Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 06:31:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - част 7  (Прочетена 141806 пъти)

merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: април 14, 2009, 17:10:52 »

Много са хубави, ами може всяко да си е различно и уникално, защо не? Или да направиш по 4-5 от всеки вариант smile
Активен
lizi_beti
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #31 -: април 14, 2009, 17:28:05 »

Тъй като съм се сдобила с мноооого материал (не можах да се сдържа  blush )  мислех да направя по десетина от всеки вид.Просто се чудех дали да са толкова разновидности .Ама не мога да избера един или два модела.  crazy Май ще почвам от всичките.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #32 -: април 14, 2009, 19:44:53 »

Да ти кажа, за късметчетата и аз така имах много идеи и момичетата ме посъветваха да са различни. просто направи колкото искаш от всеки вариант.  Wink Ще е интересно.

Су, ще изкажа лично мнение, дано не те засегна! на мен никак не ми харесва идеята да има тейбълки за младоженците. все пак тяхната маса си е ясна, те не са гости и нямат нужда да им се указва масата и мястото. То е ясно. За това ми се обезсмесля идеята с тейбълките за тях.
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #33 -: април 14, 2009, 21:24:57 »

Аз пък исках да ги направя еднакви, ама те се получиха всички различни  pardon Качих снимки в галерията ми, много ще се радвам на отзиви, особено за кошничката и книгата за гостите...  smile
Активен
lizi_beti
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #34 -: април 14, 2009, 21:28:26 »

кошничката ти е страхотна  good
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: април 14, 2009, 21:32:37 »

petia81,кошницата е супер,много добре се е получила и книгата също.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: април 14, 2009, 22:06:27 »

petia81  Bravo много са ти красиви нещата
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: април 14, 2009, 22:10:00 »

petia81 , кошничката и сватбената книга са прекрасни smile, може на късметчетата да им сложиш и на тях малко канела smile или мъниста, за да са в тон с кошницата и книгата smile
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: април 14, 2009, 22:35:25 »

petia81 Страхотни са ти нещата. Поздравления Bravo Много са стилни и елегантни.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #39 -: април 14, 2009, 22:50:12 »

Нещата ми харесаха! Късметчетата може да сложиш от светлата хартиена връзка, за да са в тон. Кашничката много ми хареса. Супер е! Но книгата е просто невероятна!!!  Bravo Направо е страхотна! Кажи ми как си я направила, много е красива, особено с малките перлички, нанизани на хартиената тел..пък как така си я нагънала...просто е супер!
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: април 14, 2009, 23:03:31 »

Страшни нещица правите! smile
Петя, очарователни са и кошницата и книгата и късметчетата! Продължавай в същия дух. smile

Су, да ти покажа аз какво закачливо нещо харесах... Хем не са тейбълки, от каквто според мен няма нужда на младоженската маса, хем пък са много идейни и закачливи

Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #41 -: април 14, 2009, 23:07:17 »

Страхотно е!  Girl_hide
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: април 14, 2009, 23:13:45 »

Аз пък исках да ги направя еднакви, ама те се получиха всички различни  pardon Качих снимки в галерията ми, много ще се радвам на отзиви, особено за кошничката и книгата за гостите...  smile

Книгата е много хубава, а кошничката е божествена! Аз се влюбих направо girl_in_love
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #43 -: април 15, 2009, 06:56:43 »

Amelia , права си, че не са нужни тейбълки. На мен ми се искаше да си ги сложа после в кутийката със споменчетата (имам си и отделно късметче за там) и не на последно място да си изпапкам "Рафаело"-то, в което ще са забодени, хихик.  Torte

petia81 , възхитена съм от прекрасната кошничка и от сватбената книга! Браво на теб!  Bravo

Ble6tu4ka, идеята е свежарска.  good Още повече, че аз ще съм с букетчета на столовете и имам перли и прозрачни камъчета по декорациите на нещицата. Само не знам, понеже столовете са си бели с бяла тапицерия, дали ще се виждат добре буквичките.  scratch one-s head
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: април 15, 2009, 07:35:32 »

Според мен ако столовете ви са с плътна тапицерия, ще се вижда дори по-добре (само перличките (или камъчета- не го виждам какво е) трябва може би да са друг цвят(примерно на сватбата ви цвета) nea
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: