Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 23:23:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - част 7
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - част 7 (Прочетена 141614 пъти)
anbibian
Сватбен ШАМАН
Отг: Дреболийки - част 7
«
Отговор #120 -:
април 17, 2009, 09:05:50 »
Момичета виждали ли сте подобни държачи като сте обикаляли книжарници и магазини?
df23392060a067c016fe537bf3307b0e.jpg
(47.98 KB, 751x751 - видяно 346 пъти.)
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
«
Отговор #121 -:
април 17, 2009, 09:33:26 »
Да ви кажа аз мисля,че е много добре да има пликове по местата,те са много дискретни,не се набиват на очи и според мен никой няма да си помисли,че е задължаван по този начин,все пак всеки знае,че на сватба с ходи с подарък.Точно август ходих на една сватба и си бяхме забравили плика с мойто и добре,че имаше,защото ми стана много кофти ако трябваше да ги давам така.
Активен
pepinita
Ентусиаст
Публикации: 56
«
Отговор #122 -:
април 17, 2009, 09:44:57 »
И ние умувахме върху тази част от сватбата...и решихме да имаме и пликове и картички за надписване и една голяма украсена кутия в която гостите ще мога да пускат паричките. А относно това "че едва ли има все още хора, които не слагат парите си в пликче...." Да има и то не са малко-ние напоследък почти всяка събота сме на сватба и наблюдавам много такива конфузни ситуации - ще купя 100 плика за 3лв. ще купя малки картички - за да може просто да знам от кого са паричките....и една красиво аранжирана кутия в която ще мога да си пъхната пликчетата....хехе...Ние ще минаваме по масите само за наздравица...не да събираме подаръците....подаръците всеки ще може да ги оставя на едно определено за това място....за да избегнем трудностите докато минаваме да се чудим с коя ръка давземем подаръка..... ;-)
Активен
pepina83
Професор
на мама пчеличката
«
Отговор #123 -:
април 17, 2009, 09:49:11 »
Искам да споделя за моята кутия за парички - вместо да си купувам красива сатенирана кутия /след сватбата ще ми е непотребна/ , която струва 40 лв /много е красива/, се разбрахме с момичето от магазинчето да я взема под наем за 10лв. Така че питайте, когато видите някъде красиви и скъпи кутии за опция под наем.
Прилагам и подобна снимка /нямам точна/ :
за пари 2.jpg
(65.67 KB, 280x220 - видяно 2736 пъти.)
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
«
Отговор #124 -:
април 17, 2009, 10:03:48 »
А пък при нас не знам от къде тръгна тая мода да са анонимни пликовете.Иначе засега рашихме да се действа така:когато минаваме да поздравим гостите,те тогава дават подаръците,а ние техните подаръчета,искам задължително аз да им ги дам,не шаферките,това си е едно уважение според мен,а който дава плик,го подавам на едната от шаферките с кутията и тя го слага. Така се получава размяна на подаръците и е по-удачно според мен.
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #125 -:
април 17, 2009, 10:27:33 »
Цитат на: anbibian в април 17, 2009, 09:05:50
Момичета виждали ли сте подобни държачи като сте обикаляли книжарници и магазини?
anbibian такива държачки има в доста книжарници. няма да ти е трудно да намериш. Аз имам една такава, но е толкова отдавна, че не си спомням откъде съм я купила. Поогледай в по-големите книжарници от типа на Офис 1 и съм сигурна, че ще намериш
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #126 -:
април 17, 2009, 10:52:26 »
Цитат на: murche в април 17, 2009, 10:27:33
anbibian такива държачки има в доста книжарници. няма да ти е трудно да намериш. Аз имам една такава, но е толкова отдавна, че не си спомням откъде съм я купила. Поогледай в по-големите книжарници от типа на Офис 1 и съм сигурна, че ще намериш
аз я намерих тази в един сайт по 0.60 лв са на брой и са пластмасови
питам тук ако сте виждали и ако можете да ми кажете и цени, за да знам да търся ли по магазините или направо от сайта да поръчвам, че тези които аз съм виждала са от 1 лв нагоре, а тази е най-евтината, която намерих до сега
и като се украси става разкошна държачка за тейбълкартички
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #127 -:
април 17, 2009, 11:31:19 »
точно за пластмасовите говоря. Според мен цената е много добра и ако това ти е идеята за тейбълките не се колебай и си поръчай. По принцип такива канцеларски материали не си спомняма да съм виждала под левче. Ако не бързаш до работата ми има доста книжарнички и мога да проверя във вторник (сега съм отпуска), но почит 100% съм сигурна, че няма да да се намери нещо по 1лв
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #128 -:
април 17, 2009, 11:49:04 »
Цитат на: murche в април 17, 2009, 11:31:19
точно за пластмасовите говоря. Според мен цената е много добра и ако това ти е идеята за тейбълките не се колебай и си поръчай. По принцип такива канцеларски материали не си спомняма да съм виждала под левче. Ако не бързаш до работата ми има доста книжарнички и мога да проверя във вторник (сега съм отпуска), но почит 100% съм сигурна, че няма да да се намери нещо по 1лв
Не бързам и ще ти бъда много благодарна
То и аз тези дни ще се разходя насам-натам и ще видя. А и други неща си харесах от сайта и най-вероятно ще ги поръчам от там
Активен
Didi85
Любопитен
«
Отговор #129 -:
април 17, 2009, 12:13:48 »
Tакива държачки има в магазина на Мънисто в София.Вчера ги видях,но все още се колебая струват около 2 лв.Направени са много нежни и има няколко цвята
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #130 -:
април 17, 2009, 12:25:14 »
Amelia, не исках да омаловажа по никакъв начин идеята ти, просто изказах моето мнение как бих аз се почувствала в такава ситуация. А хората, които не искат да се разбере колко парички са дали, просто няма да подпишат картичката или плика
срещу този манталитет няма как да се борим ...
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #131 -:
април 17, 2009, 12:36:14 »
Цитат на: Didi85 в април 17, 2009, 12:13:48
Tакива държачки има в магазина на Мънисто в София.Вчера ги видях,но все още се колебая струват около 2 лв.Направени са много нежни и има няколко цвята
да аз ги видях там, ама къде са 2 лв на брой и 0.60 лв да речем, а аз мога сама да си ги украся
ако някой иска да си поръча и той такива, да ми пише да му дам сайта, фирмата е българска рекламна агенция мисля, не съм много сигурна
Активен
ipls
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #132 -:
април 17, 2009, 14:05:19 »
Ако имате време - може да се направи
Някъде назад в темата имаше описание - с гипс и капачка от водка и тел, аз използвах за други цели от практикер, мисля че е подходяща, а и няма да струва кой знае колко, просто ще е доста играчка.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #133 -:
април 17, 2009, 14:27:54 »
момичета, вчера ви се жалвах, благодаря за предложенията, снощи нямах време да се упражнявам, но тази вечер ще се въоръжа с търпение и ще положа услия да видим как ще стане ако ги лепя. слагам снимка в галерията как излгежда вързано само капачето ( не ми се смейте, моля )
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #134 -:
април 17, 2009, 14:32:00 »
Провери на илиенци за такива. Мисля,ч есъм виждала преди в пликове по няколко бройки исъс сигурност ще са по-евтини.
За картичките и пликовете май ще е най-добре да са на масата. Така като гледам това щее най-удачно.
а за минаването по масите, аз ще кажжа моето мнение. Ние не знам дали ще минем, може би да...аз също мислех и ми се искаше да дам лично подаръчетата, но си го представих и става ужасно тромаво, бавно и отегчително. Защото има много хора на една маса, докато се чукнеш с всеки, да си избърбори пожеланието, вие да благодзарите, да подадете подаръчето, те започват да подават своите...Ужас. и дори да искате само пликовете, другите с подаръците също ще започнат да ви ги подават, защото и те ще искат лично да ви ги поднесат. Много дълго става.
ние може и да минем, но няма д априемаме подаръци, нито ще даваме. шаферките може да вървят след нас и да ги подаряват или по друго време да ги раздадат. Ние пък ще имаме различни за мъжете и жените и
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...