Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 17:33:12
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Булка в дискотека!!!
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
7
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булка в дискотека!!! (Прочетена 50676 пъти)
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Отг: Булка в дискотека!!!
«
Отговор #45 -:
май 15, 2009, 13:28:44 »
Страхотна свтба ще си имате, супер
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #46 -:
май 20, 2009, 08:34:55 »
Само на мен ли ми се струва неподходящо булка в дискотека? Това в кафенетата също много не го разбирам, не знам. С пиано бара по-добре ми звучи. Но така или иначе ние няма да имаме възможност за такива неща, та не съм го мислила изобщо.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #47 -:
май 20, 2009, 19:43:49 »
Кое му е неподходящото? А защо вие нямате възможност? Всъщност, ако ние можехме да останем в заведението, където ще празнуваме, със сигурност щяхме да сме си там. а не на дискотека
Но ти какво имаш предвид?
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #48 -:
май 20, 2009, 21:32:02 »
На мен просто не ми се връзва, лично мнение. Е, имам напредък, след като четох темата мисля, че малко повече го възприемам все пак.
Ние няма да ходим понеже имаме малко дете, което няма как да зарежа цяла нощ.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #49 -:
май 21, 2009, 08:37:43 »
Еее това е основателна и много хубава причина, бухтичке!
Аз пък.. преди исках, или по-скоро обмислях дали да не идем на някакво нощно заведение след сватбата, но сега след подписването, в светлината на натрупания опит..
Ох, малко не знам, странно ми е да говоря за това, по-скоро ми е странно защо никой не говори за това. Но една сватба до зори разваля едно нещо. Опропастява първата брачна нощ! Дори и да не е тая касапска воайорска щуротия, дето я описват по етнографските книги, това си е все пак някакъв интимен момент за двамата, уморени и пълни с емоции да останат насаме заедно в прегръдката на нощта.. Абе изживях го вече и ви казвам, струва си да пропуснеш няколко часа в дискотеката заради това. До дванайсе, до един - добре. После - вкъщи. Казвам ви от опит.. иначе пропускате много.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #50 -:
май 21, 2009, 08:45:00 »
Да, права си, BASTET! Но ние конкретно сме от 5 години заедно , не че искам да плаша по - отскорошните двойки, но съвсем не ни е тръпка първата брачна нощ
Но виж... ако преди 3 годни бяхме тръгнали да се женим, щеше да бъде наистина страхотна нощ дори и след дискотека
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #51 -:
май 21, 2009, 08:47:57 »
Цитат на: BASTET в май 21, 2009, 08:37:43
Еее това е основателна и много хубава причина, бухтичке!
Дори и да не е тая касапска воайорска щуротия, дето я описват по етнографските книги, това си е все пак някакъв интимен момент за двамата, уморени и пълни с емоции да останат насаме заедно в прегръдката на нощта..
Що, бе, Бастет?! Ние ще си опнем заран белото платно на простора - сите люде да го огледат. Даже ще им сложа и рисунка на чашки с ракийка и един пакет захар - дано се договедят, че е благата ракия
А за пропускането на този специален момент, колкото и пъти д асме минавали през него преди това, мен също ме човъркаше. И за се чудех кое да изберем, но момичетата тук ме успокоиха, че дори да пропуснем цялата нощ, винаги ще намерим време и сили призори за една прекрасна първа брачна сутрин.
Може да не е толкова приказно, като през нощта, но нали е важна емоцията между вас, не часовият отрязък.
Активен
23
Професор
«
Отговор #52 -:
май 21, 2009, 08:51:27 »
Цитат на: BASTET в май 21, 2009, 08:37:43
Дори и да не е тая касапска воайорска щуротия, дето я описват по етнографските книги, това си е все пак някакъв интимен момент за двамата, уморени и пълни с емоции да останат насаме заедно в прегръдката на нощта.. Абе изживях го вече и ви казвам, струва си да пропуснеш няколко часа в дискотеката заради това. До дванайсе, до един - добре. После - вкъщи. Казвам ви от опит.. иначе пропускате много.
Активен
jozka
Ентусиаст
Публикации: 122
«
Отговор #53 -:
май 21, 2009, 08:53:33 »
Аз да ви кажа в началото на месеца като се оженихме с мъжо ми и 2 дена преди сватбата решихме, че трябва да запазим места в някоя дискотека, бях малко скептично настроена, понеже си мислех, че почти никои няма да има сили да дойде. Обаче сгреших,
толкова весела сватба се получи, че на никой не му се прибираше(от младите гости). и така отиваме ний в дискотеката към 1часа и какво виждат очите ми
- към 30 човека от нашите гости там и се забавляват.
получи се много яко, бяхме център на внимание, аз естествена бях с роклята, все пак един път се женя
DJ пускаше поздрави само за нас и традиционното горчиво
според мен е хубаво да се продължи сватбата, възможно най-дълго - та нали това е нашият ден
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #54 -:
май 21, 2009, 08:58:27 »
И аз мисля като
BASTET
, въпреки, че и ние сме повече от 5 години заедно
Обикновено тези After Party-та са повече за приятелите. Приличат ми малко на тази традиция, която я имаше (че и още я има някъде) при дневна сватба след това да се ходи в младоженците, която аз лично въобще не харесвам
Ще дам пример ние като кумувахме как се получи - понеже бяхме в Бриз2, което е малко извън Варна и нямаше дискотека наблизо, се събрахме на външния басейн след като приключихме в ресторанта. А младоженците си се качиха в стаята направо, а и не мисля, че някой очакваше дори да останат, да стоят много дълго време.
То и ние не откарахме много де - след цял ден лудница и търчене
Ама и идеята на
Амелиа
за сутринта хич не е за изпускане
Модераторите ще ни бият обчае вече ..... затова разговора за първата брачна нощ може да се премести тук:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,247.0.html
«
Последна редакция: май 21, 2009, 10:02:54 от bubka
»
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179
«
Отговор #55 -:
май 21, 2009, 10:21:47 »
Не мисля, че ходенето на дискотека ще ни накара да пропуснем първата брачна нощ/утро.
За мен по-романтично от това да си танцуваме на пясъка, аз с булчинската рокля и с най-красивия мъж до мен и с всичките ми приятели наоколо - няма. Съдейки по факта, че винаги съм имала желание за диско след сватба и дори леко се разочаровам, че тъкмо съм влязла в настроение и хоп - свършила сватбата в случай, че не се ходи, съм решила че след седмица тръгвам по плажа да запазвам места:)
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #56 -:
май 25, 2009, 10:18:27 »
каква първа брачна нощ, повечето двойки са толкова скапани от цялата сватба, че просто няма първа брачна нощ, в съответната темичка може да се види, че повечето са толкова уморени, че изчакват сутринта. ние лично така направихме.
а пък самата сватба си е такава емоция, която се случва веднъж в живота, това е един страхотен празник, който на мен лично ми се искаше да не спира, а да продължи максимално дълго.
с подходящото заведение нещата могат да са наистина невероятни.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #57 -:
юни 13, 2009, 08:27:12 »
Напълно подкрепям мнението на Руми!
Ние откарахме в ресторанта до 2 и нещо..и от там 30 човека отидохме на дискотека..дали не бяхме и повече..булката си беше с роклята..само булото си свалих..цяла вечер поздравите бяха само наши..оркестъра беше на нашите места, а булката съответно качена на бара..
Прибрахме се в 5.30 в хотела и пак си имахме първа брачна утрин..така че според мен денят трябва да се изживее на макс...един път е все пак
Активен
savka
Сватбар
«
Отговор #58 -:
юни 03, 2010, 11:19:31 »
Много весела темичка
Малко е забравена но аз ще се впиша да я съжива
И ние имаме намерение да ходим на бар след ресторанта -още не сме реши ли къде точно може би седмица по -рано ще се обадя да запазя едно голямо сапаре защото желаещите са много засега
А относно роклята -аз ще си преоблеча дългата рокля малко преди края в р-та и ще съм с късата и мисля да си остана и с воала тъй като е къс и диадемата
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #59 -:
юни 03, 2010, 11:52:17 »
Да се присъединя към Савка.Ние също мислим да запазим места в дискотека и да се пренесем младите там.Даже мисля да си остана с голямата рокля, защото няма кога да я облека пак
Миналата седмица видях една булка в дискотеката и толкова много и се зарадвах, че за нищо на света не бихме го пропуснали.
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
7
Всички