Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 01:36:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - част 7  (Прочетена 141700 пъти)

petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #60 -: април 15, 2009, 20:50:53 »

Момичета, много съм трогната от положителните отзиви! Аз, естествено, много се гордея с "произведенията" ми, ама си мислех, че може би се дължи на факта, че сама си ги направих. Аз всъщност исках да си ги направя, като серята "Еко" от Мънисто, ама накрая това се получи  blum
petia81 , кошничката и сватбената книга са прекрасни smile, може на късметчетата да им сложиш и на тях малко канела smile или мъниста, за да са в тон с кошницата и книгата smile
Имах намерение да е с канелка, ама тези, които намерих са доста големи, дори, като ги начупих не станаха, пък и нали късметчетата исках да са мънички... А мънистото не знаех как да го съчетая с розичките, а те така да ми харесват, че не искам да се лишавам от тях... Луда работа  tease

Нещата ми харесаха! Късметчетата може да сложиш от светлата хартиена връзка, за да са в тон. Кашничката много ми хареса. Супер е! Но книгата е просто невероятна!!!  Bravo Направо е страхотна! Кажи ми как си я направила, много е красива, особено с малките перлички, нанизани на хартиената тел..пък как така си я нагънала...просто е супер!
Книгата ми е гордост, защото доста си поиграх с нея. Представлява всъщност албум за снимки със светли листи вътре. Отвън беше жълт, опаковах го с тънък картон, а после с тази хартия (не знам как се казва). Надписа го принтирах на фолио и го лепнах с прозрачно лепило. Понеже в оригинала беше без надпис, а аз исках да имам, реших, че там ще е добре. Сега ме е яд, ако е малко по-нагоре би било по-добре, ама всичко е здраво залепено  girl_impossible Та, след тази хартия облепих албума с тюл. За да си отива на кошничката направих същата комбинация с по-голямата розичка и т.н. А другото беше вдъхновение  Bravo Това е най-обикновен шнур, не е от хартиена тел и перличките са залепени отгоре...
Наистина съм много горда от себе си, не вярвах, че ще се получи така добре (какво ли не правят 2-3 дни почивка и хубаво време...). Вътре смятам да направя също някои нещица, ама ще чакам следващия прилив на въодушевление... На ред е и кутията за паричните подаръци и шампанското. А и картичките за масата - там от 5 разновидности, които ми харесвата, зациклих, понеже смених цветовете и не знам. Ама ще ви информирам...
Мале, сори за дългия пост...
Активен
petia81
Ентусиаст
**

« Отговор #61 -: април 15, 2009, 20:53:17 »

Това с менчето е супер оригинлано, а с букета сигурно е било много забавно  danceg Аз лично си мисля да имам два букета... моя си да ми е за спомен, а другия да остане за спомен, която си го хване  Bravo
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #62 -: април 15, 2009, 21:07:28 »

Ей, това с менчето наистина е много готино и звучи интересно и забаво.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: април 15, 2009, 21:13:05 »

Тези т.н. кутии за финансови пожелания как точно мислите да ги позвате на сватбите си?
Активен
petia81
Ентусиаст
**

« Отговор #64 -: април 15, 2009, 22:08:43 »

Ами, ние бяхме шафери миналия септември и моята приятелка си беше направила. Тъй като се предпочитат подаръците да са в "пликче", тя ми ги подаваше и аз ги слагах в кутията. После я прибрахме и след края на тържеството си им я дадохме. Ама и по различните сайтове гледам, че има готови, та явно са разпостранени...
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: април 15, 2009, 22:14:47 »

на последните две сватби булките използваха кошницата, за събиране на подаръците в пликче, аз мислех така да правя
макар че и кутията хич не е лоша идея
Активен
petia81
Ентусиаст
**

« Отговор #66 -: април 15, 2009, 22:22:21 »

Ами, не знам, защото някакси в кутията е затворено и "по-сигурно". В кошнички - къде се е изплъзнало пликчето, къде някой се е объркал и го е прибрал... Не знам, аз лично съм за кутията. Друг вариант би било в чанта: yea в смисъл шаферката да ги взима от младоженците и да ги прибира в дамската си чантичка (така пък правиха брат ми, ама те минаваха от маса на маса и беше по-практичния вариант, пък и тоя със събирането на подаръците в началото на тържеството не беше още популярен).
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: април 15, 2009, 23:07:53 »

и аз мисля като теб че с кутия е по-сигурно  girl_wink
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #68 -: април 16, 2009, 00:10:01 »

Нещо ме накарахте да се замисля за такава кутия Hmmm На мен не ми допада напълно идеята, защото го свързвам с помощи за бедните и ми изглежда някак подигравателно на такъв случай...но пък наистина къде ще ги дяна тея пари?!? Кой ще седи и цяла вечер ще варди дамската си чанта...е, аз на бала всичко в сутиена си бях набутала  kezz ама това беше друго нещо.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #69 -: април 16, 2009, 06:49:32 »

И аз доста обмислях въпроса с кутията. Обаче, ако някой иска да пипне, все едно дали кутия или чанта, всичко отварят. Все пак кутията не е сейф и не се заключва. Засега съм решила паричките в кошничка при събирането и после в чантата на Баб Меж, защото тя няма да може да става кой знае колко пъти на дансинга и е една прибирна и отговорна Дева.  girl_wink

Кутията за парички е доста красиво нещо. За да не се лиша от нея, я преквалифицирах в кутия за споменчета. Всъщност ще имам кутия за парички без дупка за пликчета и вътре ще си прибера споменчетата от сватбата.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: април 16, 2009, 08:05:36 »

petia81, нещата и изглеждат.. по-хубави от професионалните! Като от най-хубав западен каталог! Имаш златни ръце! Bravo
Активен
sisonik
Ентусиаст
**
Публикации: 51

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: април 16, 2009, 08:30:56 »

И аз съм за кутия, защото така ще ми е по-лесно. Незнам в коя чанта иначе бих си ги събрала.  pardon А относно притесненията кой ще е охрана на парите, мисля да няма такава. Както много от вас и на мен ми мина през ума, че някой може да пипне  blush и ме е срам от това. Все пак на нашите сватби ще са най-близките ни хора.  girl_wink
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #72 -: април 16, 2009, 08:33:47 »

Да, гостите на сватбата ти са най - близките ти хора и те няма да пипнат, обаче освен тях ще има и сервитьори, управители, чистачка, не нам си какъв персонал още... и най - важното, ще е голям калабалък. Затова, покритото млекце котката не го лочи.  girl_wink
« Последна редакция: април 16, 2009, 08:43:51 от Su_to » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: април 16, 2009, 08:35:22 »

Нещо ме накарахте да се замисля за такава кутия Hmmm На мен не ми допада напълно идеята, защото го свързвам с помощи за бедните и ми изглежда някак подигравателно на такъв случай...но пък наистина къде ще ги дяна тея пари?!? Кой ще седи и цяла вечер ще варди дамската си чанта...е, аз на бала всичко в сутиена си бях набутала  kezz ама това беше друго нещо.
laugh това със сутиена и аз съм го правила  blush
идеята на Su_to после в кутията да си събера споменчетата от сватбата е страхотна
все повече си мися обаче, че кутията е по-добър вариант от кошницата, няма ние да я носим а някой шафер да речем, на когото ще подаваме пликовете и ще стои по-отзад, така няма да изглежда като кутия за подаяния  girl_wink А си е вярно, че от кошницата може по-лесно да се щипне, ама дано не ни се случват такива неща на сватбите. После пращаш кутията в стаята и я заключваш, ако имате стая в хотела, няма нужда някой да я варди цяла вечер и да я мисли.

Активен
sisonik
Ентусиаст
**
Публикации: 51

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: април 16, 2009, 08:38:55 »

И това е вярно, че ще има и други хора.  sad Ами най-вероятно ще занесем кутията в стаята ни и ще се приключи  pardon
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: