Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:41:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - част 7  (Прочетена 141193 пъти)

tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: април 30, 2009, 13:31:35 »

Здравейте момичета,
може ли накой да ми каже къде може да има такива шнурчета на метър, който вътре са с тел и се прегъват както искаш, вчера бях в Слънчоглед има такива шарени, но на мен ми трябват сребристи? sad
на ул.Цар Симеон до пазара Димитър Петков, където са цветята, даже имаше златно и ще те излъжа, но мисля, че целия топ беше 4-5 лева  give_rose
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: април 30, 2009, 13:50:22 »

Защо не от Флора Комерс ? Аз точно за там писах, че са съвсем различни от тези в Рая, по - семпли цветове са, повечето са шампанско и леко пръснати отвътре в основен цвят, стоят точно като истински розички оцветени със спрей. Тези от Рая са в едни ярки, изкуствени цветове, не знам, поне на мен така ми се струва..... Лично мнение, не искам да обидя никой, който си е купил розички от Рая.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: април 30, 2009, 13:58:19 »

tsvety_t значи да поръчвам без да се притеснявам. *crazy*Че ми трябват розички,за д апостигна ето този ефект като на снимката.Ако някой може да ме насочи,това другото селенкото от къде мога да го намеря,ще бъда много благодарна. blum

* chairs [640x480].jpg (64.57 KB, 640x480 - видяно 434 пъти.)
« Последна редакция: април 30, 2009, 14:06:40 от lady_in_love » Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #363 -: април 30, 2009, 14:06:59 »

Колко ефирна и нежна украса! Сякаш ще е сватба в света на феите! Много ми хареса!  Bravo

За "Флора" мога да кажа следното. Когато ви трябват изкуствени или сухи цветя с нормални размери, а не от дребничките за бутониери и покани, аз също гласувам за там. По - скъпи са, но има хубави неща. Особено за сухите цветя аз ходя само там. За дребосъчести цветенца, кристалчета и подобни е по - добре в "Рая", цените са по - добри, а качеството едно и също. Предимството на "Флора" е концентрацията на много различни джиджавки на едно място. Ако човек предпочита удобството и няма време там е добър избор за купуване на всичко необходимо. За панделки и разни дребосъци също е добре да се обикалят и кинкалериите. Както каза и Амелия, можеш да си направиш цялата сватба с материалите от тях.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: април 30, 2009, 14:10:53 »

tsvety_t значи да поръчвам без да се притеснявам. *crazy*Че ми трябват розички,за д апостигна ето този ефект като на снимката.Ако някой може да ме насочи,това другото селенкото от къде мога да го намеря,ще бъда много благодарна. blum
на Илиенци има едно магазинче, в което имаше розички, които имаха сходен вид, изглеждаха много истински и супер стилно, чисто бели - бяха 4 лв за 6 рози на дребно, на едро правеха отстъпки  good
Активен
Vasi
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: април 30, 2009, 14:34:43 »

Това другото е гипсофила.Не знам дали има изкуствен вариант, но естествено има на цветната борса на Димитър Петков. Една връзка от 10 стръка е между 5-10 лв, в зависимост от качеството.Лично според мен тази прекрасна украса ще изглежда най-добре с естествени цветя.Помисли го като вариант.Изглежда уникално нежна.

Видях че си от Пловдив,не знам там къде има цветна борса.
« Последна редакция: април 30, 2009, 14:39:33 от Vasi » Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: април 30, 2009, 15:07:47 »

Ами мила лошото е ,че в Пловдив няма цветни борци,поне аз не можях да намеря такива,аз също знам,че би стояло по добре с живи цветя и съм готова да го направя,обаче нашата сватба ще е в градина,август месец,ще бъде много топло,и като сложим розите след 1 час ще се се скапали и поради тази причина несикам да бъдат живи цветя,много бързо ще увехнат,а ако слагаме на всяко цвете капсула,то токава цената ще стане нямам думи/аз ще имам около 160 стола за  украса/,аз по добре да засипя целия ресторант с вази с цветя,вместо да давам толкова пари за капсулите на розите по столовете.за това търся вариант за изкуствено,за да е трайно.Иначе аз по масите отделно ще си имам живи цветя аранжирани,само по столовете искам да сложим изкуствено рози,за да не увехнат.
« Последна редакция: април 30, 2009, 15:14:39 от lady_in_love » Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: април 30, 2009, 15:14:11 »

Момичета и аз вече мога да ви се похваля с моите покупки - Чашите са същите като шпатулата и ножа - всеки комплект е по 10 лири. Майка ми ги донесе в неделя, но понеже още не съм ги снимала лично ви пускам снимка от един сайт. На живо са прекрасни. Мислех че керамиката ще тежи, но се оказаха леки. Остава само една панделка да вържа на чешките и съм готова yahoo yahoo yahoo yahoo

* Butterfly-Theme-Cake-and-Knife-Set_4052_r3.jpg (44.62 KB, 221x214 - видяно 3743 пъти.)
Активен
Vasi
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: април 30, 2009, 15:56:04 »

Ами мила лошото е ,че в Пловдив няма цветни борци,поне аз не можях да намеря такива,аз също знам,че би стояло по добре с живи цветя и съм готова да го направя,обаче нашата сватба ще е в градина,август месец,ще бъде много топло,и като сложим розите след 1 час ще се се скапали и поради тази причина несикам да бъдат живи цветя,много бързо ще увехнат,а ако слагаме на всяко цвете капсула,то токава цената ще стане нямам думи/аз ще имам около 160 стола за  украса/,аз по добре да засипя целия ресторант с вази с цветя,вместо да давам толкова пари за капсулите на розите по столовете.за това търся вариант за изкуствено,за да е трайно.Иначе аз по масите отделно ще си имам живи цветя аранжирани,само по столовете искам да сложим изкуствено рози,за да не увехнат.

До колкото знам капсулите за цветя не са толкова скъпи. Не знам как си с финансите за сватбата, но би могла да намериш и по евтини рози.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: април 30, 2009, 17:59:13 »

valia_diva,много са сладурски приборите,а не са и скъпи,честито за покупката.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #370 -: април 30, 2009, 18:39:28 »

Благодаря на момичетата, коит оса ми писали. Но вчера следобед със моята сестричка сътворихме страхотен жартиер и две приказни кошнички.
Не помня дали писах вече, но ако не съм - лепете панделките със силикон, защото дори гел лепилото се разтича много и най-гадното е, че остават твърди след това. А със силикона може и през разстояние да се лепи и нищо не си личи.  Bravo
Днес си нямам помагач, а Милото ако го накарам ще изтрещи от тая сръткава работа с лепенето и съединяването на панделките.  cray а сама не мога...та май нищо няма да правя тази вечер, а така искаааам.

Ами опраках ви се, сега вече съм спокойна.  blum
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #371 -: април 30, 2009, 20:27:02 »

Su_to, ето тук видях, че дават под наем и подаряват костюми и аксесоари: www.fanart-bg.com
В Рая има техни талони, с които получаваш 5% намаление.
Занимават се с декорация, организация и т.н. Парти- костюми под наем, грим, прически, перуки, аксесоари. Дано там имат слънчобранчета. На Крум Попов 51 се намират.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #372 -: май 01, 2009, 09:51:02 »

Като се прибера в понеделник веднага се упътвам натам. Много ти благодаря, а си харесах и шоколадово фонтанче от тях на добра цена! Иначе се канех да купувам, а те са поне по стотина лева. Тук видях и по 50. Flower  Flower  Flower
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #373 -: май 01, 2009, 10:53:49 »

Ооооо, аз сега ще резгледам. Може и аз да си пльокна такова удоволствие! Ми няма само на филмите да им се възхищаваме на американците. Първоначално много снобарско ми идваше с тези фонтани и тем подобни / моля те, не се обиждай/, но сега и на  мен ми харесва и деята!  blum

Дано си намериш там аксесоарчето!
Активен
Vasi
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: май 01, 2009, 11:00:50 »

За момичетата които искат да си купят шоколадов фонтан, ето тук ги продават.Мъж ми ми подари такъв и аз съм много доволна от него.Като изключим че се почиства трудно и е малко кофти подготовката му, всичко друго е уникално.Що шоколад изядох заради този фонтан ....

http://www.bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=view&id=401&Itemid=174
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: