Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 17, 2024, 01:31:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - част 7
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - част 7 (Прочетена 141696 пъти)
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
Отг: Дреболийки - част 7
«
Отговор #90 -:
април 16, 2009, 11:36:08 »
http://www.artcrystal.biz/object.php?id=2890
,то това е,даже ги поръчах вече,но ще пристигнат май месец,че нямат толкова бройки в наличност-140 лилави съм си харесала.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #91 -:
април 16, 2009, 11:42:10 »
а бонбонки от къде мислиш да вземаш?
аз съм намерила само два сайта с тях и един магазин в софия, но не съм ходила още,защото има време, а не знам колко с трайни, че от сега да ги поръчвам
Активен
bubetodve
Ентусиаст
«
Отговор #92 -:
април 16, 2009, 11:51:58 »
Благодаря ви момичета за отговорите. Сигурно и аз ще съ мс 2 букета, щото съм "стисната"
и ще ми е мъчно да си го хвърлям...
Пазара "Димитър Петков" е една от преките на Стамболийски, ако ви е по-лесно...
Значи, малкото НДК -сиреч Двореца на Децата... от там тръгвате надолу за към МОЛ-а и ако не се лъжа още на 1-вата спирка на трамвая се пада пазара - намира се от ляво.... Първоначално си е обикновен пазар за зеленчуци, плодове и други... вървите, вървите...
После пресичате "Тодор Александров" и продължавате да вървите... После ако не се лъжа пресичате "Пиротска" и се озовавате на цветарската борса, която работи всеки ден и то до тъмно... Обаче цветята сутрин са повече, по разнообразни и по свежи.... За следобяд остават "2-ро качество", но пак са красиви и хубави цветята.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
«
Отговор #93 -:
април 16, 2009, 12:26:34 »
anbibian,аз сигурно съм намерила същите два сайта и аз не искам да ги поръчвам сега,поради същата причина.Сватбата е чак на 25 юли.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #94 -:
април 16, 2009, 13:36:04 »
момичета, имам малко нужда от спешна помощ!! бонбониерките , които ще са ми подаръчета за гостите, си ги купих "на части" тоест чисто бели кутийки, панделка, бонбони, имаме лентички с нашите имена и малки свитъчета с текстче: " благодарим ви...т.н." . Сега ще си ги "сглобяваме" но снощи направих една проба и съвсем не ми хареса
искам панделката да е вързана само на капака на кутийката за да могат веднага да си я отворят, само че нещо хич не се справих с връзването.. завързах я на флионга отгоре и хич не стоеше хубаво
дали няма да е по добре да си направя такива флионгички и да ги залепвам на капачетата , някой правил ли е от вас така? май вече взех да съжелявам че не ги купих готови украсени, тъй като хич не съм сръчна като повечето от вас тук
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #95 -:
април 16, 2009, 14:15:29 »
Цвети, споко! Аз бях поставена пред същата дилема преди време и накрая реших да правя панделки и да ги лепя отгоре на кутийките. Няма причина да не се получи. Препоръчвам ти да ги лепиш с едно лепило, което беше написала по-напред в темата Skylife - лепило-гел на Локтайд. Тое в мъничка тубичка като каноколит, но не се разтича и е значително по-удобно.
И дай тука една картинчица на пробата ти после
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #96 -:
април 16, 2009, 15:22:58 »
Цвети, кутийките ти с махащ се капак ли са или се отварят как да се изразя....като кутийка на парфюм, примерно?
Не знам как да го обясня, но кажи, ако можеш покажи акк ти се отваря кутийката. ако ти е с махащ се капак проблемът е решен за 2 секунди. Само кажи.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #97 -:
април 16, 2009, 15:27:47 »
с махащ капак е.. довечера ще снимам и утре ще кача че сега съм на работа...
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #98 -:
април 16, 2009, 15:33:40 »
Цвети, отрежи лентичка от панделката и я сложи по дължината на капака, подпъхни крайчетата отвътрешната страна и ги залепи. Отгоре си вържи отделно панделка и я лепни с Локтайта или силикон. Може да направиш и на долната част на кутийката номера с лентичката, за да изглежда отдалеч, че цялата е вързана като коледен подарък.
Дано да стане. Аз така съм провила и виждала направени и този вариант е безотказен.
Активен
Violet
Професор
ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com
«
Отговор #99 -:
април 16, 2009, 17:53:08 »
Прочетох по-напред, че се чудите къде да събирате паричките, които ще ви подарят. Можете да ползвате кошничката от късметите, вече празна. Вариантът с кутията се практикува напоследък, когато тя е оставена на маса, отделена специално за подаръци и когато няма да се обикаля по масите за събиране на подаръците.
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #100 -:
април 16, 2009, 20:17:06 »
За събирането на паричките ми е притеснено на мен. КАк ще минават шаферките и ще питат "готови ли сте вече? " или какво? Ще стоят като изтукани и ще чакат да им дадат парите все идно просят
Ужас! Пък и те ще се чувстват неловко, горките. Та за това си мисля,че кутията е добър вариант. Вие как мислите? А ние ще си имаме маса за подаръци.
Активен
petia81
Ентусиаст
Публикации: 95
«
Отговор #101 -:
април 16, 2009, 20:34:40 »
Цитат на: BASTET в април 16, 2009, 08:05:36
petia81, нещата и изглеждат.. по-хубави от професионалните! Като от най-хубав западен каталог! Имаш златни ръце!
Бастет, благодаря ти! Както вече споменах опитах се да си "копирам" от български моделчета, но че ще се получи така добре, само се надявах
Това е "муза"
Активен
petia81
Ентусиаст
Публикации: 95
«
Отговор #102 -:
април 16, 2009, 20:48:19 »
Цитат на: Amelia в април 16, 2009, 20:17:06
За събирането на паричките ми е притеснено на мен. КАк ще минават шаферките и ще питат "готови ли сте вече? " или какво? Ще стоят като изтукани и ще чакат да им дадат парите все идно просят
Ужас! Пък и те ще се чувстват неловко, горките. Та за това си мисля,че кутията е добър вариант. Вие как мислите? А ние ще си имаме маса за подаръци.
Амелия, аз си го представям така (или поне така се практикува): Маса с подаръците, т.е. младоженците стоят до нея, хората минават да ги поздравят и им дават подаръците. Те се оставят от младоженците на масата (или по-скоро се поемат от шаферите и се слагат на масата). Когато кутията е на масата, подаръците "в пликче", се слагат в кутията.
Когато обаче се прави, както преди беше по-разпостранено, по някое време (по време на вечерята май беше) младоженците тръгват из ресторанта да поздравяват гостите, които тогава си подаряват подаръците. Те се поемат от младоженците (т.е. шаферите, за да могат младоженците да си кажат "наздраве" с гостите) и се слагат на определеното за това място (аз съм виждала само в близост до сватбената маса). В тази ситуация кутията не е подходяща (според мен).
Но аз предпочитам така или иначе първия вариант (да се дават подаръците в началото на вечерта, тъкмо и хората да не се притесняват къде да ги сложат, пък и да не изглежда, като тръгване за "събиране"), ето защо и съм "за" кутия.
Въпрос на решение как да се събират подаръците.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #103 -:
април 16, 2009, 20:50:47 »
cvety_p мисля, че най-добре да ги лепиш, идеята на Амелия също е идейна, но е по-трудоемка
за събирането на парите - ние мислим да има питие за посрещане и разменяне на подаръците, кутията ще приберем в сейфа на хотела
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #104 -:
април 16, 2009, 21:57:22 »
Понеже на мен не ми харесват идеите нито за уелкъм дринка, нито за минаването и събирането от младоженците, реших, че ще имаме маса за подаръци и там ще е кутията, а шаферките само ще минат да раздадат картичките с пликовете.
имам въпрос за самите кутии - какви сте виждали или каква сте имали? как изглежда, метална ли е, картонена ли е? От къде е? има ли готови такива? От днес ми е идеята и нищо незнам за това чудо. Помогните с идейси и информацийка
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...