден висях 25 минути заради едно бабе, което купуваше букет за някаква сватба и 4 метра пандела...какво беше купила - танк ли, не знам....накрая продавачката ми каза, че не можело да ми продадат мрежа. Аз тогава исках златиста за поканите...  diablo
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: април 22, 2009, 20:20:14 »

Amelia, не се ядосвай, а попитай в някой друг цветарски магазан или магазин за опаковане на подаръци. Мрежи има и в шивашките магазини - на "Христо Ботев" има два магазина и имаше в сребристо и златисто по 7 лв/м и са много красиви smile

Що се отнася до панделката, 4 м хич не са много. Аз миналата година за сватбен албум голям формат взех 3 метра и ми стигнаха точно, така че ако бабата е искала да опакова нещо по-голямо може и да не и стигнат smile
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #200 -: април 22, 2009, 20:35:19 »

Цветарска мрежа ако ви трябва е по-евтино да си купите цяла ролка от 10-тина метра от склад (ако не се лъжа Рам е склад или греша?) Дори и да ви остане, сигурна съм, че все ще ви хрумне още нещичко, в което да я вложите- я накоя украска в къщи за посрещането на гостите ще спретнете, я за някоя панделка на кошничка ще се вложи.  Не съм сигурна за каква точно мрежа става въпрос, но тази обикновената за ролка е между 7-10 лв. Иначе по-фини и с по-специални ефекти като този хартиен текстил ,който krisssy показва... там цените са доста по-височки и наистина на метър е по-добре да се  купи.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: април 22, 2009, 20:37:25 »

Да - хартиеният текстил наистина е по- скъп, но аз за моите пликове си купувах точно такъв (само че розов) на ролки.Ролката излиза 25-26 лв. и беше май около 20 метра (ама не съм вече 100% сигурна). Иначе в магазините за опаковки я продават и по 5лв/м crazy
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #202 -: април 22, 2009, 22:23:49 »

Има различни видове хартиени текстили, както и различни метражи. В София цените са си софийски, няма спор  Wink  Цените, които даваш са наистина много добри, но предполагам е за по-малък метраж. Аз явно съм пропуснала твоите пликове за съжаление  blush
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: април 22, 2009, 22:42:49 »

Тук има всякакви видове хартия и опаковки !  goodhttp://rakhiva.com/bg/catalog/1758fdd7e0baf14130b3ec2d4f375228
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: април 22, 2009, 22:45:44 »

Момичета, малко преди сватбата ровех в нета за други неща и попаднах случайно на този сайт, в който се описва направата на подаръчета за гостите - нещо подобно на нашите късметчета, които се хвърлят. http://www.yourweddingcompany.com/index.php/action/showProject/projectId/24/categoryId/109/
Варианта е със свещички, но тях ще ги пропусна от съображения за сигурност. danceg Никъде не намерих обаче перлените нишки. Принципа за направата ми е ясен - корда, силикон и мъниста, но чак толкова не ми се занимава. Някой виждал ли е да се продават такива?
« Последна редакция: април 23, 2009, 08:11:26 от murche » Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: април 22, 2009, 22:56:41 »

Никъде не намерих обаче перлените нишки. Принципа за направата ми е ясен - корда, силикон и мъниста, но чак толкова не ми се занимава. Някой виждал ли е да се продават такива?

Мдааа - Илиянци, Рая...в Рам не съм виждала...Може би има във Флора Комерс pardon Цена около 1лв. на връзка.

Има различни видове хартиени текстили, както и различни метражи. В София цените са си софийски, няма спор  Wink  Цените, които даваш са наистина много добри, но предполагам е за по-малък метраж. Аз явно съм пропуснала твоите пликове за съжаление  blush

Аз за това казах, че е същата като лилавата Wink Тази хартия я знам. Даже шоуто беше, че като мислех да правя пликовете от тапет, защото нищо подходящо не намерих, милото вика - АААА НЕ, ТАПЕТ - УЖАС!!! И като сложих тая хартия - всички ме питаха това тапет ли е, заради белите пръски pardon crazy

За метража не споря, знам че за около 80 плика използвах 2 ролки и ми остана - още си имам в къщи. Кофтито беше, че към края на ролката тази хартия става на едни много гадни гънки и като се опъне върху картона си личи, та отива малко фира. girl_impossible
« Последна редакция: април 22, 2009, 23:01:46 от skylife » Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: април 22, 2009, 23:05:37 »

Murche,тази идейка за подаръчета е много оригинална,много красиво изглеждат,само сега се замислих,че ако искат да ползват свещта трябва да развалят цялата красива украса
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #207 -: април 22, 2009, 23:17:57 »

Вече са писали за кордата и мънистата. Аз от Илиенци точно си взех 12лв - 1 лв, но моите са златисти. Но пък там има и други едни бели и невероятно нежнички, които ми се искаше да взема, но не мисе връзваха на украстаа. Те изглеждат все едно са мъъънички финни клончета бор и са целите заскрежени. Много са красиви, който може да ги ползва, да отиде.  good
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: април 23, 2009, 08:13:47 »

Аз ходих в Рая, но там нямаше и не знаели кога ще докарат. И на Илиенци ходих, но явно не мога да намеря къде точно се продават такива джунджурии. Намерих само розички - при китайците в червения базар, който горя. И понеже мисля да отида тази събота или неделя - кажете къде точно на Илиенци
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: април 23, 2009, 08:17:43 »

Ами аз обяснявах по- напред, ама - като влезеш от главният вход и вървиш само по главната улица (т.е. само напред), от лявата страна има 2 магазинчета за джунджурии - има изнесени кошници и други подобни. Във второто като влезеш вътре ще видиш - има страшно много сватбени неща good
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: